Kocam beni aldatmisti yine başkalarıyla konuştuğunu düşünüyorum konuşup konuşmadığını nasıl anlarım. telefonuna bakarım ama bişey bulamıyorum. Davranislariyla belli eder mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl1-Google Play'den indirme geçmişine bak hangi programları indirmiş kullanmış.
2-Hangi şebekeyi kullanıyor ise internetten online işlemlerden nereleri aramış kiminle konuşmuş kime mesaj atmış numaralar görünüyor.
3-Arama geçmişini silebilir. O bir şey ifade etmez. Ancak bu gibi siteler de konuşuyorsa onları silmiş olur. Ondan bir şey çıkmaz. Ama yukarıda dediğim iki seçeneği de takip etmeni öneririm.
4-Klavyeden yazdığı kelimelerin devamında neler çıkıyor o önemli. Mesela selam yazdığında klavyenin devamında görünen kelimeler daha önce kullanılmış kelimeler oluyor. Klavye geçmişini sıfırlamadıysa fake mail adresi filan görünebilir. Bir nevi şans işi birazda.
Başka aklıma gelirse yazarım.
28 Yorumla
Soran+1 yılHepsine baktım de iPhone kullanıyor. klavye sıfırlanması yapmış dün fark ettim. illaki bı yerde yakalanır demi unutur kalır bı yerde bakalım sabırla takıp ediyorum.
Davranış olarak nasıl belli eder kendini- +1 yıl
Çok fazla izleme boş ver.
Soran+1 yılcanım yerine konulmak istemem ama
- +1 yıl
Sen üzülürsün yine. Sallama işte. Açık verirse yakalarsın ama dikkat ediyor demek ki. Sürekli takip edersen yakalayamazsın zaten
Soran+1 yılcanım yerine koyulmak istemiyorum
Soran+1 yıls*lak yerine
Soran+1 yılÜzülürm uzelecegimi bile bile aldatmaya devam ediyorsa demekki beni çoktan gözden çıkarmış bende ona göre davranırım artık
- +1 yıl
Sürekli kontrol edersen zaten açık vermez. Mesela uzun süre bakma. Bir sabah aniden kalk bak.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 15,9b cevap paylaştı. telefona casus program kur
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapacağım onu
Soran+1 yılKurduğumda kendi fark eder mi
Soran+1 yılYapamadim dm den yazar misn rica etsem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Aldattıysa niye vurmadın kıçına tekmeyi? İşte sonra için içini yer böyle.
26 Yorumla
Soran+1 yılKızım var daha çok küçük 6 aylıkti öğrendiğimde gidemedim smdide 11 aylık kızım. Pişmanım bida yapmicam demişti. gtsem daha iyiymiş gtmedigmede pişman oldum çok sonra başta kabullendim sonra dan inandım kabullendim
Soran+1 yılDoğru diyorsun kimse bana bu cesareti veremedi bende zaten hiç yok Cesaret falan suanki aklım olsa giderdim bu şüpheyle yaşamak çok berbat birsey mis
- +1 yıl
- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılmesela bazen bi anda telefonunu ele almaya çalış o an panik yapıyorsa vardır bir şey.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kurcalarken yapıyor arkadaşımi araycktim yok şunu arayacagm der alırdı, ya da telefonu alıp bişey geldi aklıma ona bakacagim der alırdı herşeyini o kadar dikkat ediyorum ki artık
- +1 yıl
madem aldattı neden ona yine şans verdin ki? insan bir kere ihanete uğradıktan sonra affetse bile hiçbir şey eskisi gibi olmuyor bak misal sen şu an kendini yiyip bitiriyorsun acaba yine beni aldatıyor mu diye
Soran+1 yılBiliyorum herşeyin farkındayım ama bebeğim ve sevdiğim için kabul ettim
- +1 yıl
bebeğin için anlarım ancak sevdiğin için böyle bir durumu kabullenmene anlam veremem. sevgi yeterli bir şey değil. saygı lazım güven lazım sadakat lazım ancak ilişkinizde bunlar yok maalesef :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşuna dememişler alışmış kudurmuşdan beterdir diye gerisini sen düşün o sana fikir verir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKocanın internet geçmişine baktın mı?
010 Yorumla
Soran+1 yılBaktımm sürekli de bakarım galiba siliyo ya da başka gmail üzerinden açıyordur. bulamadım bulsam keşke
- +1 yıl
Burada da internet geçmişi var. Google hesabında
https://myactivity.google.com/myactivity
Soran+1 yılSen bunu nasıl yaptın şimdi
- +1 yıl
Bunda bir şey yok ki, googleda geçmişi kaydediyor
Soran+1 yılÖzelden yazar mısın
- +1 yıl
Neden?
Soran+1 yılBende bakıyorum burdan da siliyo olabilir sildiklerine bakabilir miyim peki
- +1 yıl
Bulursam yazarım sana
- +1 yıl
Oturum açmadıysa bu linkte işe yaramıyor.
Soran+1 yıl@ErtugrulKARTAL1903 oturumlari genelde açık bir kaç kere Google oturum kapalıydi sorun etmedim sabırla izliyorum yakalanmamak için çok çaba gösterecektie ya da eskileryle konuşuyordu
İlgilenmiyormusun kocanla sende
02 Yorumla
Soran+1 yılİlgilendiğim halde aldatıldım her şey ilgiyle olmuyormuş maalesef
eder tedirgin olur
04 Yorumla
Soran+1 yılTedirgin gibi de değil telefonuna bakarım hep
Soran+1 yılNe yapar nasıl görebilirm peki nasıl anlarım
+1 yılBoşansaydınız
04 Yorumla
Soran+1 yılDemesi kolay yapması da kolay ama bana kolay değil di bebeğim vardı ve seviyordum
- +1 yıl
Seviyordunuz ama o sizi sevmiyor sanırım demesi kolay değil sonucta ilerde bu sorun size cok baş ağrıtır ondan desim
Soran+1 yılBiliyorum gitmek istedim keşke de gtseymisim alisirdim bir şekilde
- +1 yıl
Alışın bakalım
- Cinsel Yaşam konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılTakıp et tele bak
05 Yorumla
Soran+1 yılBakıyorum ama bişey bulamadım belki de iyi saklıyordur
- +1 yıl
Yakınlarda olsa en senin için takip eder ne olduğunu öğrenirdim eğer yapiyorsada seninde hakkın intikam almak istermisin ondân diye sana sorardim
Soran+1 yılBiricniyi affettim ikincisinde de bende aldatır defolup giderdim sırf o acıyı kendide yaşasın diye
- +1 yıl
Öyle bir düşüncen varsada sana yardımcı olur ispatlarım ve hem ondan intikam hem beni ödüllendirmek istersen o zaten aslında haketmiş ama bencede yeter üçte okur bence artık alışmış adam
- +1 yıl
Takıp at stereen bana
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım