Yardıma ihtiyacım var kafam çok karışık?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar ilk olarak şöyle başlayayım hayatımdaki insan 1 senedir var ama o sene içersindeki birlikteliğimiz max 3 4 ay falan biz çok kez ayrılıp barıştık ama her barıştığımızda ilişki 1 hafta sürüyordu geri terkediliyodum ilk zamanlar baya uzuluyodum ama sonradan onun tarafından terkedilmelere alıştım üzülmüyodum ciddiye bile almıyordum artık en son ben terketmiştim duramadım 2 ay sonra geri döndüm bizim bu seferki barıştığımız en uzun birlikteliğimiz olabilir 2 aydır hala beraberiz bu sefer hiç olmadığı kadar ilgili hiç bırakmakta gözü yok her gün beraberiz güzel vakitler geçiriyoruz ama artık ben istemiyorum çünkü benim için doğru biri değil ailemede yakışır bir insan değil annem yakaladı bir çok kez her seferinde bitirdim diye yalan söyledim annem bana artık güvenmiyor eğer bir daha görürsem babana söylerim diye çünkü hayatım kararır nerdeyse sürekli konuyu durduk yere açıyor ben bitirdim diye kapatmaya çalışsamda arkadaşlarım bile istemiyor o kişiyle birlikteliğimi ama bırakamıyorum sevdiğimden değil evet hatalıyım bunları söylerken utanıyorum bile ama neden bırakmıyorsun diye sorarsanız kimseyle yaşamadığım yaşanmışlıklar var hem ayrılırsam onun neler yaptığı kimlerle takıldığı kulağıma gelecek bu sefer bıraktığıma pişman olurum diye ne yapmam lazım arkadaşlar bir fikir verin nasıl bitirmem lazım kafayı yicem haftalardır düşünüyorum içimi buraya dökmek istedim

Yardıma ihtiyacım var kafam çok karışık?