Beğenmediğini pek sanmıyorum ilişkilerim oldu ve ayrılanların dedikleri ben bunla nasıl sevgili oldum nasıl baktı bana ha beğenmeyen de olabilir tanrı değilim
kendini fazla büyütme bence öyle bi kız gelir sana bakmaz bakar kalırsın tavsiye yani. Dengin kız konusuna gelirsek dediğimin arkasındayım illa ki yürüyebileceğin sevgilisi olmayan kız bulursun madem istediğin gibi kız bulmak gibi hedefin var o zaman onların sana gelmesini bekleyeceğin kadar özgüvenli olup onlarla konuş pek bi şey kaybetmezsin herhalde.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sen kendi dengin olduğunu düşündüğün kızlara yürümeye ne dersin?
Çok fazla yok ve olanların sevgilisi var ya da baskıcı bir ailesi falan filan baya dusuyo ihtimal
o zaman yapcak bi şey yok hacı
Profildeki sensen ortalama senin gibi biri olsa iyi ama Türk kızları maalesef genel anlamda bu kadar güzel değil
türk kızları da güzeldr de yabancı olduğumu nerden anladın?
Türk kızları güzel değildirde ondan çoğunluğu
öyle deme abicim benim de babam türk yane ve gayet güzel kızlar var sende türksün sonuçta ona bakılırsa belki türk kızlar da seni beğenmiyor ;)
Beğenmediğini pek sanmıyorum ilişkilerim oldu ve ayrılanların dedikleri ben bunla nasıl sevgili oldum nasıl baktı bana ha beğenmeyen de olabilir tanrı değilim
kendini fazla büyütme bence öyle bi kız gelir sana bakmaz bakar kalırsın tavsiye yani. Dengin kız konusuna gelirsek dediğimin arkasındayım illa ki yürüyebileceğin sevgilisi olmayan kız bulursun madem istediğin gibi kız bulmak gibi hedefin var o zaman onların sana gelmesini bekleyeceğin kadar özgüvenli olup onlarla konuş pek bi şey kaybetmezsin herhalde.
Karakterim el vermiyo alıştım gelip konuşmalarına mesaj atmalarına napıcam bilmiyorum
allah allah ne ilginç şeyler bakalım daha neler duycaz neyse abicim ne istersen onu yap bende canım sıkıldı öyle görüş yazıyorum işte
Bana bakmayan tabiki vardır illaki ama %100turk senin gibi fazla kız yom demek istedim
haaa anladım ama anlamadım ;)
%100 türk değilim ki ben
Gayet güzel kızsın senin gibi kız neredeyse yok
sağolun teşekkür ederim
Türkülerden de çıktı araplaştı Türkiye
Sen türkiyedemisin
evet
Hangi il
paylaşmayı pek tercih etmiyorum :)
abi boyun kaç? Ben lise sonum boyum 181 uzar mı sence daha?
Aradan geçmiş ama uzarsın esneme çalış +3cm birazda uzasan 185 olursun
1.70 olan ben 1.80 kizlara bakarim be lik e
Kız bakarmı
E bakiyolar
Ne guzep
Ivit
Sen Lucifer Michealson mısın?
Lucifer yüzü estetik botoks var biz dogaliz ama adamın fiziği iyi ona söz yok
Fanboyusun o zaman
Yok m.
Kesin öyledir knk hı hııı
Öyle
Dengin boy pos ise çok bulursun..
Yok boydan yana sıkıntı yok minyon kızlarıda severim boyum da iyi
A101 BİM ya da Trendyol
Bu cuma bimde
Aynen öyle aradigini sokakta bulamiyorsan bimde bulursun bu işler boyledir 😃
Nasılmış ki dengin?
Yüzü güzel olsun beli ince kalça ve bacak kalın karakteri güzel olsun ortamcı olmasın
Dengin nasıl olmalı
Yüzü güzel olsun beli ince kalça ve bacak kalın karakteri güzel olsun ortamcı olmasın
Buradan bulma da
Öyle bir fikrim yoktu ama neden burdan bulmayayım
senin seviyeni