Aşk İlişkileri konusunda 960 cevap paylaştı. Abi hayatımda gördüğüm bütün abaza tipleme çeşitlerini bir bedende toplamış adam 😂 aşırı mide bulandırıcı ve komikmiş 😂 adamı merak ettim kaç yaşında ne iş yapıyor tipi nasıldı 😂
024 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşında hepsini okudun mu?
Soran+1 yılDiyorum sen beni canım mı sandın diyor öyle sansam konuşmam canım kıza tahammulum yok felan şöyle bitti eski sevgilisiyle arkadaşça konuşuyorlarmış bende aldatma dedim bitirdi oda biz sevgili değiliz felan dedi bende bana yazdığı tüm sevgi sözlerini attım ve pisliğinde boğul diyip bitirdim
Soran+1 yılBirde şişman kilosu felan var baya neyine guveniyor çözemedim insan biraz dikkat eder
Soran+1 yılBen ne yaptım ki aslında beni seviyor duygusal istek çok ama neden cinsellikte konuşmak istiyor cozemedim
- +1 yıl
Birine cinsel arzu duyduğunda ona birsürü duygu besleyebilirsin şevkat merhamet saygı sevgi ve bu aşk gibi görünebilir ama elde ettikten sonra birden değişir bitün duygular körelir çünkü o aşk değildi bunuda anlamanın tek yolu var aslında o yoluda sen görmüşsün adam karıncalar gibi ölüm girdabına girmiş senin etrafında
Soran+1 yılŞimdi şöyle bir şey var evlenmek istiyor evlendikten sonra istiyor çünkü o çocukluktan beri beni seviyor o yüzden böyle bir şey yapmayacağımi biliyor ama o konuları açmaya çalıştığı zamanlarda var hep bana sen öyle bir kız misin sen eğlenecek kız misin diyor sürekli sen evlenecek kızsın diyor ama sürekli diğer kızlarla bu cinsel konuları konuşa konuşa benimle normal konuşunca bir kere şey diyor üzerimde sapıklık var yanlış anlama bugün konuşmayalım bilmem ne
Soran+1 yılYani sanki ben onu iyi hissettirmek için o konuları konuşmak zorundayım gibi üç gün yazmadım hastaymış meğer birde diyor kimle konusuyon sen git ona burada hastayım kusuyorum illa gözüne mi sokayim diyor ne sandin hamile kusması mı dedim şimdi niye herşeyi cinsel konuyla anlatmak istiyorsun sonrada diyorsun ben hiç sevgilerimle bel altı konuşmadım ee konusmayip direkt yasamissin dedimm bir de diyor ki çevremde onlarca hostest var hosstestlere o gözle bakması beni çok sinirlendirdi sanki hostestler herkesle o işi yapar gibi görmesi sapık zihniyete ornek
Soran+1 yılYok ne affetmesi iki ay geçti kendisi yazarsada yolu iyi verecem ne yazayım sence
Soran+1 yılBirde diyor onu sinirden söyledim ağzıma ne gelse söyledim diyor itici yaa hosteslere neden o gözle bakiyor işini gücünü yapan insanlar
Soran+1 yılAllah bilir en sinir aldığım şey kankam ona küfür etti onu önceden tanıyor dedi o i. b. n. e anana bile sarkar işi gücü. s. e. x. bende dedim sen böyle birimisin oda diyor ben sevgili olduklarimla bile böyle konusmadim sen nasıl izin veriyon eensonra biz konuşunca yok sırt yıkama yok o bu şu hep konuşmaya çalışıon
Soran+1 yılHayır yanlış anladınız benim erkek kankam ona küfür etti işi gücü s. e. x onla olma diye. Ona da anlattım oda bana dedi ki bir erkek sana böyle sözler söylüyor sen onunla böyle bel altı mi konuşuyorsun ben asla sevgili olduklarimla böyle şeyler konuşmadım sen bir erkekle böyle konuşuyorsan seninle zaten olamam dedi kendini imam raahip gibi gösteriyor ama ilerleyen zamanlarda kendisi de bu tarz şeyler konuşmaya çalışıyor üstelik cinsel ilişki bile yaşadığını ima etti yani bende dedim ki bel altı bile konusmayip yaşaman çok ilginç.
Soran+1 yılÖyle cidden ne yazayım sence bitirmek isteyince
Soran+1 yılBitti gitti artık istemiyorum şans vermeye çalıştım ama seninde diğer sapık erkeklerden farkın yok sürekli cinsel konularda imalar yapmandan sıkıldım istemiyorum bitirdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bu kişiyle iletişim kurmaman daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden sizce her erkek bu konuda konuşmaz mi yoksa anormalmi
Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Adam kaldırmış yaldır yaldır geliyormuş 😂 ucuz yırtmışsın 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılŞükür kurtuldum istediğini alamadı ama ne konuştum ne foto attım oh
Soran+1 yılÜstüne sırf bu yüzden beni kaybetti
Soran+1 yılCinsellik imalarindan sıkıldım ve bitirdim
Soran+1 yılYok normall
+1 yılSırtımı mı yıka diyor? Felçli misin dostum evladı deseydin ya
015 Yorumla
Soran+1 yılDirekt cinsellik bagdastirmasi değil mi sonrada şaka yaptım diyor
- +1 yıl
Uzak dur uzak bir hayır gelmez sana ondan
Soran+1 yılBirde şişman kilosu felan var baya neyine guveniyor çözemedim insan biraz dikkat eder
- +1 yıl
😂😂😂 kendine saygın olsun at çöpe gitsin onu
Soran+1 yılDeğil mi sişman ama özgüven tavan istese hostesler beraber olurmuş kizdaki naza bak diyor bana diyor yani
- +1 yıl
Agshdjdhd yemin ederim şu kadar özgüvenim olsa yeter ya. Onu kendi haline bırak assagilik kompleksiyle kalsın 🤙🏻
Soran+1 yılBir de diyorum bu özgüven ne hayırdır diyor normal kızlar sarılınca bana bağımlısı oluyor felan sevgilileri sarılmış bağımlısı olmuş şeytan tüyü varmışta bilmem ne
- +1 yıl
😂😂😂 engelle geç lütfen daha fazla anlatma gülmekten çıldırıcam
Soran+1 yılEe niye böyle saçma erkekler var sizce?
- +1 yıl
Her türlü insan var bu ülkede, onların poposuna tekmeyi vurup kim olduklarını göstermediğin sürece başına çıkarlar.
Soran+1 yılİki aydır konuşmuyorum yazarsa rezil edecem birdaha yazmaya fırsatı kalmaz
- +1 yıl
Aynen öyle en ufak fırsat verme
Soran+1 yılAllah'ın bir bildiği varmiş ki bulusamadik yoksa sarilacakti şükür sarilmasini bile istemiyorum aklı fikri kurnazlık kendini bı bok sanıyor
- +1 yıl
O yağlı leş gibi vücuduyla 😂😂😂😂 neyse ucuz yırtmışsın bu tiplere en ufak taviz vermemelisin
Soran+1 yılAynen bir de özgüveni çok biraz kilo verir insan dikkat eder
sana ters psikoloji uygulamış çakal en iisini yapmışsın boş ver
02 Yorumla
Soran+1 yılBirde benim bir erkek kankam buna küfür etmişti bu da şey diyor senin bir erkek kankan sana bel altı küfür ediyor sende bir şey demiyorsun? Ben bugüne kadar sevgili olduklarimla bel altı konuşmadım diyor ama konuşma esnasında sürekli o tarz konulara cekiliyor düpedüz yalancı sizce erkektir diyip normal karşılanmalı mı? Bir kere de bana şey demişti yanlış anlama ama üzerimde sapıklık var bugün konuşmasak iyi olur tarzında
Soran+1 yılProfil olarak neden siyah ekran kullaniyorsunuz özel bir anlamı yok
+1 yıliyi yapmışsın. seni baştan çıkarmaya çalışmış. aklı fikri orasındaymış. kurtulmuşsun sapıktan
017 Yorumla
Soran+1 yılBirde benim bir erkek kankam buna küfür etmişti bu da şey diyor senin bir erkek kankan sana bel altı küfür ediyor sende bir şey demiyorsun? Ben bugüne kadar sevgili olduklarimla bel altı konuşmadım diyor ama konuşma esnasında sürekli o tarz konulara cekiliyor düpedüz yalancı sizce erkektir diyip normal karşılanmalı mı? Bir kere de bana şey demişti yanlış anlama ama üzerimde sapıklık var bugün konuşmasak iyi olur tarzında
- +1 yıl
Hayır normal karşılanmaz. onun emin ol hergün sapıklık vardır üzerinde. konuşmalarıyla seni cinselliğe çekmek istemiş. çok tiskinçmiş
Soran+1 yılBir de şey diyor benim çevremde hostestler bilmem ne var kıza ihtiyacım olmaz tarzında yani hostestlere o gözle mı bakıyor? O insanlar işini yapıyor bu ne mantıksızlık yani hostest insanlar istediği zaman herkesle birlikte olan insanlar mı
- +1 yıl
Palavra atıyor. Abaza. ikna olmamışsın. geçmiş olsun
Soran+1 yılHayır hostestlere o gözle bakması saçma yaa düzgün bir erkek yok mu yav
- +1 yıl
Hostesler böyle abazalara vermiyor merak etme. o hayal dünyasında yaşıyor. sen sapığın birine raslamışsın. İnş. bundan sonra düzgün biri çıkar karşına
Soran+1 yılBir de şey diyor ben seni senin iznin olmadan öpmem sen izin verirsen olur bunu senin yerine düşünmem sapık zihniyete sahip olduğumu gosterir bu da bana yakismaz diyor birde
Soran+1 yılHep sapiklarla karsilasiyorum
- +1 yıl
Çok var onlardan bu yüzden sana da raslıyor
Soran+1 yılHiç sorma
- +1 yıl
:) sonra da hostesler le istese sevişirmiymiş :)
Soran+1 yılDiyorum ya öyle diyor işinde gücünde hostestelre bakış açısı mide bulandırıcı sizce.
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Aslında her söylediğiyle batmış , sen çok tahammül etmişsin bence :) sevgiliyiz diyince olmaz onun dediği gibi şeyler. kendiliğinden gelişir. içinde duygu olmalı. her iki taraf ta istemeli. dile getirmeden kendiliğinden olmalı. erkek bir kelebek gibi görmeli, dokunursam incinir kanatlarındaki toz düşer bir daha uçamaz hassasiyetiyle yaklaşmalı.
Soran+1 yılBir de kitap okuyordum birden bire diyor kitap okumakla olmaz ben kendimi geliştirdim bilmem ne
- +1 yıl
:) boş ver şunu artık.
Soran+1 yılAynen bir de sürekli edepten bahsediyor, edebimle konuştum sevişmedim ya edebimle oturdum bilmem ne
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks konuşmak istiyor neden anlayıp yardımcı olmuyorsun !
01 Yorumla
Soran+1 yılİşim olmaz aklı fikri orada boş beleş
+1 yılArkana bakmadan uzaklaş
08 Yorumla
Soran+1 yılİki aydır konuşmuyorum
- +1 yıl
Engelle bak yoluna
Soran+1 yılNumarasını felan sildim artık yazarsa yol verip engellerim
- +1 yıl
En iyisini yaparsın. Bu kadar yalancı biriyle işin olmasın
Soran+1 yılEn büyük yalanı kendini rahip gibi gösterip ben sevgili olduklarimla böyle bel. alti konuşmam diyip benimle konuşmaya çalışması
- +1 yıl
Ya sevgilinle konuşursun ondan doğal bir şey yok. Benim gıcık olduğum namus timsali gibi davranıp başkalarını kötülemeleri. Yaptıysan yaptım de ne gerek var yalana.
Soran+1 yılİşte rahiplik tasliyor bende diyorum sen böyle biri değilsin oda diyor ki özellikle sana oynuyorruk içimde ukte kaldin çocukluktan tanışıyoruz
- +1 yıl
Nabza göre şerbet veriyorum diyor ama yemezler 😅😅
Erkek cinsellikte neyse odur kadına göre değişmez
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şansını deniyor iste :))
017 Yorumla
Soran+1 yılAtamadigina göre sorun yok
Soran+1 yılNeyi konuştum mu şişman olunca hayatında biri olmaz dimi
Soran+1 yılNiye bana yürüyor sonuçta ben de istemiyorum.
Soran+1 yılHem duygusal istiyor hemde cinsellik konuşmaya çalışıyor sizce neden
Soran+1 yılBencede bu tipler ne kadar sevsede akıl fikir orada işte, aldatır bir de demez mi cevremde hostestler var sanki hostesttlerde onu bekliyordu
Soran+1 yılEvet var gibi needen
Soran+1 yılNe cinseli ya duygusal cinsellik ne alaka hem ikisi arasında ki fark nedir?
Haklısın. Taviz verme
04 Yorumla
Soran+1 yılSizce gidebilecek bir tarzı var mı?
Toksik insanlar toksik ilişkiler hahah
03 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda suçlu benmiyim?
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl sene yatmak derdi
010 Yorumla
Soran+1 yılYani foto felan istemedi, hep rol yapıyor işte benimle sevgili olabilmek için
- +1 yıl
Açıkça devam konuş desen seni nasıl becermek istediğini söyleyecek oda yetmeyip Bulusup senden faydancak
Soran+1 yılEvlenmeden yapmazmis benimle ben öyle bir kız değilmişim
- +1 yıl
Hep yalan dolan sevişmek isticek öpecek okşayıp yalayıp sürtecek kızlık evliliğe kalacak sen buna inanıyor musun
Soran+1 yılKızınca da diyor şaka yaptım bilmem ne ağzında da sürekli edebimle kelimesi
- +1 yıl
Uyanık hiç konuşmazsın die şaka diyor ama yapmak icinnfirsat kolluyor
Soran+1 yılBen dedim efendi efendi banyonu yap efendiligi öğrenecek yaşı gecmismis
Soran+1 yılİki aydır konusmuyom tamamen bitirdim
- +1 yıl
En güzelini yapmışsın takip attım istersen feraha rahat yazışırız
Ya sana cinsel yanaşmak için yapıyor iste
02 Yorumla
Soran+1 yılEe hani hiç bir kız sevgilisiyle cinsel konuşmamismiss beni sucluyordu erkek kankam küfür etti bende öyle biriyle konuşuyorum diye bir de diyorum efendi efendi duşunu al diyor ki şaka yaptım efendiligi öğrenecek yaşı geçtim ay bir de şişman tiksindim iyicee
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzak dur
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkeklik ile sapıklık/ kabalık/ küfürbazlık/ yalancılık arasında fark vardır. Sizin yanınızda küfür eden, size ya da başkasına kabalık eden, cinsellik ya da türevi +18 mevzular açan kişilerden uzak durun. Bugün değilse bile birgün size zararı olur.
Soran+1 yılNe bileyim her erkek bir şekilde açmaya çalışıyor sonuçta onca insan nasıl evleniyor hepsi konuşuyor
Cevap sahibi+1 yılTerbiyeli doğru düzgün insan öyle şeyler konuşmaz seninle
Soran+1 yılKalmadı ki illaki bir ay sonra açmaya çalışıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılVardır elbet herkes sapık değil ya, en azından ben kendim için öyle düşünüyorum
Soran+1 yılSadece sapiklar mi cinsellik konusu açmaya çalışıyor sizce?
Cevap sahibi+1 yılBana göre evet, niyeti düzgün insan evlenmeden nişanlanmadan hemen yatıp kalkma derdinde düşmez ya da öyle konular açmaz
Soran+1 yılYa tamam da evlenmek istiyor hatta şey dedi sevgili ayağı istemiyorum evlenmek istiyorum niyetin neyse soyle sorun hem evlenmek istiyor hemde bu konuları da açmaya çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılAdam benim derdim seni yatağa atmak der mi sence?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat