Saatlerdir sinirden ağlıyorum o kadar kırgınım ki lütfen yardımcı olur musunuz ne yapacağımı bilmiyorum?

2 aydir birisiyle tanisiyoruz. Benden hoslandigini biliyorum ben de ondan hoslaniyordum hatta asik olmustum. Beni kiskaniyordu surekli gorusmek istiyordu kisitliyordu yani bildiginiz sevgilisi gibi davraniyordu. Ama lafa gelince arkadasiz akisina birakalim falan diyordu. Gecen gun aramizda yakinlasma oldu (ileri bisey degil ) ama yakinlastik iste. Sonraki gun baska kizlarla konustugunu dusundum uyardim onu. Onlar da senin gibi benim arkadaslarim. Gecen gun istemeyerek sana yakinlastim diye hemen yanlis dusunmeye basladin aramizda bisey oldugunu sandin heralde ama yok dedi. Ki ben asla onu biseye zorlamadim. Sevgilisi gibi davranan da isteyerek yakinlasan da oydu. Sonra gorusmek istemiyorum dedim (alacagini aldi gibisinden seyler yazmayin lutfen sadece opusme ve biraz dokunma oldu o kadar ve o gunden sonra da tekrar gorusmek istedi ben istemedim bitirdim). Ama kalbim paramparca oldu ne yapmam lazim. Bana tekrar yazacak eminim. Bunu neden yapti

Saatlerdir sinirden ağlıyorum o kadar kırgınım ki lütfen yardımcı olur musunuz ne yapacağımı bilmiyorum?