Bunları konuşmaya çalışan erkek detaylar açıklamada?

mesela banyo yapıyorum diyor sonra diyor ki gel sırtımı yıka felan ben de efendi efendi yap çık banane sırtından diyince şaka yaptım bilmem ne diyor. Ve ya bir örnek verecek hep cinsel içerikli örnek oluyor örneğin kusuyorum hastayım diyorum niye ilgilenmiyorsun hamile kusması mı sanıyorsun felan diyor, sonrada bana diyor ki ben hiç sevgili olduklarimla bel altı konuşmadım ve ya şey diyor bugün sana sarilacaktim şansına küs iznim çıkmadı sanki ben sarılmak istiyorum gibi davranıyor birde diyor ben senle evlenmek istiyorum düzenli cinsel iliski istiyorum bilmem ne sonra diyor ben hiç bel altı konuşmadım bunlar bel altı değil mi? bende tiksindim ve ayrıldım sizce haksız mıyım

Güncellemeler
+1 yıl
Birde benim bir erkek kankam buna küfür etmişti bu da şey diyor senin bir erkek kankan sana bel altı küfür ediyor sende bir şey demiyorsun? Ben bugüne kadar sevgili olduklarimla bel altı konuşmadım diyor ama konuşma esnasında sürekli o tarz konulara cekiliyor düpedüz yalancı sizce erkektir diyip normal karşılanmalı mı? Bir kere de bana şey demişti yanlış anlama ama üzerimde sapıklık var bugün konuşmasak iyi olur tarzında
Güncellemeler
+1 yıl
Birde sürekli edebimle kelimesini konuşuyor edebimle gittim edebimle geldim edebimle oturdum
Bunları konuşmaya çalışan erkek detaylar açıklamada?