Şimdi olay şöyle. 2 arkadas var. Sanırım ikisininde ilgisi vardi bana ama benim birine ilgim vardı. Isimlerini takma olarak soyleyeyim. Berk ile mert olsun. Mert benimle flortlesmeye calisti bir sure. Cok fazla yuz vermedim ama fazla israrci oldu.
Bir gün de pat diye dudaklarima yapıştı, o sirada da yakin arkadasi berk gördü bizi. Sonrasinda merte cok kizdim, benim rizam olmadan boyle bir sey yaptigi icin. Engelledim, yuz yuze gelince konusmadim.
Bu sırada berkle hic konusmadik. Sonra geldi bana biraz acilir gibi oldu, flort gibi olduk berkle. Kendisine yakin arkadasini soyledim, beni öptüğünü gordun dedim, simdi de aramizda bir seyler oluyor gibi zor bir durum hepimiz için. Rahatsiz etmiyor mu bunlar dedim.
Seni öptüğünde rahatsiz oldum ama beraber degildik o zaman bir sey diyemezdim ama ayni sey simdi olsa kiyameti koparırım. Diger konular icinde yapacak bir sey yok. Ki senden hoslandigimi anladigini dusunuyorum, hissettirmeye calistim ama ya anlamadi ya da anlamak istemedi dedi. Araniz bozulursa dedim. Onu zaman gösterecek, onun tavilari gosterecek dedi.
Beyler siz olsaniz boyle bir durumda hoslandiginiz kızı yakin arkadasiniz öpse falan rahatsiz olur musunuz? O kizla iliski kurmanıza engel olur mu bu?
Ben empati yapiyorum da hoslandigim erkegi bir kadin öpecek ve o kadin cevremizde olacak surekli. O kadini bir tehlike olarak görürüm ve iliskide rahat edemem, surekli öptüğü aklima gelir.
Belki erkeklerde farkli isliyordur bu durum bilemem. Yani kadin icin, baska bir kadin yakinda olmasa bile her zaman tehlikeli. Yani ozellikle gunumuzde iliskisi olan beylere olan ilgiyi falanda dusunursek kadin da boyle işliyor durum. Erkeklerde daha rahat ve farklidir belki. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda? Sorun eder miydiniz boyle bir seyi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer