Sanaldan sevgilimi olurmuş ya dokunmadan etmeden?
1 sene öncesine kadar bende bunu savunurdum realde kız arkadaşlarım çok oldu ama hiçbirine ciddi gözle bakmadım derken kalbim sanaldan birine vuruldu 8 aydır hergun düzenli goruntulu gorusuyoruz vs ama en az 10 kez buluşalım dediysemde nafile ailesi tutucu bi aile.
İşe babası bırakıyor işten babası alıyor hafta tatillerinde de babası evde ona hizmet ediyor temizlik , yemek , çay vs.
Dışarıya alışverişe çıktığı zamanda ya ablası ya annesi ya da babasıyla veya hep beraber çıkıyorlar bu konuda çok kavga ettik. Sürekli bana ooofff elini tutamıyorum sarılamıyorum diyor ağlıyor bense "Seven bi yolunu bulur" dediğimde ben buluşmak istemiyor gibi mi gozukuyorum senden çok ben istiyorum nolur inan ya lütfen inan buna ben zorda olsa dayanıyorum nede olsa beraberiz diye sen hiçmi dayanamıyosun dedi.
Sanaldan bi sureden sonra dokunamadığım için soğurum diye korkuyorum dedim.
"Bende buluşunca benden soğursun diye korkuyorum" dedi.
Bu böyle giderse ya sen ya ben birimiz soğucaz belkide bana sanaldan bağlandın bu bağlanma büyüsünü yitirene kadar benimle vakit öldürüyosundur dedim.
Cidden bunları dusunuyorsan sana hiçbir şey demiyorum dedi 1 gundur konuşmuyoruz yazmıyoruz birbirimize
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer