Arkadaşlar erkek arkadaşlara sorum bir erkeğin evli olup olmadığını anlarım sanki benimle dalga geçiyor gibi sizce?

Merhaba Arkadaşlar. Birisi var erkek arkadaşım değişik biri çıktı.6 ay oluyor konuşalı. Bende tel nosu bile yok. Sadece ınsgram mesajı atıyor. Bu sene Mayıs ayı gibi onun işyerine işim düştü. Beni sosyal medyadan ekledi. Konuştuk. Birkaç kere cafede görüştük. Boş kürdanı ağzına sokuyor. Sınava girmeden karpuz yemiş çişi gelmiş. Bana bunları anlatıyor. Masadan tam kalkacakken çay şekerinin kağıdını ağzına aldı masaya doğru püskürttü. Cafeye oturur oturmaz bana hamile kedi fotosu gösteriyor. Bir kere dolmuşta bir kadından tel geldi. Kadına çocuğu bıraktın mı dedi. Bende sen evlimisin ya da evlenip boşandın mı diyince ikiside değil dedi. Arayan kardeşiymiş engelli çocuğa bakmayı bırakmış bunu söylüyor. Geçenlerde Babamın onun çalıştığı yere işi düştü. Babamın önündeki Suriyeli öncelik vermiş. Babam sinirlenmiş. Aileme söylemiştim görüştüğümü Babam bu durumdan ötürü Birdaha görüşme onunla dedi. Acaba babamla beni oyalayıp durduğu İçin mi tartıştılar. her şey sır gibi. Bende şaşırdım kaldım. Erkek Arkadaşlara sorum bana dışarı çıkalım mı dedi. Bende şimdi mi diyince bir hava alıp geleceğim yazdı. Geçenlerde bana eve gidince mesaj at dedi. Tabiki ınsgram mesajı. Mesaja bakmadı. Yine bir gün bugün boşum beraber bişey yapalım mı dedim. Ben bugün izinliyim. Akşama yola çıkacağım dedi. Sanki benimle oynar gibi. Dalga geçer gibi sizce?

Arkadaşlar erkek arkadaşlara sorum bir erkeğin evli olup olmadığını anlarım sanki benimle dalga geçiyor gibi sizce?