Tipi normal kendisi dağda yaşarken dönüşmüş mutasyona uğramış aşırı korkuyorum ayıp olur diye de konuşmayı kesmiyorum sürekli bana sigarayı bırakacaksın yemek yiyeceksin diyo alıcam seni diyo ya bu ne hiç bana göre değil küçümsemekte istemiyorum ama nereden bulaştım ben
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dağda kimse mutasyona donusmez. Konusma yapisi oyledirn.. daha once ki sokak agzi oyledir.. kadinlarin %30 boyle agizdan konusulmayi sevdigi icin sana boyle hitap ediyordur.
Ya ne alaka iğrenç ya dağ ayısı mı seviyoruz biz gayet yakışıklı falan ne alaka dedim
Valla bilemem ne sevdiginizi nasil sevdiginizi kimse anlamiyor..
Zarif ve nazik olsun dersiniz.
Kiskanmiyor kisitlamiyor diye beni sevmiyor diyen cinssiniz
Engel at bitsin işte.
Bulursa
Manyakmısın sen?
Savcılık talebiyle ancak konum ve yer tespiti yapılabilir, polis bile bulamaz yerini.
Bana ödeme yapan bir vatandaş kapı numarama kadar öğrenip karımın adıyla beni tehtit etti. Adres öğrenmek zor değil 1990 larda değiliz
Onun benim bilgilerime ulaşma yetkisi var bu arada biliyorum daha önce yapan olmuştu
@vesvesex polis ve askeri personel bulamaz adresini, sosyal medyada fotoğraf paylaşıyorsan bulunduğun çevrede oralardan bulurlar.
Bursadaki bir müşteri ben istanbuldayım adam iban numarasından buldu muhtemelen tanıdık banka çalışanı arkadaşı vardı ama dediğim gibi zor değil
@vesvesex tanıdık olması lazım ilgili birimlerde yoksa sıradan bir polis veya askeri personel bulamaz adresini, öyle bir şey yok.
Tamam adam asker bu onun için daha kolay olur
@vesvesex bulamaz ama öyle bir şey yok tek başına.
Hadi buldu hiçbir şey yapamaz çünkü şikayet edilirse meslekten ihraç edilir o riski alamaz.
Eşim çağrı merkezinde çalışırken personellerin whatsapp grubu vardı birinin numarasını attığında bütün bilgilerini gönderiyolardı en basiti 😂
Kaç tane uzman karısını öldürdü kaç tane polis karısını öldürdü sence bunların artık bir önemi var mı? Sana oturduğun yerden yorum yapmak kolay ne olursa olsun işin dışındasın bu kızın her ihtimali göze alıp tedbirli davranması lazım
@vesvesex ilgili birimlerden veri talep edip adresi bulsa bile bir bok yapamaz sorun orada, tehdit edim falan derse ve delillerle beraber şikayet edilirse meslekten ihraç ederler direkt.
O riski alamaz kimse.
amp.odatv4.com/.../bir-kahreden-olay-daha-polis-cinnet-gecirdi-ailesini-katletti-241652
www.ntv.com.tr/.../cinnet-getiren-polis-2-cocugunu-oldurup-intihar-etti,5AI72hgTFUWQTPVTi6NsYw
www.tgrthaber.com.tr/.../canakkalede-uzman-cavus-cinneti-10467
www.sozcu.com.tr/.../
www.siirtpress.com/...nra-kendine-sikti-26806.html
@vesvesex Askeriye'de çalışanlar zaten garibanların çocukları, dar gelirli ailelerin umut bağladığı çocuklar.
Bu insanlar 15 20 bin lira maaşlı bir işi elinde bulundururken gidipde kim olduğu belli olmayan bir kız için meslekten ihraç edilme riskini göze alırlarmı sence?
Dostum attığım linklere baktınmı sen? Siz nerde yaşıyosunuz pembe dünyada mı?
@vesvesex attığın linktekiler kendi ailesini ve çocuklarını öldürmüş ama bu kızla resmi bir bağlantısı yok.
Lan ne farkeder adam karısına kıymış çocuğunun kafasına sıkmış adamın bu kızla tek bağlantısı duygusal bağı sence acırmı?
@vesvesex Musa Orhan gibi arkadasında fetöcüler yoksa kimse o riski alamaz, tamam psikopatlar var arasında yok değil ama gariban adam kendi fişini çekmez arasında resmi bağ olmayan bir kız için.
Herkes psikopoat
Neyse sen ikna olmicaksın boş ver 😂
Kim bu adam, babasının Süleyman Soylu'yla yakın bir bağımı var?
Gariban normal bir askeri personel işte, korkmana gerek yok boş yere.
Emrinde ki asker mi sandın beni de djdk
Ya delirmiş mi bu kdkd
Çabuk şimdi git ve uyu djdj
Evliyim de
Ayırırım der dkdk
allah kurtarsın kardeş
Vallahi Allah kurtarmaz beni bundan ben bu sefer fena tosladım