3 sene platonik olarak yaşadım, Bir ülke diğer ülkelere göre 20-30 sene geriden gelir ya işte benimde hayatım o derece mahfolmuştu. Üzülen sadece bendim, herşeyi izlemekle yetinen, kırılan dökülen, mahfolan.. Sonuç olarak kimsenin de umrunda değildi ne hissettiğim. Güç oldu ama kendime saygı duymayı öğrendim. Çektiğim eziyete son verdim, aştım o gereksiz hissiyatları.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben kendi hatalarim yüzünden bir ilişkiyi imkânsız hâle getirdim sırf onu mutlu etmek isterken kendimi sevdireyim diye gözünde mahvettim sevdiğim adamın gözünde iki paralık oldum.. senle ben benzer şeyler yaşamışız.. nasıl aştiniz peki onu?
Yaşamadım, yaşamamda. Çünkü ben empat bir insanım. Hayatında biri olan erkeğe ilgi duymam , duysam bile ona yaklaşmam. Duygularına engel olamazsin belki ama yön verebilirsin. Eğer yönün ve tercihin duyguların olursa kendine hiç saygın yok demektir. Aynı şeye maruz kaldığını sadece bir kaç dakika hayal et , bunu bir başkasına da yaşatmaya hakkın yok. Kaldı ki hayatında biri varken başka kadına bakan erkekler ne karısına/sevgilisine ne de yasak aşkına değer veriyordur tek derdi heyecan ve eğlence.. gerçek aşkta tek seçim vardır diğer bir şık olursa o başka bir şeye dönüşüyor
Sadece tensel yakinlaşma arzusuna dayalı bir arzuya.. duygusal bir durum olsa birinden vazgeçmesini bilirdi, eğer ikisini de hayatında tutuyorsa o kişide sevgi aranmaz/aranamaz. Yok çocuğum var diye bırakamıyorum, yok şu nedenle bu nedenle.. bunların hepsi bahanedir inan bana
İşte sen en büyük hatayı yapmışsın. Yakışıklı erkekler her zaman can yakar ve bizim adımızı çıkaranda yakışıklı erkeklerdir ikincisi evli adamlarla senin ne işin vardı? Evli biriyle ilişki yaşarsan tabiki canın yanar başka bir kadının ahını alıyorsun bunu hiç mi düşünmedin sen?
Ama yakışlıklı die tanıdın sevdin. Her ne kadar tip bizim için önemli değil desenizde geneliniz tipe göre yargılıyor orta halli erkekleri sevmeyi denersen bunlar başına gelmez 😉
Bende sandım ki bir çok kişi canını yaktı. Boş ver olan olmuş ve böyle bir adam için üzülmeye değmez baksana seni kandırmış ve evli nefret etmen gereken yerde üzülüyorsun hata ediyorsun yapma. Profiline baktım gayet güzel bir kızsın değerini bilen seni seven birini bulacaksın dır elbet
Ben tamamen kendimi Allah'a adamak istiyorum evli birini sevdim başıma gelmeyen kalmadı benim de hatalarim vardı şimdi ise tamamen kopup kendimi Allah'a adamak istiyorum nereden başlarım bilmiyorum.
Olmayacak duaya amin dememeye özen gösteriyorum. Evet imkansız şeyler vardır bunun için imkan yaratiyorum. Gerçekten imkansız olanlara ise hiç bulasmiyorum boş yere uzmenin bir anlamı yok
niye imkansız yaşıyosunki sevdikden sonra hiçbir şey engel olmamalı
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evli birini sevmek?
Cevap sahibi
+1 yıl
hopppppp dur bakalım orada iş başka tarafa gidiyor. Peki ya karısı öğrenirse o zmaan ne yapacanız belliki yşaıyorsunuz birşeyler. Birde diyelimki ayrıldı seninle oldu ya senide aldatırsa
Soran
+1 yıl
İki senelik beraberlik yaşadım sonra başıma bir sürü iş geldi zaten anlatsam roman olur
Cevap sahibi
+1 yıl
hadi ya geçmiş olsun aksilikler geldimi üst üste geliyor işte