Kardeşimin arkadaşı ne yapmaya çalışıyor?

Kız kardeşimin kız arkadaşı bizde kalıyor daha önce de bir kaç kere kaldı kulak mememe dokunuyor uzanırken gelip ayağımı gıdıklıyo masaj yapayımmı diyo masaj yapıyo imalı bakışlar atıyo önümde tshirtibü kaldırıp belini falan gösteriyor dövmem bar diye gösterecem diye çıkarttı cropla kaldı şaşırdım güldüm giy şunu dedim bu 1hafta önce oldu ama. Evi toplarken yanına gittim kız kardeşim dedi yukarı çık abi topluyoruz burayı falan kızda dedi o beni bırakmaz lütfen bırakma Beni yanımda ol falan film repliği söyler gibi konuşıyo hemen yardım almam lazım daha 5dk önce gelip göğsümü falan sıktı düzenli spor yapan biriyim dokunuyo her yerime götümü avuçladı ya bi 10dk önce yerimden zıpladım götüme daha önce de dokundu vuruyor falan bacağıma. uzandığım uyuyacağım koltuğa oturdu kalk dedim yerleşti oraya bende karşısına uzandım ayaklarımı ona uzattım yine gıdıklıyo kalkarken de gece buraya gelip ayağını gıdıklicam dedi bende dönüp gel dedim biraz sertçe oda güldü gerçekten çok ciddiyim bir değil kız bir sürü sinyal veriyo ben yanlış anlıyor olamam değilmi ya? Ona göre uyuyacağım kızlar bu kız ne yapmaya çalışıyo
Kardeşimin arkadaşı ne yapmaya çalışıyor?