+1 yıldeli anlaşırlar. boğa kadınları yay erkeklerine taparlar. yay erkekleride boğa kadınlarının her isteğine yanıt verirler. gerek cinsel gerek sosyal açıdan. ben yay adamı olarak boğa hatunlarıyla acayip ateşli bir ilişkimiz var. bunu 1 boğa kadınından fazlasında denedim ve işe yarıyo. heleki bize olan zaaflarını anlatamam. çekiyoz birbirimizi mıknatıs gibi.
17 Yorumla- +1 yıl
ya zaten duygusal bağ o kadar üst seviyeye çıkıyo ki, normal bir sevişme olmuyo karşındakini hissediyosun kutsal bir duruma giriyo. yay burcu partnerine saygılıdır. en azından ben öyleyim. onu öpebilirim ya da fazlası olabilir ancak karşımdaki istemediği sürece kesinlikle ısrar etmem umrumda olmaz. aradaki elektrik trafo patlatır o derece.
- +1 yıl
yay özgürlüğüne düşkün adamdır. fazla sıkmıcaksın. severken yapışık olursan kaçarırısın. kafese sokmaya çalışırsan kaçar, sen onu özgür bırak, sevdiğini göster, yay adamı erkekler arasında en sağdık olanıdır. o gezsin dolaşsın yapmıcağı tek şey seni aldatmak olur. senin ona özgürlüğünü sunman ona büyük bir ödül ve bunun karşında sana iyi davranır sana değer verir, seni asla aldatmaz. şaet biticekse dürüst dobra davranır.
- +1 yıl
ya uykum var uyucam sonra bir ara konuşuruz. bak bu mesela yay burcu davranışı umrunda olmayıp bazen kendi kafasına göre gider. bırakcan onu orda tamam dicen bakcan dalgana o sana geri elbet döner.
En İyi Cevaplar
+1 yılAnlaşir bence
138 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyom daha yeni bir iliskim var ama anlasacagimizdan eminim :))
- +1 yıl
Yay ve boğa iste
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Evet de bugun olay oldu ve buraya girince bu yazıyı gorunce acaba omu diye suphelenmedim degil.
- +1 yıl
Nasıl nolduki?
- +1 yıl
Ya o olay bugun tarihe yıl dönümümüz iste anlasana kız
- +1 yıl
Yeni iste bugun basladı ben mi anlatamadım dolaylı yoldan uzattım anlasılmadı neyse bu kadar
- +1 yıl
Utangaclıkta olmaz bence yaylar kolay kolay utanmaz bence yavastan alıyordur bence. Birde kacınci sınif ben gecen sene lise sondaydım kafam dagılır uniyi kazanamam diye hep erteledim ama simdi kazandım ettim mutluyum yani
- +1 yıl
Kesin o sebeptendir o zaman.
- +1 yıl
Aynı ben de o yoldan gectim. Sebebi iste adam hazirlaniyor seninle sevgili olursa iste derslere kafasini veremez diye dusunuyordur. Seneyi beklicen artık
- +1 yıl
Bulur ya seviyorsa bulur her turlu ben muglada yım sevgilim rizede şu an lisede okuyor napıyım bende
- +1 yıl
Yay burcu rahattir takmadım beni sevdigimden emindim baskasınin olma ihtimali aklıma bile gelmedi yani.
- +1 yıl
Sonra ben okulu kazandım yerlestim bayram tatilinede liseyi ziyarete gittim gordum onu hala beni sevdigini hissettim bende bugun teklif ettim. ohh uzun cümle oldu la
- +1 yıl
Ben bakıslarimdan belli ediyordum zaten surekli karsima cikiyordu bende bakiyordum ona gulumsuyordum ama bırazda coolu oynayıp cok ileri gitmemistim. Ama guzeldi o bakısmalar. Özledim ya napıyım sımdi
- +1 yıl
Bune ya suphelendim resmen.
- +1 yıl
Ya birsey oldugu yok bosver sen cok soru sordun gercekten iyi aksamlar sana umarim istesigin olur
- +1 yıl
Ya sevmek o kadar basit birsey degil hoslantı sen de ona. hoslanıyordur kesin yay erkegi ilgiyi sever (boyle yay erkegi falan diyorumda aslında kendimi anlatiyom) sana donermi bilmem belki uniye gidince baska bir kız görup ona dönebilir yani kesin diye birsey yok. Birde şu ilk adımi herzamqn erkek adam atar kafasında vazgec bence. Seven kisi ilk atımı atmalı bunuda unutma.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir yay burcu olarak söylüyorum.
Boğa burçlarının alayı sıkıcıdır hacı, onu aşkın boğa tanıdım, istisnası yok. Yayı bayar bu boğalar çok çok iyi arkadaş oluyor. En yakın arkadaşlarımın çoğu boğa ama o kadarcık... İleri düzeyde monoton bir yaşantıları var.16 Yorumla- +1 yıl
Şimdi hanginiz yaysınız :D Ona göre konuşucam :D
- +1 yıl
Niye sorduysam, boğa sensin tabi ki aşikar... Fala inanma falsız kalma demişler... Salla ya o kadar öenmli değil. Ayak uydur ama ev-kuşu modunda pek yürümez.
- +1 yıl
Olur olur :D
canım benm ben yay burcuyum esim boga burcu. cok cok cooookkk zitizz... boga kesinlikle odun vermez tavrindan. yayin cok ozveride bulunmasi lazm. cok asik olman lazmki onu surekli alttan alasin. cok zor
24 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
ben yay burcuyum yay burcu aşırı inatçıdır geberse adım atmaz bunu bilde yani
ee bildiğime kadar boğa burcuda inatçı bu iiki inatçı burç bilmiyorum yani ama şunu bil yay burcunun inadı oğlak burcununkinden bile baskın bunu il yani ona göre davran15 YorumlaBen Boğa burcuyum sevgilim ikizler Burcu normalde anlaşmamız imkansızmış ama Fazlasıyla iyi anlaşıyoruz hatta geçen mesaj attım biz neden hiç kavga etmiyoruz diye
18 Yorumla- +1 yıl
O benden daha mutlu ben bazı huylarımı yendim bunun sayesinde iyi anlaşıyoruz bence mesela eskiden eski sevgilimi garsona gülümseyerek teşekkür etti diye masayı devirmiştim artık Yapmıyorum mesela bir ara beni kıskandırdı diye kızlar bloğuna dalıp yurttanatılmıştım bu gibi davranışlarıma son verdim mutluyum
+1 yılBoğa burcu agresifleşirse yay burcu oku atıp işi bitirir. :)
22 Yorumla- +1 yıl
Kafaya isabet alır. :)
+1 yılBunu burada neden soruyosun git Google'da ara bulursun cevabını.
11 YorumlaBiriyke anlasip anlasamayacagina onunla konusarak degilde burcuna bakarak karar veren biri karsisinda kim olursa olsun sorun cikar
314 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Bunca yıllık boğayım hiç yay tanımadım yardımcı olamıcam. Sana boğa tavsiye ederim biz Boğalar anca kendimizle anlaşıyoruz <3
11 YorumlaBen boğa burcuyum yay bayaaaan arkadaş var mı? Bakayım tipine iki dk da karar veririm
15 Yorumla- +1 yıl
Ben yay burcuyum
+1 yılBurçlara göre hayatını ipotek etmen büyük sorun bence
12 Yorumla- +1 yıl
anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılYaşadım. Benim ak dediğime o kara dedi. Boğa planlı yay keyfine göre yaşar. Olmaz
15 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Demek ki boğa burcu kadınlarıda öyle oluyo :)
Beni hep ateşburclari ile iyi anlaşıyorum, kendimde yayım zaten.
13 Yorumla
+1 yılİkisiyle de iyi anlaşırım. Çok ters düşeriz ama iyidirler. Belki olabilir.
15 Yorumla- +1 yıl
Kova.
- +1 yıl
Çok pis atışıyorum boğa ile ama çokta iyi anlaşıyorum. (arkadaşımdan varsayım yapıyorum) yay ile normalim. Anlaşırsınız belki.
Yay burcu rahat takilmayi sever kısıtlanmak istemez cabuk sıkılır
11 YorumlaBen Yay burcuyum kank..
Çabuk sıkılırım
İnatçının Babasıyım
Tuttuğumu koparır kafaya koyduğumu yaparım :)119 Yorumla- +1 yıl
Senin şu yazdığının aynısını sevgilim bana demişti bende demiştimki o günkü psikolojime bağlı moralim bozuk olur sana söylemem soğuk olurum moralim yerinde olur zaten biliyosun demiştim :) yani ruh haline göre.. ha birde hiç çaktırmam moralimin bozuk olduğunu ama soğuk olurum senin erkek arkadaşında öyle olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yay burcuyum boğa kızıyla çok iyi anlaşıyorduk ama bir yalancı numaracı oldugunu anladım sonra bitirdim
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma yay burcu da yalancıdır :) bir de burclara takılma bu kadar
Cevap sahibi+1 yılBelki de yalancının önde gideni... çok iyi yalan söyledigi icin gercek sanarsın ben de cok acık sözlüyüm ve dürüstüm aslında ama takmadığım insanlara yalan söylerim bolca :D eger ki aşık degilsem sevgilime de söylerim
Cevap sahibi+1 yılKızlara bu müstahak... ben cok seversem kaybederim
- +1 yıl
başkasıda erkeğe müstahak diyo sana yapıyo sende ona oda başkasına olmaz öyle biri karaktersiz çıktıysa başkasını üzmeye hakkın olmaz olamaz bazı kızlar çok duygusal mesela hayatını mafediyo bir erkek yüzünden ağlıyo falan sürekli dersleri bırakıyo yazık değil mi yalan söyleyip duygularıyla oynayarak hakka giriyosunuz haketse bile sen kendine yakıştırmıycan onları
Cevap sahibi+1 yılBilmeden konuşma be arkadaşım. kız zaten her seye ağlar ama bir erkek kadar asla sevemez
Ben boğa burcuyum sevgilim yay burcuydu hiç geçinemedik yay burcu cok değişken ve sıkılgandır
115 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmamak lazım...
Gizli Üye(30-35)+1 yılTez zamanda kac o iliskiden :D yurumez yuruse de yaslanirsiniz birbirinin aksi iki burc
11 Yorumla
+1 yılinsanlar da fabrikalarda belli prototiplerde üretiliyordu ya :/
10 YorumlaSen deli misin, müthiş hemde :)
112 Yorumla- +1 yıl
Sevgili değilde arkadaş olarak devam etmek daha mantıklı geldi ikimizede. Ikisi arasındaki tek farkımız "sevişmiyor" olmamızdı. Kötü olduğu için değil yanlış anlama çok iyi olup ikimiz arasındaki tek sosyal faliyetin ona dönüşmesiydi sorun. Sonra arkadaş kalmakta dokundu ikimize uzaklaştık arada olan konuşmalar dışında...
+1 yılbu aşk olaylarında amma kasıyosunuz ya herşey penis vajina montajından ibaretken olayı taaa yıldızlara astrolojilere şapıonuz
00 Yorumla
+1 yılKız Boğa, Erkek İkizler olursa ne olur?
18 Yorumla- +1 yıl
yaa o da zaten bundan dert yanıyo, ikizler sıkıntıymış filan dedim burçlara göre mi ilişkiye başlayacağız? :) biz konuşup görüşüyoruz ama heralde bu sebepten de teklifimi reddetmez ilerde?
- +1 yıl
Bizim olayda şu ; yetişme tarzımız hemen hemen aynı ondan o yönden hiç sorun yaşamıyoruz giyim kuşam gezdiğimiz gittiğimiz yerleri konuşmadan halledebiliyoruz. görüşlerimizde neredeyse aynı ikimizde çok net milliyetçiyiz, ben biraz konuşkanım o az konuşuyor fakat beni dinlemeyi çok seviyor, ben romantizmi fazla abartsam da çok memnun halinden, bıkarsan napcaz filan diyorum benimle ilgilenmenden neden bıkayım ki diyor.. iş dönüyo dolaşıyor burçlara geliyo ikizlersin sen modu noluyo yaa moduna geçiyorum bende tabi anlamıyorum çünkü burçlardan filan :)
- +1 yıl
Hadi yaa, tırstım şimdi hee, Allah sonumuzu hayır etsin o zaman :)
- +1 yıl
hakkınızda hayırlısı olsun siz kimseyi takmayın mutluluğuna bak :) bide kızı hiç bir zaman çok çok sıkma kısıtlama bide boğa kızları detaylara bakar onlara küsüp kırılır heleki sinirliyken falan sakın kalbini kırma sen mutluyuz dersin o biriktirir biriktirir birden patlar şok olursun iyi akşamlar :)
- +1 yıl
anaaa, harbiden o çok ayrıntıcı birisi ve kırılganken de söylemiyo benim anlayıp gönlünü almam gerekiyor ya da moral vermem. teşekkür tavsiylerin için, iyi geceler :)
+1 yılyay burcuyum denemedim o. O
11 Yorumla
+1 yılBoga basagin yay kovanin olmali. Uyum budur
12 Yorumla- +1 yıl
Cekim varsa burclarin cani cehenneme ;)♡♥♥♡ bnde asla olmaz dedigimm burcun erkegyle evlenicem yakinda. Burclara takilma fzlaa
+1 yılÖrnek benim sevgilim boğa burcu...
18 Yorumla- +1 yıl
Anlaşiyoruz biraz kavgalarimiz olsada yinede anlasiyoruz ama şoyle diyim yay burcu okadar inatçidır ki kafasına silah dayasan yine adım atmaz ondan adımları sen atmak zorunda kala bilirsin tabi boğada inatçidir ondan biz sevgilimle biribirimizi sevdigimiz için bazen o alttan aliyo bazen ben kimsede alttan almayinca kavga oluyor sen sevgilinle ne zamandir cikiyorsun
- +1 yıl
Ozel mesaj atarsan daha iyi konusa biliriz
- +1 yıl
Hmm ayni sorun bendedke var xper 2 ye gecince atarsin :)))))
- +1 yıl
Ama benimkinin burcu boga yay olan benim yani gebersede adim atmayan
+1 yılboğa s... atar aga. yay kadınsa boğa koyar geçer bir daha aramaz
04 Yorumla- +1 yıl
mümkün ertebe uzak dursun
- +1 yıl
git bir tanış analiz et nasıl biri içi dışı nasıl işte. burcuna ne diye bakıyorsun
istiyorsan git doğum haritasına baktır sinastri haritası falan.
- Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılBoğa ile herkes anlaşır...
211 Yorumla- +1 yıl
Boğa zaten duygusaldır, kim olursa olsun üzülmek pahasına bile olsa başkasını üzmez...
- +1 yıl
Olsun, boğa süperdir...
- +1 yıl
Boğalar için mi dedin bunu?
- +1 yıl
Ha, şimdi oldu bak... Boğayı bulan şanslıdır da, boğa bu konuda şanssızdır evet...
- +1 yıl
Anlayan biri çıkar elbet, takma kafana ya bu kadar...
Allah'ını seven üzerim yay burcu atsın :D
11 Yorumlabogayim. imseyle anlasamam :)
12 Yorumla
+1 yılİki tane inatçı, inatlarından ölürler heralde
17 Yorumla- +1 yıl
Yay terketti beni
- +1 yıl
Bende de erkek :D şaka şaka. Sevgili olmamıştık daha, üzüyormuş beni, ondan
- +1 yıl
Yoo :D gidince daha çok üzmüş oldu :D
Hatunların Hepsi Tırlak.. Düşündüğü Şeye Bak Allah'ım :)
00 YorumlaPohum gibi olur bence boğa ile akrep iyidir candır!
020 Yorumlaboğa burclarımı ateşli oluyordu
13 Yorumlaboğa burcu tehlikeli boynuzlar vallah :D
18 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYay Aslan ile iyi anlaşır.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoğa'nın iyi anlaştığı burçlar kategorisine bak.
Cevap sahibi+1 yılBoğa ve Yay burcu ilişkisine bak gogıldan.
zor be dostum , çok uğraştırır
18 Yorumla
+1 yılKedi ile ördeğin aşkı gibi sanırım
12 Yorumla- +1 yıl
Paran çoksa kefil ol aklın yoksa şahit ol derler olsam da niye diyim ki
9 ay zor geçti sonunda bitti. olmuyo
12 Yorumla
+1 yılOlur olur yay ilimlidir.
13 Yorumla- +1 yıl
Gocum ben goc goc.
+1 yılSaturn uzaktan seyrediyor gibi olmaz hehalde
10 Yorumla
+1 yılher şey insanın kalbinde biter.
10 Yorumla
+1 yılYayla anlaşmak zor
19 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak
- +1 yıl
Hayır tabi ki
- +1 yıl
Akrep kötü biliyorum :D
- +1 yıl
Tabi ki zaten kendi uyumunuzu yakalayinca burç işin eğlencesi hep böyle devam etsin:)
Gogılda yazıyor :(
11 Yorumlaya sabır
11 Yorumla
+1 yılBalıkla hangisi anlaşır
10 Yorumla
+1 yılburç falan hikaye kafası uyan her çift mutlu olur
00 YorumlaBoğa burcunun anaçlığını kaldıramam ben :P
07 Yorumla
+1 yıldenedim olmuyor
14 Yorumla- +1 yıl
o yaydı
denemek lazım :D
13 Yorumla
+1 yılSeks düşkünü boğalar hi :-D
17 Yorumla- +1 yıl
Bilemem artık boğa :-D
- +1 yıl
Valla bende boğayım kusura bakma bizim dişimiz erkeğimiz aynı :-D
- +1 yıl
Yaylar uzak dursun bizden lütfen sevgili değil de arkadaş çok oldu onlarla bile anlasamadım yani ;-)
+1 yılanlaşamaz
12 Yorumla- +1 yıl
var bole tanıdıklarım yay burcu bogaya ters cunku boga burcu rahat deıldır sahıplenır kıskanır yayın gevseklı boga ıle sureklı surtusmenıze sebeb olur yakın bı cıft arkadasımdan bılıorum ama genede bılınmez tabı sen bı dene gene
insan olduktan sonra herkesle anlaşır.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne