AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Dolu, fotonun üstüne basıp "Bu görseli google'da ara" butonu var basınca google'da çıkıyor fotoları.
Bastım ama çıkmadı demek ki instadan alıyor kullanıyor. İnstada kiler aradığında çıkmıyor
Google'da çıkıyor her fotoğraf, çıkmıyor ise %50 ye %50 ihtimal.
Denedim yaa Instagram da olanları göstermiyor maalesef fake olup olmadığını anlayamaz insanda
Ben gördüğüm zaman anlarım fake olup olmadığını, tanıdığım insan çok.
Baktım da sende ekli değilim. Adını da nasıl yazayım ki buraya?
küllkedisi diye biri var sürekli soruyor nasılım diye omu bahsettiğin?
Hayır ben buna daha demin yorum yaptım burada herkes niye birbirini kandırıyor diye fotosunun altına onu silmiş
Son sorulan 100 soruya baktım ama göremedim kullanıcı adı neydi.
Burada yazarsam etiketlemiş olurum
Etiketlemeden yaz agentkid gibi mesela.
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/zeynepaydas17 bu
Ha bu mu xD buna bende yazdım fake diye yorumumu silmiş hasta kız, google'da kabak gibi çıkıyor fotoları LMAO :D
Vayyy bacım bakkk bir de buna inanan erkekler var ayyy tövbeler engellemwliklwe lan emsme
O hesabın sahibi kim bilmiyorum ama hasta bir insan, kız ise tipsiz biridir kesin.
O gibi olmak istiyor ve kendini o gibi görüyor, bunun üstünden ilgi açlığını giderip ego tatmini yapıyor.
Çok üzücü ama bu psikolojiden çıkması lazım intihara bile gider kendini sevmiyor çünkü 😏
Dediğim gibi, hasta o hesabın sahibi her kimse.
Tedavi edilmesi gerekiyor, çünkü şu an o bir rüyada ve kendini sosyal medyada o fotolarını attığı kişi gibi görüp oymuş sanıyor ve ona göre davranıyor.
Asosyal, tipsizlik ve içine kapanıklık sorunlarıda var o hesabın sahibinde.
Allah yardımcısı olsun yaa insanlar git gide garipleşiyor
Yeni jenerasyonun tipleri neredeyse birbirine benziyor, toplumda kabul görme isteği yüzünden oluyor bu.
Belkide o hesabın sahibi erkektir ve kızlarla konuşmak içinde böyle bir şey yapıyor olabilir veya benim dediğim gibidir bilemeyiz.
Haklısın ben burada kimseyle sohbet etmiyorum relaxım o yüzden
Foto sahininin bulup da kavgasına bile denk geldim KS diyon ya her türlü piclik var
Nasıl buldun?
Ben değil fotonun sahibi kendisine denk geliyor
Aaaa ohaaa yok artık. Yazık yaa onca erkek inanıyor bir de
Yeni misin sen burada
Sayılır
Çok takılma derim
Erkeklerden denk gelmesinde sorun yok
Fake mi
Evett o kız da fakemiş arkadaşa sordum da bir fake yazdığında siliyormuş yorumu ezik
Öyleleri çok. Başkasının resimleriyle egosunu tatmin eden zavallılar her yerde var maalesef
Çok şaşırdım erkekler buna neden kanıyor ki? Sen nasıl anlarsın fake olduğunu mesela?
Resmi görmedikçe bir şey diyemem ama tecrübelerime dayanarak bilirim fake olup olmadığını
Nasıl anlaşılır ki?
3 4 tane paylaşmış mesela erkekte de var bu
Yarısından çoğu fake foto kullanıyor özellikle kadınlar
Neden böyleler sürekli güzel miyim diye foto paylaşmış kızın biri altına erkek yorumları garip garip
Egosunu tatmin ediyorlar abaza erkek yorumlarıyla son zamanlarda ön planda cinsel yaşam soruları fazla arttı sarmamaya başladı o yüzden eskisi kadar kullanmiyorum bende burayi
En iyisi uzak kalmak ara sıra girmek.
Yani zaten zaman kaybı Bi aralar ilişki yapmaktan cekiniyodum sürekli sevgilimi aldatiyorum sorularını görmekten
direk kendi fotom
Biraz önce bi o çocuğu gordum
Fake mi?
Evet
Var muhtemelen. Herkes sahte takiliyor
Daha demin bir kız gördüm sürekli foto atıp güzel miyim nasılım diye soruyor insanlar da güzelsin diyor tanıdık tanımadık acaba anlaşmalı mı anlamadım bir türlü
Eski sevgililerinin manitasidir muhtemelen. Herkes kendini oldugunun disinda gosteriyor. Gorunus de dahil. Olabiliyor yani.
Ohaa yok artık yaa çok garip herkesle mesajlaşan bir kız gibi çirkin yakışıklı ayırt etmiyor garip
Sen yenisin galiba :D
Evet öyle sayılır da bu kadarını beklemiyordum
Neler neler var alisirsin
Kötüymüş yaa sahte dolu o zaman
Aynen oyle
hic rastlamadim
Olabiliyorr
Rastlamadım
Demek ki fake foto kullanma gereği duymuyor
ne gerek var zaten
Ruh hastası onlar
Dm atar mısın bir şey sorucam mastla ilgili
Çook fkslcpvpgp
Bir kız var sürekli foto atıp nasılım güzel miyim diye soruyor bazı fotosu erkekde kadın dediğin böyle olur yazmış çok garipler
Ldlsldpdpc cidden öyleler. Kaç senedir bu sitedesin? Neler neler gördğm ben
Neden öyle yazıyorlar sitede yeni sayılırım anlatsana biraz. Kız da çirkin yakışıklı erkek ayırt etmeden dmden yazabilirsin yazmış insanlar tanımadığıyla nasıl bu kadar samimi oluyor ki?
Bilmiyorum kardeşim insan yapısıyla alakalı.
Anladım sağol
toplar var