Aile & Toplum Erkekler cinsiyetçi espriler yapınca siniriniz bozuluyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Erkekler cinsiyetçi espriler yapınca siniriniz bozuluyor mu Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekler cinsiyetçi espriler yapınca siniriniz bozuluyor mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 262b cevap paylaştı. Bozulmam espri kaldırıyorum 0 0 Yorumla
Strong_Warrior Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Cinsiyetçiliği yapan sadece kızlar iken senin böyle bir soru sorman 2 ihtimali doğuruyor. Muhtemelen ya bir kızsın, ya da kızlara köle olan erkek görünümlü bir insan. 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Yapılan espiriye saygım sonsuz yeter ki güldürsün 😂😂 1 0 Yorumla
Lovelanguage Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 761 cevap paylaştı. Umrumda olmuyor pek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Komik mi peki Yorumla Lovelanguage +1 yıl Hayır Yorumla
mucizevipemv Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Zerre kadar komik olduğunu düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
Etude Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bozuluyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen erkek misin ağabey Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Bozulmiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bazen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Komik mi peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen Yorumla Soran +1 yıl Siz erkek karşıtı espri yapabiliyor musunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapmıyorum ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bozulmam espri kaldırıyorum
Cinsiyetçiliği yapan sadece kızlar iken senin böyle bir soru sorman 2 ihtimali doğuruyor. Muhtemelen ya bir kızsın, ya da kızlara köle olan erkek görünümlü bir insan.
Yapılan espiriye saygım sonsuz yeter ki güldürsün 😂😂
Umrumda olmuyor pek
Komik mi peki
Hayır
Zerre kadar komik olduğunu düşünmüyorum.
Bozuluyor
Sen erkek misin ağabey
Bozulmiyor
Sinir bozucu evet
Bazen
Komik mi peki
Bazen
Siz erkek karşıtı espri yapabiliyor musunuz
Yapmıyorum ben