2 aydir birisiyle tanisiyoruz. Benden hoslandigini biliyorum ben de ondan hoslaniyordum hatta asik olmustum. Beni kiskaniyordu surekli gorusmek istiyordu kisitliyordu yani bildiginiz sevgilisi gibi davraniyordu. Ama lafa gelince arkadasiz akisina birakalim falan diyordu. Gecen gun aramizda yakinlasma oldu (ileri bisey degil ) ama yakinlastik iste. Sonraki gun baska kizlarla konustugunu dusundum uyardim onu. Onlar da senin gibi benim arkadaslarim. Gecen gun istemeyerek sana yakinlastim diye hemen yanlis dusunmeye basladin aramizda bisey oldugunu sandin heralde ama yok dedi. Ki ben asla onu biseye zorlamadim. Sevgilisi gibi davranan da isteyerek yakinlasan da oydu. Sonra gorusmek istemiyorum dedim (alacagini aldi gibisinden seyler yazmayin lutfen sadece opusme ve biraz dokunma oldu o kadar ve o gunden sonra da tekrar gorusmek istedi ben istemedim bitirdim). Ama kalbim paramparca oldu ne yapmam lazim. Bana tekrar yazacak eminim. Bunu neden yapti
Selamlar,
Sana bunu yapan ihtimalle herkese aynı şeyi yapıyordur. Samimiyetten uzak erkek tavrı maalesef. İnsan bir şey hissetmediği biri ile yakışlaşamaz ki. Bu çok mantıksız bir şey bir kere. Senin yerinde olsam asla geri atmazdım. Güzel bir duruş sergilemişsin ve kendini korumaya almışsın.
Dediğin gibi mutlaka sana yazacak, görüşmek isteyecek. Şahsen ben seni elinde yedek olarak tuttuğunu düşünüyorum. Geri adım atma. Yoksa bu seferde bu tavrı göstermeyi kendinde hak olarak görecektir. Kendini herkesle her şeyi yapar. Sana gelince kısıtlamaya çalışır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılAsla duyguların maktıkten önce hareket etmesine izin verme. Seninle olan ilişkiye de isim vermeyenle sakın yakınlaşmaya kalkma. Resmen başından beri oyun oynuyormuş, neden vaktinde tekmeyi basmadın? Iki ay konuşup aşık olmak olmaz ki mümkün de değil, aşk emek ister, zaman ister, en önemlisi de karşılık ister. Karşılıksız, emeksiz hemen oluşan duygu hoşlantıdır, bazen çok şiddetli olur bu hoşlantı.
Böyle birinden kurtulduğuna sevin ve bu yaşadıklarından ders çıkar. Adam gibi seven ad koymaktan, ciddiyetten kaçmaz. Yeter böyle erkek çocuklarıyla kendinize yazık ettiğiniz.02 Yorumla
Soran+1 yılKendime kizdigim nokta da bu zaten yani karsimdaki kisi daha ne istedigini bilmiyor ama ben ona coktan baglanmisim. Ama bitirmek istesem de beni hep umutlandirdi. Tebrik ediyorum guzel kandirdi. ya cok sukur kurtuldum zaten iyi ki de bitti keske en basindan hic bulasmasaydim ama iste s. lak kalbim. Haklisin zaten aslinda bunlari biz kendimize yapiyoruz. Sordugum sorularin cevabini bildigim halde yine belki diyip devam ettim kendi canimi yaktim
Cevap sahibi+1 yılSeni çok iyi anlıyorum çünkü ben de bir zamanlar çok sevmiştim ve her bitirmem gerektiğini farkettiğimde çok güzel vazgeçiriyordu. Ama sonuç olarak bitti ve artık o eski ben değilim. Beni sevmeyene harcayacak bir saniyem bile yok. Çok şükür. Sen de eminim çok güçleneceksin🙏🏼
+1 yılzor olacak belki toparlanıp kendine gelmen ama ne olursa olsun böyle biriyle olan ilişkini sürdürme. sen bu tür bir muamele görmeyi hak etmiyorsun. bu kişinin seni sözleriyle kandırmasına izin verme. güçlü ol, istediğin kadar ağla ve rahatla ama çok daha iyisini hak ettiğini hatırlat kendine. yaptığı şeyi geçtim seni kısıtlamaya çalışan birinden de hayır gelmez zaten. çocukla olan iletişimini tamamen kes ve onu hayatından çıkar. önüne bakmaya çalış, kendine zaman tanı. daha iyi muamele görmeyi hak ediyorsun sen.
02 Yorumla
Soran+1 yılDun iliskimi tamamen kestim zaten. Normalde 2-3 gunde bir gorusurduk baglanmistim ama artik gorusmek istemedigimi soyledim. Dun hic konusmadik mesela bugun instada story attim cevap atti ama uzatmadik konusmayi. iliskiyi bitirirken de bana iyi geliyorsun yaninda mutluyum (bitirme) gibisinden seyler demisti ama tabi ben umursamayip bitirdim. Yine de zoruma gidiyor birine dokunup sen yanlis anladin aramizda bisey yok demek ne ya?
- +1 yıl
En doğru olanı yapmışsın kafanı karıştırıp seni manipüle etmesine izin verme sakın
Anlattığın olayını birebir aynısını ben de yaşadım o yüzden bi dejavu oldu. Sırf sevdiğimden sabretmiştim beklemiştim birkaç sene ama yok. Kullanıldığımı, sevilmediğimi kabullenmem zamanımı aldı. Yani boş ver be güzelim sana değer verse bu denli davranmaz zaten. Önüne sana değer veren biri çıkıcak elbet. Yol ver gitsin uğraşma böyle gereksiz, kararsız, dalga geçercesine davranan insancıklarla.
04 Yorumla
Soran+1 yılYaaa Şu an senin icin de aglayabilirim. Bir de uzun bie sure dayanmissin bu aciya ben 2 ay dayanamdim bitirdim. Uzak durucam zaten inan cok guzelim de Şu an istesem 10 kisiyle cikarim ama iste biz hep en karaktersizi seciyoruz. Ben 23 yasindayim o 31 hic mi durup bu kiz bana bakti degerini bilmem lazim demiyor anlamiyorum sanki benden iyisi bakacak da ona 😂 sen de bitirerek en iyisini yapmissin karsina daha duzgun karakterli insanlar cikar insallah ❤️ uzulme de boyle birinden kurtuldugun icin sevin 💐
Soran+1 yılTavsiye icin tesekkurler gulmeye calisirim o zaman 🌻ya bak simdi bu iyi habere sevindim beraber hep mutlu olursunuz belki de gecmisteki buyuk acilarinin sebebi sonradan cok mutlu olacagin icindir🧡
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılBeni kıskanıyordu beni kısıtlıyordu yani sevgili gibi davranıyordu? Bu cümleleri yazdın mı gerçekten? Ne kadar acı bunlara sevinmen. Sevginin ne olduğunu neden anlamaz bu kızlar? Bak bebeğim ne istediğini bilmeyen bir erkekten adam olmaz. Dansöz gibi kıvırıyor bu herif. Dudağı dudağına yanlışlıkla mı çarpmış? Hemen yanlış anladın, ne demek lan? Öküz müsün her gün elalemle öpüşüyoz mu biz? Ya o kadar toksik bir adam ki, senin ilgi kırıntını bile haketmiyor. Egoist narsist bencil bir insan ve senin duygularını önemsemiyor. Sen peki? Sen kendini önemsiyor musun? Çöp mü senin kalbin kızım? Kendine değer ver. Onu engelle. Ararsa açma mesaj atarsa cevap verme. Acı çekmen gerekiyorsa çek. Çek ki bir daha kimse sana böyle davranamasın!
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHem ayranım dökülmesin hem bazı tatsız olaylar yaşanmasın modlarında insanlar ne kadar da arttı değil mi? Ve siz bu insanlarla konuşmaya, tavır koymamaya devam ettikçe bunlar böyle olacak. Ya konuşurken aramızdaki şeye bi ad koyamıyorsan bana karışmayacak, kıskanıyor sahipleniyor gibi hareketler yapmayacaksın diyeceksin. Ya da benim aradığım şey bu değil diyip yollarını ayırcaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılSorma ya aynen oyle hayir yani bu kafayla mutlu olacaklarini dusunuyorlarsa kendileri bilir. Ben surekli konusmaya calisiyordum zaten ama o konuyu kapatip akisina mi biraksak falan diyordu ben senin icin neyim bana karsi ne hissediyorsun gibisinden seyler sordugumda hic cevap vermiyordu en son dayanamadim sizin dediginiz gibi bisey net degilse o seyin icinde olmamin bir anlami yok dedim. O zaman senden hoslaniyorum uzun zamandir biri ilk defa iyi geliyor gibisinden seyler soylemeye basladi tabi umursamadim cunku sadece kandirma amacliydi. Ne cektik boylelerinden ya. Netlige ve net insanlara hastayim
- +1 yıl
Bizim gibiler iki gün üzülür ders çıkarır üçüncü gün mutlu mesut hayatına devam eder. Ama bu tipleme içsel tatamini hiç bir zaman yakalayamadığından bi baltaya sap olamadan düzgün ilişki kuramadan ordan oraya savrularak yaşamaya ve mutsuz olmaya mahkum olarak bir hayat sürer. Allahtan şifalar diliyorum böylelerine
Erkeklerden ne beklıyon kı 2ay konusmussun sadece tıpık kızla takılma davranısları ıstedıgını alınca daha fazlasını ısteme ufak ilgi gorunce asık oluyoruz sevıuo sanıyoruzoyle degıl tabıkıde kısa surede kafanı dınle aglamak gelıyosa ıcınden agla kullanılmıs hıssedıyosunuz kendını
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle oyle sanki sadece kullanmak icin takiliyordu benimle ama yorumlarinizla kendime geldim biraz ben kimse umursamaz saniyordum ama baya yardimci olan oldu tesekkurler 🤗
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 2 ayda aşık olunmayacağını öğrendin. Erkeklerin çok eşli olabileceğini ve aşkı bizim gibi anlamadıklarını deneyimledin.
Bence içinden bu arkadaşa teşekkür et, yolla ve 2 aydır tanıdığın adamı bir daha öpme. Hazineni gerçek aşkına, kocana sakla. Bu arada kocan da seni aldatabilir. Üzülme. Bir anlık heves onlarınki. Bunları zamanla anlayacaksın.11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle cok buyuk ders oldu
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaptığı çok ayıp, kırıcı ve aşağılayıcı. Sende, senin kalbinde ruhunda ve teminde iz bıraktıysa ararsa dönerse yazarsa bir fırsat ver ama bunkez sen çok açık ol, ne istediğini söyle, o da söyleşin, anlaşırsanız ya da orta yolda huzurla mutabık kalırsanız devam edin, ilerleyen safhada daha da ileri gitme fırsatınız ikiniz için de hep olacaktır. Senin yanındayım canım, uzakta olsak da. 🤗😎
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa dün böyle bir şey okudum video gördüm adam diyor ki birini seviyorsanız sevginizi hoşlandığınızı belirtin ve kaçın karşıdaki bağlanıp üzülecektir falan filan
Aynı tekniği denemiş olabilir yapma üzülme değmez valla onun ağzını yüzünü k ı r a c a m m04 Yorumla
Soran+1 yılAma boyle davrandigi icin dun iliskimi bitirdim. Az once instada durum attim hemen cevap verdi tartismaya basladik. Ben hoslandigim kisiye arkadasim demem falan dedim sonra uzatmadik iyi geceler dedik. Mesela senin icin neyim diyorum digerlerinden farklisin diyor sonra ben onu kiskaninca veya konu sevgililkten acilinca biz arkadasiz diyor ama yakinlasiyor da. 1-2 aylik biri zaten gecer kisa zamanda ama yaptiklari cok zoruma gitti sadece.
Cevap sahibi+1 yılAdi herif canını sıkma sen her şeyin en güzeline layıksın cano💗✨
Soran+1 yılYa Tesekkur ederim 🥰
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ☺
Bunu sadece sana yapmıyor ki sanada alttan alta söylemiş ve neden görüşmek istediğini sen de çok iyi biliyorsun yaptığın şeyler için seni yargılamam sevgili olmadan yatabilirsin buda sorun değil ama kendini kullandırma farkında ol herseyin derim
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu soyluyordu zaten. Seviselim takilalim ama seninle ciddi dusunmem kafasindaydi ama cok kiskanip sahipleniyordu merak ediyordu anlicagin ben tam vazgececekken acaba mi dedirtiyordu. Sonra farkina varmadan baglandim. Ama cok sukur bitti. Bundan sonra daha dikkatli davranicam
Soran+1 yılBen s. lagim ya cabuk baglaniyorum 😂 ama bu darbeden sonra tekrar ayni hatayi yapmam zor
Soran+1 yıl23 yasindayim evet iste beklentiye giriyorum ama herkes artik sadece takilma kafasinda. Evet bence de ben erkeklerden uzak duriyim 😂
2 aylık bir ilişkide bu kadar dağılmış olman saçma ikincisi o kişi belliki gelişi güzel bakıyor ilişkilere sabit kalmak istemiyor ya da biriyle ciddi düşünmüyor şimdilik iki ay çok yeni onu tamamiyle taniman için bile yeterli bı sure degil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Offf kızlar niye şöyle pislikler için göz yaşı döküp yazmasını bekliyorsunuz o çocuktan sana hayır gelmez bitirmekle iyi yaptın sevgili olsan bile kaç kez aldatılırsım tahmin edemem. olucaksan iyi biriyle ol böyle şerefsizlere takılma derim
00 YorumlaBu tarz erkek ve kadın çok artık. Sevişip arkadaş olmak isteyen. f*ck falan tarzı. İşte sevgili gibi takılıp aklınca işi ciddiye bindirmeyecek. Hemen uzaklaş sil engelle heryerden. Olmaması gereken bir ilişki sana cazip geliyor sadece
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. aranızdaki ilişkinin tam olarak koymanız gerekirdi. onun sana olan davranışı yanlış bu kişi tekrar yazarsa sen de devam etmeyi kabul edersen tekrar aynı davranışları yaparsa ne yapacaksın? tabii karar senin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef bunlar böyle amaçlanır her çiçekten bal almakmış. Boş ver böylesi iyi oldu. Her yerden engelle yoksa yine sana dönecek. Daha dikkatli olmak lazım.
04 Yorumla- +1 yıl
Dostunu düşmanını ayırmak gerekiyor inan.
- +1 yıl
Ağlamayı hak etmiyorsun sen. Gerçek yüzünü gördün ya onun.
Soran+1 yılYa her cicekten bal almak istiyorsa beni boyle kaybeder iste. Ki kendisi 31 yasinda ben 23 cok da guzelim bir daha benim gibisi zor bakar ona o ciceklere yogunlasmaya devam etsin dunyadaki tek erkek o degil ben sadece bir cicekle yetineni bulurum 😂
- +1 yıl
Aynen senin gibi güzeli o kaybetti. O üzülsün. Çok pişman olacak o zaman iş işten geçmiş olacak. Sen üzülme.
- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılBencillikten kuzucum. Sen kendini üzme. Geri gelirse tekmeyi yapıştır ondan bı şey olmaz.
Kimseden de hiçbir şey bekleme böylece hayal kırıklığına ugramazsin
00 Yorumla Öncelikle erkeklerin yüzde 50 si öküz dür, tabi bu oran kadınlar için de geçerli 🙂 sen öküz olana denk gelmişsin, kalbine gelince her önüne gelene param parça olursa seni senin işin zor yanında bir miktar yapıştırıcı bulundur bence, ve kadınların en büyük saflığı, aleni netleşmeden bırakın yakınlaşmayı bir erkeğin elinden bile tutulmaz, kız erkek kanka vs... Olamaz, olanların da tamamı yatakta biter, yani derin bir nefes al salla gitsin, olizvel olizvel olizvel
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kullanmış bellki
Bence bidaha onunla görüşme seni hep ikinci planda bırakıp kızlarla istediğini yapacaktır
Karaktersiz çünkü01 Yorumla
Soran+1 yılTekrark gorusmicem zaten. O gitsin kizlarla istedigini yapsin. O 31 yasinda ben 23 manken gibi de kizim benim gibisi b. k bakar daha ona kaybettigine yansin bana da erkek cok 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir insan bilmiyorsa ne istediğini hem seni üzer hem kendini bence sen bu kişiye gerektiğinden fazla kaptirmışsın biraz duygularını dizginle
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle yapmam lazim iste benim en buyuk hatam cabuk baglanmak ama farkina vardim ve kendimi durdurdum tekrar gorusmek istersek ki dun istemedigimi belirttim. Sadece arkadasca belki bir ihtimal giderim ki ona asik oldugumu olup bittigimi duWsunmesin diye hareketlerimle ondan uzaklastigimi belli etmek icin sadece. Sorma ya bir oyle bir boyle cok yordu beni
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle insanlardan uzak dur m4l olma bunun erkeği kızı yok boylelerinden uzak dur sakın mesajlarına cevap verme. Git kafanı dağıt başkaları ile konuş önüne bak. Bu dediklerimi yapmazsan üzülecek olan sensin
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle yapicam uzun zamandir biseyler icmek isteyen birkac kisi var yarin birine sans vericem sanirim biraz kafam dagilir unuturum
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemekki bu tarz yakınlaşma keyif ve anı yaşamayı seven biri. boş ver sen. Üzüldüm. maalesef erkek ya da kadın farketmez hep böyle kansız şerefsizler var
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle mesela beni cok kiskaniyordu bir yere gidince story atiyordum nereye boyle kiminle acik giyinme gibisinden seyler yaziyordu beraber cikinca acik giyindiysem eger catliyordu kiskancliktan veya eski sevgilimden bahsederken ama ben onu kiskaninca arkadasiz falan diyordu gecen gun kendi istegiyle yakinlasti bana ben basta cekindim istemedim hatta ama o kendisi gakinlasti optu sonraki gun hayatinda ben varsam baskalari olmamali dedim. Sana biraz fazla yakinlastim diye aramizda bisey oldugunu dusundun ama biz arkadasiz dedi. Zaten sonra gorusmek istemedigimi belirttim
Cevap sahibi+1 yılBir daha kesinlikle muhattap olma senin ilgini bildiğinden kullanmaya çalışır demedi deme… üzüldüğüm böyle adamları nereden buluyorsunuz.
- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisini yapmışsın. Kendini vazgeçilmez sanıyor. Seni sahiplendiği düşündüğün zamanlarda onu kirmadign için istediği gibi davrancigini düşünmüş
00 Yorumla Bence tam * gibi davranmış. Eğer öyleyse ben bu işte yokum de yüzüne bakma bi müddet bunu devam ettir, görmezden gel bak nasıl pişman oluyor
00 Yorumla
+1 yılHerkesle mı yaşıyormuş böyle bir şey sormadınmı erkek olmanın en güzel yanı bu işte vur kır böyle dengesiz konuşanın kafasını gözünü😊
00 Yorumla
+1 yılkiyamam ya lutfen uzukme sana karsi hakszlik etmis ama ya sen sonradan anlasaydin bu tip kisilerden uzak dur. kac yasindasin
00 Yorumla
+1 yılBu çocuk bak çocuk diyorum harem kurmaya çalışıyor bence
01 Yorumla
Soran+1 yılOna haremiyle mutluluklar ben yoluna deger bilenlerle devam edicem 😂
+1 yılBi kere sana arkadaşımsın dediyse anla ki o anlıktın.
03 Yorumla- +1 yıl
Kendini üzdüğüne değmez böyle insanlar.
Soran+1 yılSevgili rolu kesiyor * is kendisine gelince arkadasiz diyor m. al ya cok yordu beni evet cok uzuldum ama gececek tesekkurler destek icin 🦋
- +1 yıl
🌼🌼
+1 yılTipik kekolara gönül kaptırmış rahatsız Türk kızı 😂
10 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim sinir olarak hemen hemen valla ya 😞
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yıldemek istemiş ki senin gibi konuşup yakınlaştığım bir sürü kız var ümitlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl2 aydır tanışıyomuşsunuz, 40 yıllık evli kadın kocasını bu kadar sevmiyordur, sal gitsin boş ver başka birini bul
01 Yorumla
Soran+1 yılUzuldugum konu semekten dolayi degil. Yaptigi seyin zoruma gitmesi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıyamam sana ya erkek iste ne bekliyorsun senin yerinde olsam acımı içime gömer başka arkadaş edinirim kendime ilerde pişman olacağına eminim
02 Yorumla
Soran+1 yılYa orasi oyle zaten tek derdi beni cebe sokmak ve etrafi yoklamakti. ilisimi bitirdim zaten. ya bilmiyorum nasil bu kadar kotuler opup sarilip umut verip sonra nasil hicbirsey olmamis gibi davranabiliyorlar
Cevap sahibi+1 yılDuygusuz varlıklar erkekler 🚹
+1 yılBoş işlerle uğraşma git kariyer yap para kazan hayallerini gerçekleştir dünya turu yap farklı şeyler keşfet hayat kısa bu süreçte güzel biriyle karşılaşır hayatını sürdürürsün
12 Yorumla
Soran+1 yılŞu an 2 uni okuyorum zaten gayet basariliyim dil biliyorum. Hayallerimi de gerceklestiricem ins. Ama insaniz inaniyoruz, istemesek de seviyoruz robot degiliz
- +1 yıl
Ne okudun şimdi ne okuyorsun? Hangi dilleri biliyorsun hedef ne?
+1 yılElinin altında kız tutmaya çalışıyor. Çok tehlikeli bir insan tipi. Seni sahiplenmeyen biri için bu kadar ağlamaya değer mi güzelim. boş ver bırak.
00 Yorumla
+1 yılYa ana kapılmış ne hissettiğini bilmeyen ve cesareti olmayan biridir ya da gönül eğlendirmek isteyen bir o... Üzülme sen eğer erkekler gerçekten biriyle olmak istiyorsa bir şey yapıyorlar. Yapamıyorsa zaten seni haketmiyordur.
00 Yorumla
+1 yılher şey çok açık değil mi aslında sorduğun sorunun bütün cevapları sende var. bence onu kafandan atmak için başkasına yoğunlaş. özelden yazabilirsin dertleşmek için
01 Yorumla
Soran+1 yılBunlarin farkindayim zaten evet cevaplari da biliyorum ama insanlar cok guzel rol yapiyorlar ya. Ve bana yakinlastiktan sonra oyle bir tepki alacagimi dusunmemistim
Free takılmak gibi amacı olabilir hemen tutulma bu kadar kısa zamanda. Ayrıca dediğin gibi sen ona değil o sana gelsin kolay ulaşılmaz ol eğer derdi sensen bak nasıl köpek oluyor peşinde
010 Yorumla
Soran+1 yılYa onunla sevgili olmak istedigimi ona olup bittigimi falan dusunuyor ama oyle bisey yok. Cok guzel bir kizim Şu an istesem 20 kisiyle cikarim. Ama ona biraz ilgi gosterdim diye oyle dusunuyor oyle olnadigini nasil ima ederim? Pek konusmuyoruz zaten dun gormusmek istemedigimi soyledim konusmadik sonra bugun de instaya story attim cevap verdi tartistik biraz ben hoslandigim kisiye arkadasim demem ve sadece 1 kisi olur benim icin gibisinden seyler soyledim sonra iyi geceler dedik bitirdik konusmayi. Ona olup bitmedigimi nasil gosterebilirim?
- +1 yıl
İlk olarak bir kişi olur benim için demeyecektin madem dedin bu dediğin durumu anında yok et hayatında başka erkeklerin de olduğunu ve sadece o olmadığını göster gerek sevgili potansiyelinde gerek de arkadaş potansiyelinde çocuk seni bi tık cepte görüyor düşüncesine göre bu algıyı kırmalısın ve tam tersine sen daha free takıl ilgini ondan çek
Soran+1 yılorada onu ima etmemistim ve istemedigim zaman hemen silebildigimi biliyor baska erkek arkadaslarim oldugunu da biliyor yani beni cepte gormesine izin vermedim o lafi da benden hoslanip yakinlasip arkadasiz dedigi icin ona gonderme yaptim yani. Ve dun bitirdim iliskimi bugun hic yazmadim o yazdi ama mesela instadan mesaj atiyordum wpda online oluyordu Instagram mesajima cevap vermiyordu anlicagin onun cok umrunda degilim gibi ne yapmam lazim sence
- +1 yıl
Senin de umurunda olmamalı işte etkiye tepki yapmalısın örneğin story atacaksan bizzat erkek arkadaşlarını seçmelisin atarken hayatının akışına devam etmelisin veya öyle görünmelisin o da sana yazdığında umursamaz takılmalı kısa cevaplar veya geç cevaplar vermelisin ya kısacası bi adım atıyorsan iki geri gitmelisin bırak o sana gelsin.. konudan hariç profildeki soruma yorum yazarsan on numara olur
Soran+1 yılPeki tesekkurler yardimin icin ben de oyle yapicam da bisey daha sorucam surekli story paylasan biriyim yani normalde paylasmam da genelde o merak etsin veya kiskansin diye paylasirdim ( ama onun bundan haveri yok ) mesela yarin arkadaslarla kahvaltiya gidicem cok guzel bir ayna story atsam merak eder mi? Ya tek amacim onu surundurmek hayatimda baskalari oldugunu da anlatmak sence boyle bisey yapiyim mi?
Soran+1 yılOlur yaparim tabi
Soran+1 yılKesinlikle oyle yapicam tesekkurler 🦋yorum yaptim
- +1 yıl
Kanka hiç yazma yazdığında da story at storyni görsün Story atıyorsun bana neden cevap vermiyorsun falan derse dışardayım sonra yaz dersin o tekrar yazana kadar yazmazsın tekrar yazdığında da geçiştir Kisa cevaplar ver sıktın artık uza ya galan gibi ciddi sürünür
Soran+1 yıl@Gizliiiiiiiüyyeeeeee evet benim de aklimda boyle bir fikir var 😂tesekkurler 🌻
Gizli Üye(18-24)+1 yılKullanmış işte dalga geçmiş seninle senin kalbin iyi herkesi kendin sanma.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKarşı cinsle evlilik dışı yakinlasmalar pismanliktir.
ya da arsiz olcan ikisi bir arada gitmez00 YorumlaKendini ağırdan satmış, benden hoşlanmaya bukadarina müsade etmezdi gibi düşünmüş işi ileriye götürne taktığı bence
00 Yorumla
+1 yılSakın bidaha görüşme adını falan da hemen unut bu tipler sadece zaman öldürüp o an eğlenmek isteyen tip gibi
00 Yorumla
+1 yılBelki oda sana kızdı ve kızgınlıkla söyledi ama söyledikleri ağır olmuş biraz geri çekil burnu sürsün haketmis bunu
00 YorumlaKıskanmak kısıtlamak sevgi göstergesi değildir. Asıl sevgi göstergesi güvendir
00 YorumlaYıllar önce bir benzerini ben yaşadım önüne bakacaksın yapacak başka bir şey yok
00 YorumlaPeki neye kırgınsın tam olarak
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni kandirmasina deger veriyormus gibi yapip kullanmasina. Opup koklayip aramizda bisey yok demesine
Soran+1 yılYakınlasma oldu da cinsellik diyemeyiz tam. Opusme ustten sevisme falan
Toxic ilişki hemen uzaklas
01 Yorumla
Soran+1 yılKosarak uzaklastim
+1 yılOna sakın yüz verme. Hadsiz köpek.
01 Yorumla
Soran+1 yılDegerini bilmedigi sevgimle baskasini sevicem kendi kaybetti
Gizli Üye(25-29)+1 yılS*ktir et ya 2 ay diyorsun sanki 2 yıl neyin ağlaması bu kadar sallama yol ver
05 Yorumla
Soran+1 yılOnun ben de farkindayim zaten kisa zamanda unuturum dedigin gibi 2 aylik biseydi ama benim aglamam ona degil ki. Yaptiklari zoruma gittigi icin agliyorum
Cevap sahibi+1 yılIlgi her insanın hoşuna gider sen ilgiyi kesince de peşinden koşar gerçekten pişmansa şans verirsin yoksa boş ver
Soran+1 yılBoyle birisiyle isim olmaz biraz karakterli ve adam olsaydi o kadar goz yasi dokturmezdi Şu an hic tanimadigim insanlarla dertlesmezdim
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle üzme kendini daha fazla
Soran+1 yılTesekkurler 🤍
+1 yılİkinizin Burcu neydi yy
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Böyle birine aşık olduysan sıkıntı sende zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun zamandır böyle istekleri olanlara da şans vermen doğru değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiçç okuyamam
Aşik olmayi bilmiyorsaniz olmayin00 Yorumla
+1 yılYol verin gitsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bütün kızlara ayni davranir
00 Yorumla
+1 yılKendin kaşınmışsın ağlama
04 Yorumla
Soran+1 yılDerken ben ona asla yanasmadim sevgili gibi davranan da yakinlasan da kendisiydi. Hatta hep mesafemi korudum. Kendin kasinmissindan kastin sevmekse eger bu kasinmak degil bu normal olan birsey. Ama bir insani bu kadar aglatip buraya soru soracak duruma dusurmek karaktersizlik yani beni gecip onun karaktersizligine mi yogunlassan?
- +1 yıl
Kardeşim adam arkadaş gibiyiz gibi gibi laflar etmiş hep.
Aranızda öyle yakınlaşmalar olduktan bi şey olsa yok ben seni sevdiğim için hoşlandığım için yakınlaştım desen adam o lafı gelip sana tekrar hatırlatır. Böyle insan varsa karşında ya uzak duracan ya da fb takılcan. Böyle durumlarda bir tarafın canı çok yanar, o da sen olmuşsun. Şimdi sen onu s. et önüne bak.
Soran+1 yılBen boyle oldugunu bilmiyordun iste. Yakinlasma olduktan sonra verdigi tepkiden sonra boyle oldugunu anladim o zaman da gec oldu ama sukur bitirdim yine. Hayatim devam ediyor zaten 2 aylik biriydi sonucta unutmam kisa surer sadece deger verdim ve yaptigi cok zoruma gitti o yuzden cok agladim ama ders oldu
- +1 yıl
Tecrübe olmuş, geçmiş olsun diyelim :))
Yaşlar kaç sizin
00 YorumlaÖptü ve elledimi sana
00 Yorumla
+1 yılburada bunu yazmağım doğru olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstediğinizi yapın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAğla ağla ama unutma ki değmez..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen simdi opustun surtundun sorun yok dimi?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle yapicam uzun zamandir biseyler icmek isteyen birkac kisi var yarin birine sans vericem sanirim biraz kafam dagilir unuturum
Puhahahahaah
Bitmis abi kadinlar bitmis bu memlekette
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne