Eski sevgiliyi geri döndürmek için ne yapmak lazim? 👀
Bir erkek gitdiği kadindan ne kadar uzak kala bilir 👀
Bir erkek gitdiği kadindan ne kadar uzak kala bilir 👀
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özleyen, seven insan için bahaneler olmaz bu sebeple eski sevgiliyi geri döndürmeye inan gerek yok. Göstereceğin her çaba mental olarak seni yıpratır. Karşı taraf seni cepte görür. Ayrıca tadı bi defa kaçmış olduğu için tekrar beraber olsanız dahi ilişki sarmayacaktır
Flörtleştiğim insana ayrilmak istedigimi söyledim kendisi ayrilmak istemiyordu neyse ayrildigimiz srasnda erkek kankam mesaj atmşdi ve bu gördü Erkek kankama kiskanmşti beni ona ihanet ettigimi sandi onun için ayrildigimi düşündü neyse olayi anlatmak istedimm istemiyorm konuşmak dedi ve gitdi 10.15 gün geçtikden sonra geldi kendisi konuştuk israrla bana ihanet ettin sen dedi ben ona git gel yapma dedim ya kal adam akilli devam edelim ya da git dedim oda devam ettirmek istiyorm dedi neyse gidip uyuduk yarin baktm yazmadi artik 10 gündür haber yok bende yazmadim kendiside biliyor benm yazmiyacagmi fakat neden öyle bir şey yaptiki..:/
İkinizinde bariz hataları var. Sessizlik sadace soru işaretleri bırakır. Bu hatalardan birincisi beklentileri karşıdan beklemenizle oluyor. Bu ilişki sizin ve karşılıklı adımlar atılması gerekir. Sen ondan, o senden beklerse işte böyle sessizlik olur sadece. Bu tür kavramları yıkmanın en güzel yolu sağlıklı bir iletişim kurmaktan geçer.. Karşılıklı oturup dürüstçe konuşabilmeniz lazım ki aklınızda soru işareti kalmasın. Sonuç iyi veya kötü de olsa bi cevap almanız en azından yolunuza bakmanız için yeterli olur.
Abi ben olayi anlatmak istedimm istemiyorm dedi engelledi beni kuzenim bizdeydi onun numarasyla mesaj attm herşeyi anlattm yine inanmadi bende yazmadim artik kuzenimde bunun numarasi kalmş benimde aklmdan çkmş numarayi silmek neyse kuzenimden ona bildirim gitmş kuzenime yazmş neden numarami sakladin diye öyle olay uzanmş sonra kuzenimden benim numarami istemş kuzenimde bana ulaşamayinca ona söylemeden vermemem demiş kendisi instgramdan mesaj atti
Sonra sildi bende hiç yazip sormadim ne yazdigini kuzenim dediki vhatsapptan benimle konuştukdan sonra girmemiş 3.4 gün ortadan kaybolduki yazip araym bende yazmadigm için geri döndü kendisi yazdi bana
Kuzenimi behane etdi işte neden numaram kalmş flan sonra senin için bitmş dedi özlemeyip yazmadigina göre ne bileym başladi yine bana ihanet ettin flan dedi
Baktm konuşmak istiyor istekliydi ona ya kal adam akilli devam edelim ya da git dedim oda sen nasil istiyon dedi kalmani dedim oda tamam dedi neyse öylece konuştuk yarin amma yazmadi bende yazmadm hikaye paylaştım bakti hiçbir şey yazmadi bende 1 haftayi bekledim baktm yazmadi instgrami dondurdum
Vp vaktine baktm dün çiktigiydi ben instgrama girer girmez baktm buda vhatsap vaktini açmş 😂2.3 gün girmedim instgrama bugün girdim baktm yazmamş gururlu😂😂
Cevap
6Cevap
boş ver gittiyse sevmiyordur zaten neden peşinden koşuyorsun?
Adı üstünde eski diyorsun bak sevseydi gitmez di ya da bişeyler düzgün gitseydi ayrılmazdiniz yeniliğe açık olun biraz
Flörtleştiğim insana ayrilmak istedigimi söyledim kendisi ayrilmak istemiyordu neyse ayrildigimiz srasnda erkek kankam mesaj atmşdi ve bu gördü Erkek kankama kiskanmşti beni ona ihanet ettigimi sandi onun için ayrildigimi düşündü neyse olayi anlatmak istedimm istemiyorm konuşmak dedi ve gitdi 10.15 gün geçtikden sonra geldi kendisi konuştuk israrla bana ihanet ettin sen dedi ben ona git gel yapma dedim ya kal adam akilli devam edelim ya da git dedim oda devam ettirmek istiyorm dedi neyse gidip uyuduk yarin baktm yazmadi artik 10 gündür haber yok bende yazmadim kendiside biliyor benm yazmiyacagmi fakat neden öyle bir şey yaptiki..:/
Gurur yapıyor belli ki aslında istiyor ama yazamıyor
Sence yazarmi? Yoksa yolumami bakiyim
Amma özledim)
Bence bi dene onu önce baktın olmuyor bak yoluna
Nasi deneyim?
Yaz ona bakalım tepkisi ne olacak sana karşı
Ben ona yazarsam ezik durumuna düşerim zaten oda onu bekliyor ki ben ona addim ataym
Ne alaka ezik düşmekle ya saçma sapan şeyler düşünmeyin ne var yazmakla ezikligin
Bana inanmayan erkek için değermi?
Çok seviyorsan değer tabi o da seviyorsa yani karşılıklı bişeyler varsa değer
Kendisi gelirse gelir gelmezse yoluma bakarm amma asla yazmam
Bilmiyorum artık ama yanlış düşünüyorsun
3 gündür vhatsapp son görülmesine bakiyorum gece geç vakitlere kadar vpda oluyor başkasini bulmuş bence
O zaman zamanını başkasına harcıyor o
İşden geç vakitde çikiyor o ayri konu amma vhatsappda 2.3 gündür bakiyorum gece saat 3 .4 de çikiyor bilmiorum konustugu var mı yokmu
Ben instgram hesapimi kapadim 2.3 gün vuda vhatsappa girmiyordu ben instgram sayfami açar açmaz 2.3 gündür geç vakitlere kadar vpta oluyor diyorum belkide kendisi öyle yapiyor dikkat çekmek için
Boşu boşuna neden o saate kadar Dursun ki illa bişey olması lazım
Oda doğru amma en fazla o 2 de uyurdu benle konuşurken öyleydi yani işe gidiyordu diye çabuk uyuyordu bana en son konuştugmzda ailevi sorunum çok memlekete dönüyorum demişti belkide problemi yüzünden ya da kiz bulmuş 👀
Amma kizda bulsa o vakite kadar konuşmaz kendimden biliyorum çünki bana karşı öyleydi yani bilmiyorm başka ya
Yani sana aynı olan başkasına da öyle olacak diye bişey yok ki ama 🤷♂️
Bu arada istersen yazabilirsin bana ordan da konuşabiliriz
Abi bana takib at hemen yaz acil bir şey anlaticam
Ben sana yazamiyorm ha
Bir erkek git diği kadından sonsuza kadar uzak kalabilir. Sonuçta git diğimiz bir kadın
Büyü yaptır 😀
erkeğe göre değişir huyunu suyunu bilmek lazım
bu tarz erkeklerden uzak durun o ne öyle ya tutarsızlık
Hiçbir şey yapma bence
ex asko ne yapsan olmaz artık vakit kaybı
Rituel hahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?