Aşk İlişkileri Bana ilk defa adımla seslendi. Çok heyecanlıyım, yardım eder misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana ilk defa adımla seslendi çooook mutluyum hatta ağlayabilirim şuan🥺😫😢 Bana ilk defa adımla seslendi. Çok heyecanlıyım, yardım eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kimseyi bu kadar büyütmeyin, tavsiye edeceğim tek şey bu şu an için 0 0 Yorumla
Ömürulusoy Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Azra git uyu azra boş sevdalara inanma artık sadwçece azraaa demiş bende saba mesaj agim istersen her gün azraa diye 0 0 Yorumla
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yok artık daha neler.. Kimseyi bu kadar önemsememen gerektiğini büyüdükçe öğreneceksin. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. uyudunmu die yazıyosa o sohbet cinselliğe gitmiştir 😂😂 0 0 Yorumla
Uykucuu88 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Azra sakin ol ve uyu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Onsuz uyuyamam🥺 Yorumla Uykucuu88 +1 yıl Yaa Azra ☹️ Yorumla
Quashlax Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl niye kardeşim mi diyordu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır bise demiyordu ama şu an adımla seslendi bir ışık var yani ☺️🥰🥰 Yorumla Quashlax +1 yıl o ışık çok çabuk söner merak etme Yorumla Soran +1 yıl Sönmesin noluur yaa😫🥺 Yorumla Quashlax +1 yıl yazışından belli bi şey isteyip söndürücek sonradan. Yorumla
naber_nassın_iyilik Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Yokluğun kaçıncı seviyesi bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok seviyorum abi napim😫🥺😢😔😖🙁😓😒☹ Yorumla
Gunahbenim23 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı. Allah kimseyi yoklukla sınamasın 🤦🏼♀️ 1 1 Yorumla yavuzali06 +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Boş yapma Azra yat uyu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu düşünmekten yatamıyorum ki😓😫🥺 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Bu kadar heyecan iyi değil kaptırma kendini 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. niye hocam genelde hoşt mu diyorlar 0 0 Yorumla
Jaqu-Oo Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok abaz4nımmmm desene sen şuna 0 0 Yorumla
Minik_cadi_890 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Nasıl seslenicekti başka 2 1 Yorumla Soran +1 yıl İlk defa seslendi daha önce hiç seslenmedi bana Yorumla
Geceyarısı_ekspresi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. Ederiz yardım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kanka iyimisin sen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ona aşık olduğumdan beri iyi değilim 😫😫 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka benimle evlen dememiş cocuk adını söylemiş ne varki bunda Yorumla Soran +1 yıl Onu dese kalpten giderim zaten 😢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahaha erkekler duygusuz varlıklar biz kadınlar çok hassas bakıyoruz ilerde üzülmeni istemem o yüzden sakinleş ve çok baglanma Yorumla
bulanıkgörüyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Hic onemsiZ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok önemli 😫 Yorumla
Darkk__Bluee Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Şaka mısın 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Neden öyle dedin ki😖😖😖😖 Yorumla Darkk__Bluee +1 yıl Yok bişey Yorumla Soran +1 yıl Ağlıyorum sayende 😭 Yorumla Darkk__Bluee +1 yıl Çok yaşa 😏 Yorumla Soran +1 yıl Kalbimi çok kırdın Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺 Yorumla Darkk__Bluee +1 yıl Çukümde değil Yorumla Soran +1 yıl Çok kötüsün😭 Yorumla Darkk__Bluee +1 yıl Ağla zırlak Yorumla Soran +1 yıl Ağlıyorum zaten için rahat olsun şeytan Yorumla Darkk__Bluee +1 yıl Ohhhhh çok iyi 😈 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kamka yas 16 mi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Hayır 19🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ln ml msn bu nasi bi yokluk sennki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok mu yakışıklı kim neyin nesi bu müdürün mü Yorumla Soran +1 yıl Çok aşığım çokkkk😖😖 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl heyyy? Yorumla Soran +1 yıl Kendimden daha çok seviyorum onu😭😭😭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşında bu Yorumla Soran +1 yıl 20 yaşında ayrıca ona bu diyemezsin sen😤 Yorumla Soran +1 yıl Onun bir adi var düzgün konuş 😤 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin anne baba akraba mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır 😭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kimseyi bu kadar büyütmeyin, tavsiye edeceğim tek şey bu şu an için
Azra git uyu azra boş sevdalara inanma artık sadwçece azraaa demiş bende saba mesaj agim istersen her gün azraa diye
Yok artık daha neler.. Kimseyi bu kadar önemsememen gerektiğini büyüdükçe öğreneceksin.
uyudunmu die yazıyosa o sohbet cinselliğe gitmiştir 😂😂
Azra sakin ol ve uyu
Onsuz uyuyamam🥺
Yaa Azra ☹️
niye kardeşim mi diyordu
Hayır bise demiyordu ama şu an adımla seslendi bir ışık var yani ☺️🥰🥰
o ışık çok çabuk söner merak etme
Sönmesin noluur yaa😫🥺
yazışından belli bi şey isteyip söndürücek sonradan.
Yokluğun kaçıncı seviyesi bu
Çok seviyorum abi napim😫🥺😢😔😖🙁😓😒☹
Allah kimseyi yoklukla sınamasın 🤦🏼♀️
😂😂😂😂
Boş yapma Azra yat uyu
Onu düşünmekten yatamıyorum ki😓😫🥺
Bu kadar heyecan iyi değil kaptırma kendini
niye hocam genelde hoşt mu diyorlar
iyide eliyle atmamış ki :d
Çok abaz4nımmmm desene sen şuna
Nasıl seslenicekti başka
İlk defa seslendi daha önce hiç seslenmedi bana
Yazıı
Ederiz yardım
Kanka iyimisin sen
Ona aşık olduğumdan beri iyi değilim 😫😫
Kanka benimle evlen dememiş cocuk adını söylemiş ne varki bunda
Onu dese kalpten giderim zaten 😢
Hahahaha erkekler duygusuz varlıklar biz kadınlar çok hassas bakıyoruz ilerde üzülmeni istemem o yüzden sakinleş ve çok baglanma
Günaydın azraaa :)
🥳🥳🥳🥳🥳
Hic onemsiZ
Çok önemli 😫
Şaka mısın
Neden öyle dedin ki😖😖😖😖
Yok bişey
Ağlıyorum sayende 😭
Çok yaşa 😏
Kalbimi çok kırdın
🥺🥺
Çukümde değil