Düşünmekten deliricem diye korkuyorum?

Göz göze geldiğimizde hiç gözlerini çekmeden bir kaç dk öylece kalıyoruz sonrasında bizim ekiple olan yemeğimize geldi ortamızda biri olmasına rağmen arkaya eğilip bana bakıyodu yanına imza almak için gittiğimde 4 sayfa kağıt olmasına rağmen tek sayfayı ınceleyip elime geri verdi gözlerimin içine i içine bakarak diğerleride ardı diyinc gülümsedi odasının yanındaki odada çalısmak için gittim hem sağdan hem soldan cıkıs olmasına rağmen özellikle benim bulunduğum yerden cıktı hemde 4-5 kere burada bana baktımı fark etmedim ama sizce arada bir şey var mı yani bu benim için çok önemli Onun olduğu yere gittin çalışmaya sürekli yanımdan geçip durdu biara odanın orada durup dolapta bı sey varmıi gibi bakoyodu ama bı baktım ki dolap ordan sökülmüş ortada solap uok tam benı göreceği şekilde duruyodu geçenlerde Yeni biriyle tanışıyorduk oda geldı o sırada tanıştı yeni gelen kızla. konuşurken bende öyle ortada bakıyordum bir baktım yandan arada bana bakıyor gözlerini gidebileceği en son noktaya geçirmiş bir yandan da karşısındakiler e yakalanmamaya çalışarak hızlı hızlı. Bılemedim size sormak istedim. Sağlığımdan olmaya başladım düşünmekten 😞

Düşünmekten deliricem diye korkuyorum?