Benim adım atmam gerekir mi?

Şimdi benim 2 yıldır sevdigim birisi vardı sonrasında ben fake hesaptan yazmak istedim çok rezil bi şekilde fake hesaptakinin benim oldugumu öğrendi sonrasında ben 8 ay dışarı adım atmadım tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım bu kisi abimi tanıyodu ama samami degildi bu sürede baya bi samimi oldu yedikleri içtikleri aynıydı resmen ama hiç karsılaşmadık sonrasında ben biraz ümitlendim abimle yakınlaşınca evide bize yakın. Dısarı cıkmaya başldm 5-6 kez muhabbetligimz oldu abimin yanına falan gittigimde veya o yanımıza geldiginde. normalde kendisi hiç gülmez sürekli asık suratlı ama beni görünce öyle bi gülümsüyodu ki anlatamam aradan uzun bi süre geçti bana ulasmak istese her türlü ulaşır kardesinde bile num. Var kıskandıgınada şahit oldum bi kaç kez erkekle konusurken beni görmüstü dısarda üstümüze atlıycak gibi bakıyodu ama adım atmıyo bana meraba dese bile ben konu açarım veya num. Istese 10 kere de veririm ama atmıyo iste bende atmak istemiyorm yani fake hesabın benim oldugumu ögrendi sonucta ben ilk adımı atmış oldum bi nevi şimfi aradan 2 yıl geçti nerdeyse arada bi sokakta karsılasıyoruz geçmişte cok fazla anımz var fake hesaptaki konusmalar olsun dısardaki muhabbetimz veya benim yanlıslıkla ona ilk temasımın kafa atmak şeklinde olduğu olsun unutabilecegini sanmıyorum bende unutamadım ama aradan da bi süre geçince uzaklaşma oluyo çok kararsızım adım atmak konusunda

Benim adım atmam gerekir mi?