zayıf bir noktanı ya da hoşlandığın birşeyi yakalarsam kaçışın yok, iltifatı ise pat diye çok güzelsin falan diye söylemem espirili ve zeki iltifatlar ederim :D
iyide taktiği açıkladım zaten hemde biraz tanımam lazım ya da realde aynı ortamda vs olmak lazım, sanalda bunları anlatmadan tanışsak ve biraz bana ilgin olsa maks 3 güne buluşmuştuk
Mesela niyeti seni elde etmek ya da senle arkadaş olmak ya da başka şeyler basit düşün senden istediği alacağı bir şey var bunun için laf oyunları tatlı dil manipüle ederek sen farkında olmadan senden alıyor bunları sen anlamıyorsun bile ne olduğunu böyle bir şey nereden geldi ki aklına
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Genelde hazır cevap olurlar
Sabah tanişigin adamin espirilerine gulerken akşam hoppp kendini yatakta veya bir kafede buluyorsan agzi iyi laf yapiyor demektir.
Manipülatif yani
Asko ağzı iyi laf yapıyorsa sorun vardır cidden bence güven olmaz
Erkekleri iyi tanıyorsun 😂
zayıf bir noktanı ya da hoşlandığın birşeyi yakalarsam kaçışın yok, iltifatı ise pat diye çok güzelsin falan diye söylemem espirili ve zeki iltifatlar ederim :D
Beni kandırsana bakiyim olcak mı
iyide taktiği açıkladım zaten hemde biraz tanımam lazım ya da realde aynı ortamda vs olmak lazım, sanalda bunları anlatmadan tanışsak ve biraz bana ilgin olsa maks 3 güne buluşmuştuk
İşte bi yap
Genelde herşeye bir cevabı olan , konuşma kabiliyeti baya iyi olan kişilerdir
Beni tarif ettin hem romantik hem de suçun altında kalmaz
Sadece romantik değil iş alanında arkadaş ortamında genelde sigma erkeklerin çok iyi yaptığı söylebir manüpilatif taraflar vs
Detay verir misin
Mesela niyeti seni elde etmek ya da senle arkadaş olmak ya da başka şeyler basit düşün senden istediği alacağı bir şey var bunun için laf oyunları tatlı dil manipüle ederek sen farkında olmadan senden alıyor bunları sen anlamıyorsun bile ne olduğunu böyle bir şey nereden geldi ki aklına
Şerefsiz demek yani
Yani değişir belki uzun süreli kandırmaya niyetlidir
Kandırma her türlü karaktersiz erkek işi bi kız arkdaşımın konuştuğu kişi için dedi de ondan sordum
Yani şöyle düşün hiç sevgilisi olmamış ve gönül işlerinden uzak biride ağzı iyi laf yapabilir
Sevgilisi olması değil karşısındakini kandırmaya çalışmak bilmiyorum bn sevmem düz adam olsun
Düz adamı kimse sevmez sıkılır
Ben seviyorum
Her türlü götürür demek
Bağlayıcılığı olan hazır cevap
nabza göre şerbet veriyosa bu kafii
Agzi laf yapandan korkucan
Ben 😂
@Jagras :D :D
Çip,😂😂😂