Şu anda nişan dönemindeyiz eşyaların hepsini tek başına kredi çekerek aldı hiçbir şekilde kimse destek olmuyor her şeyi kendi başına yapmaya çalışıyor ayrıca annesi evi parada istiyor çünkü evde geçinmek zorunda oldukları için ama hiçbir şekilde destek olmayıp her şeyi ondan bekliyorlar yetişemiyor artık piskolojisi bozuldu resmen rezillik durumda yani ne yapacağımı bilmiyorum annesiyle nasıl konuşabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSonuçta senin öz annen değil ve seni tam olarak tanımıyor ayrıca bu konuda bence sen konuşma ve karışma derim annesine çünkü bunun hiç faydası olmaz aksine her şeyi daha da kötüye gitmesine neden olabilir. Sen eşinin yanında ol ve ona destek ol ona bu konuyu kibarca aç arada ağzını yokla o kadar yani...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tam böyle bir olayı şu an çok yakınim yaşıyor bence. sende o olayda ki kişisin osunda neyse.. tanımamış gibi yapicam hayatım anası babası ne diye yardım edecek. Bugünlere getirip zaten ona gerekli herşeyi yaptılar. Senin kocan bugün onlardan yardım beklerse yarın onların daha çok şeye karışmasına sebep olacak. Ailesinin yardımı olmadan kendini evliliğe hazırlamış olan adamla evlenmeliydin birikimini yapmış olmalıydı kendi ayaklarinin üzerinde durmuş olmalıydı ne anasından babasindan yardım bekliyor bokklu çocuk mu bu? Anası babası olmayan adamlar napıyor ikna edemezsin etmemelisinde
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılSeninki yine kredi çekebilecek durumdaymış. Ben eşyalarımı da kendim alıp evlendim. Her şeyi resmen ben yaptım neredeyse. Geçenlerde annesiyle tartışıp içimi döktüğüm zaman da bana söylediği söz "sen bu şekilde kabul ettin" oldu. Yüzü kızaracağına beni suçladı. Ne terbiyesizliğim ne saygısızlığım kaldı. O yüzden asla araya girme. Kötü olan yine sen olursun. Bırak nişanlın kendi farkına varsın her şeyin, kendi rest çeksin. O gerçekleri görmedikten sonra sen ne yaparsan yap boş.
00 Yorumla
+1 yılSen kendi menfaatleri ve geleceğini düşünüyorsun. Onlar kendi menfaatlerini düşünüyor.
Orta da Kalan Nişanlı nın Maddi Gücü var ki O da Ailesin den Destek görüyor ki Hem Ailesi ne Hem de Geleceğine Yatırım yapıyor.
Sen Nişanlı olabilir sin İleri de Belki evlene de bilir sin Ama Sen Elin kızısın Sana Bir Anne ve Oğul arasına Girmek Düşmez bu yüz den Senin Menfaatlerin den ya ödün vereceksin ya da Bu ilişki yi bitir.
Bu kafa da Bir Kadın İleri de Maddi kayıplara ve Kısa süren bir Evliliğe Sebeb olur00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de evlilik yapacağı kişiyi desteklemiyorlardır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bu durumu direk açıkça gidip konuşmalısınız
00 Yorumla
+1 yılŞimdi bak her ne kadar insanlar belli bir yaşa gelip de artık kendi ayaklarını üzerinde dursa bile Sonuçta bu anne babadır Tabii ki yardım edecek yani en azından bizim kültürümüze göre bizim yaşantımıza göre ülke yaşantısına göre böyle ama bak git gerçekten Avrupa'ya git bak Avrupa'da Gençler nasıl Büyüyor Ben sana açık açık söyleyeyim ben gitmedim yaşamadım ama Yaşayanlar Bir bir anlatıyor ve ben çok şaşırıyorum kişi 18 yaşına geliyor aile diyor ki Git başımın çaresine bak sen artık reşitsin diyorlar Yani oradaki durum şu anlattığımdan bile daha beter aslında ama tabii yine de bizim kültürümüze göre yine ailenin yardımı var gidip konuşsan bile bir şey değişmez emin olabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılEşin Evlenecek olan insan bunu yapacak Sen niye potaya girip de arada Maraz çıkaran ortayı bozan işte oğlun annesine karşı kışkırtan kadın olmak istiyorsun Mademki öyle Nişanlın adam gibi konuşacak arkadaş her şeyi anlatacak Senin nişanın pısırıksa senin nişanlın özgüveni Yoksa senin nişanlının tutup da birilerine karşı bir fikir beyan etme yeteneği yoksa bunun cezasını Sen çekmek zorunda değilsin nişanlığın olacak adam bir şekilde bunu izah etmeli Sanki o bir ilkokul öğrencisi Sen de onun annesisin elinden tutacaksın hakkını arayacaksın böyle şey olabilir mi ya kendini bu süreçte ortaya koyma Anladın mı Yoksa bütün ihale Sende Kalır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılMaddi durumları yoksa nasıl destek olsunlar ama en azından ev geçimi için para istemeseler, evlenince nasıl olacak ailesine para vermeye devam mı edecek bu durum sizi çok zorlar, nişan sürecinde sizde çalışın nişanlınıza destek olun herşeyi birlikte alın her şey ondan beklemeyin. Bu durumu nişanlınızın Annesiyle sizin konuşmanız yakışık almaz, nişanlınız neden konuşmuyor, bu aşamalarda kız tarafı erkek tarafı olarak bakmamak lazım, maalesef bazı aileler duyarsız olabiliyor, tabi nişanlınızın ailesiyle geçmişini aralarındaki durumları bilmiyor olabilirsiniz
11 Yorumla- +1 yıl
anne babadan destek isteyebilyorlarsa evlenince anne babaya destek de vermeleri lazım demek ki.
+1 yılSevgili çiçek ailen olacak insanlar hakkında evliliğe henüz adım atmamışken bu kadar yargılayıcı olman, karışmak istemen ne kadar doğru? Ailenin geçiminde destek oluyor belki de aileyi nişanlın geçindirmek zorunda biraz sağduyulu mu olsan acaba? Ailesi ile konuşmak yerine senin ailen biraz destek olabilir sana. Erkektir herşeyi yapar algısını yıl olmuş 2022 yıkamadıysanız hala o çocuk çırpınır durur herşeyi yapmak için. İnsanların ailesinin maddi durumları yetersiz olabilir, insanların sorumluluk ve zorunlulukları olabilir senin burada post açıp eşin olacak insanın ailesini konuştuğunu nişanlın biliyor mu nasıl bir ilişki içindesin? Onu düşüneyim derken daha evlenmeden ailenin sırlarını hiç tanımadığın insanlarla paylaşıyorsun ayrıca sen o eve gelin gitsen de şimdilik el kızısın haddini bilmen lazım. Evlenince ailenin gelini olduğun için çocuğu ailesinden soğutma potansiyeli de görüyor gibiyim ama umarım o günaha girmezsin.
10 Yorumla
+1 yılAnnesiyle konuşman uygun olmaz. Zaten yapacak olsa kendi içinden gelip yapardı. Sen şimdi gidip konuşsan muhtemelen "sana ne, sen ne karışıyorsun" demeye başlar kavga çıkartır. Yapacağınız tek şey nişanlına anlayış gösterip kız tarafı şunu yapar, erkek tarafı bunu yapar demeden kendi yuvanızı kurmak için çabalamak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenzer durumu bende yasadim evliligimde. Kimse arkamda durmadi. Esimde kendi bohcasini yapmisti. Simdi 11 gun sonra bosanma davamiz var o benim arkamda durmadi annesi ne derse onu yapti. Seviyosan onun arkasinda dur. boş ver milletle yuz goz olma. Alin baisnizi gidin. :(
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Sen destek ol madem bu kadar dert ediyorsun bu meseleyi. Ya da senin ailen destek olsun. Hayat müşterek sonuçta. Onun ailesi destek olmuyor diye burada dertleneceğine ben ne yapabilirim diye düşün mesela.
00 Yorumla
+1 yılAnnesiyle konuşmak bişeye yaramaz. Burada doğrusu, kışkırtmadan eşinin zihnini açman, onu yönlendirmen, bir kara alıp uygulamasını sağlaman ve arkasında durman olacaktır.
İstisnalar kaideyi bozmaz, araya girersen muhtemelen sen arada kalırsın ve suçlu konumuna düşersin bir gün...00 Yorumla
+1 yılSeni ilgilendiren bir konu yok. onlar aile içinde konuşmalı. Sen o topa girme derim heüz. Kadın ters bi yanıt verse ne yapacaksın... Oğluyla arasına girme para konularında.
00 YorumlaEn pratik çözüm ailesinden uzak durup yoluna bakmak ve kendi işini halletmek. Bazı aileler maalesef çocuklarına sahip çıkmıyorlar anne baba olmayı beceremiyorlar
00 YorumlaAilesi zaten herşeyin farkında buna rağmen istiyorlar demek ki. Yinede konuşabilirsiniz tabi tatlı dille zorlanıyor sizde üzerine gitmeyin şu dönemde diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Aile olaylarına pek girmemenizi öneririm, tecrübe ile sabit.
Eş adayınız iyi olur, siz kötü olursunuz.
Hem siz konuşunca düzeleceklerse öyle aile olmaz olsun.
Belki durumları yoktur.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen müdahale etme belki durumları uygun degildir. Nişanlına destek ol yeter. Böyle bir şeye girişip ailesiyle düşman olma. Kendinizin yapması daha iyi zaten.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılPeki sen ne kadar destek oluyorsun? Annesi sana bunu diyebilir eğer destek olmuyorsan konuşmamalısın bence.
10 Yorumla kanka boşuna konusma oglunu düsünmeyen senin konusmanlami yardim edicek gifin evlenin sade nikahla cok dusunuyorsan zamanla alirsiniz eksikleri
10 Yorumla
+1 yılO oğlu yardım etseler zaten ederler boşuna kendini bu konuda yıpratma oğlunu umursamayan seni hiç umursamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEe sen çalışıp yardim et azicikta ucundan ozaman (ailesi yardim etniyorsa bu dogru olmasa bile onun ailesine maddi hesap sorman dogru olmaz kendi oglu sormuyorken) bu durumda nisanlina uzuluyorsan seninde ucundan tutup yardim etmen lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonusman hic bir seyi degistirmez bencil bir aile nişanlını seviyorsan ona destek ol ve nişanlında değerini bilsin ailesiyle iliskisini kessin zor gününde yanında olmayip onu kullanmaya çalışan sülüklerden kurtulsun
00 Yorumla
+1 yılValla bence uzatmadan çıkın Eve eksik kalsın birkaç şey adam şu an resmen iki eve yetmeye çalışıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Siz yüz göz olursunuz. Belki ailenin durumu yok bilmiyorum ama nişanlınızın ailesiyle çözmesi gerekir bu durumu
00 YorumlaKimse kimseye destek olmak zorunda değil. Çocuğu bile olsa. ayaklarınızın üzerinde duramayacaksanız evlenmeyin
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı etme canım ikiniz yaparsınız, benim eşimin ailesi de öyle 2 yıldır evliyiz yeni yeni toparladık.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sen konuşma bence ailesiyle bu seni kötü yapar az akıllı ol, Nişanlın ailesiyle konuşmalı neden bunu yapmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim babamda öyleydi, üstelik kendi ailesine zamanında baba gibi bakan biriydi. O yüzden düzelmez her zaman böyle olacak. Ama en güzeli bu insanlar ailesi size laf atamaz tepenize çıkmaz
010 Yorumla- +1 yıl
Evet kendi ailesine bakıyor kız kardeşini evlendirdi kız kardeşinin çeyiz masraflarını bile kendisi ödedi ama şimdi yanında hiç kimse yok kimse ona destek olmuyor çalışmıyor yardım etmiyor kendi kendine kredi ödüyor
Cevap sahibi+1 yılAynı durumlar aynı 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBabamda iki kardeşini evlendirmiş ahahhaha
- +1 yıl
Hala yardım ediyor mu ben nişanlılık döneminde söyleyecem devam ederse istemiyorum diyeceğim
Cevap sahibi+1 yılHâlâ yardım etmiyor annem el koydu 😂
Cevap sahibi+1 yılDişli ol
- +1 yıl
Tabii ki de öyle olacağım eğer devam ederse ben işten çıkacağım çalışmam o eve geçin desin zaten eve geç indirirken asla yardımcı olamaz ayrıca yardım etmeye devam ederse gereksiz alışverişler yapar daha çok borca sokarım 0,01 TL veremez
Cevap sahibi+1 yılGereksiz alışveriş yapma bunu yapmak kötü bir durum sadece kocana sahip çık gerekirse seçim yapsın bahanneme ve amcama kalsa İrfan (babam) 60 yaşına gelse onlara bakmak.
Cevap sahibi+1 yıl*zorunda
Cevap sahibi+1 yılEvlense de düzelmez sessiz olursan.. gereksiz masraf yapmak yerine eşinin aklını başına almasını sagla bence
+1 yılİki tarafında durumunu iyi bilen sensin. Ne oluyor bitiyor bilmeden fikir beyan etsek manasız olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılSenin konuşman fayda etmez. Nişanlının konuşması gerek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. durumları vardamı destek olmuyolar yoksa gelirleri yok mu
00 Yorumla
+1 yılAman dünyada bir sen değilsin bu konuda sıkıntı çeken boş ver gitsin bir şey değişmez 😀
00 Yorumla
+1 yılŞahsen bende kimseden bir şey beklemiyorum bu normal.
00 Yorumla
+1 yılRvlenmeyin o zaman b*k mu var evlilikte hem daha 22 sin. Hayatının içine etmek üzeresin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin annesiyle konuşman hiçbir şey ifade etmez Çünkü bunların hali Tavrı bu maalesef bunu bu şekilde çekeceksin
02 Yorumla- +1 yıl
Ama destek olmuyorsan köstek de olma bir şey isteme yani
Cevap sahibi+1 yılTamam da bunu yapması gereken sen değilsin eşin Evlenecek olan insan bunu yapacak Sen niye potaya girip de arada Maraz çıkaran ortayı bozan işte oğlun annesine karşı kışkırtan kadın olmak istiyorsun Mademki öyle Nişanlın adam gibi konuşacak arkadaş her şeyi anlatacak Senin nişanın pısırıksa senin nişanlın özgüveni Yoksa senin nişanlının tutup da birilerine karşı bir fikir beyan etme yeteneği yoksa bunun cezasını Sen çekmek zorunda değilsin nişanlığın olacak adam bir şekilde bunu izah etmeli Sanki o bir ilkokul öğrencisi Sen de onun annesisin elinden tutacaksın hakkını arayacaksın böyle şey olabilir mi ya kendini bu süreçte ortaya koyma Anladın mı Yoksa bütün ihale Sende Kalır
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek başına yükleniyorsa zor durumdaysa sen de destek ol. Sonuçta ortak hayat kuruyosun çalış birlşkte alın her şeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnesiyle konuşman ters tepebilir sen daha aile içine girmemişsin bile.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMaddi durumu olmayan biriyle sakın evlenme, sürünürsün. Hayatın onun bunun hayatına bakıp imrenmekle geçer. Aklını kullan, zengin cimri olmayan biriyle evlen. Bu zamanda parasız hiç bişey olmaz. Benden söylemesi...
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
annesiyle senin konuşman çok kötü sonuçlar ortaya çıkarabilir. bence böyle bi hata yapma nişanlın ile ortak bir karar almak en mantıklısı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnesiyle konuş da sıçsın ağzına. Oğlu ne bok olduğunu bilip de kabul ediyodur sana pek laf düşmez. Oğlunu annesine doldur, annesiyle konuşmayı düşünme bile
08 Yorumla- +1 yıl
Öyle ama çok saçma bir şekilde kız çocuklarını çok fazla yardım ediyorlar evde ne var ne yok ona veriyorlar bu çalışıp kardeşine taşıyor ama kimse bana yardım etmiyor
Cevap sahibi+1 yılEvlenirken oğlunun parasını yeme de gelin doldurmasın
- +1 yıl
@çiccekkkkk bak kızım sen beni dinle. Sakın anne oğul arasına girme. Ben ayrıca yorum yaptım. Bana kalırsa maddi gücü olmayan biriyle evlen... yorumu bana aittir. dikkatli oku. sonra burada gelip çok ağlarsın çok...
- +1 yıl
@00OOx ama 7 senelik ilişki
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle 00oox haklı. Anne oğul arasına girme. Ben böyle bir işe girersen olacak doğal süreci söyledim. En güzeli fakirle evlenmemek. Belli ki kendi evinden maddi manevi bir türlü kopamayacak. Hem sürünüp hem günaha girme
- +1 yıl
İstersen 20 yıllık olsun.
_Bak kızlar soruyorda bir abla vardı , beni uyarmıştı keşke dinleseydim diyeceksin. Benim yorumum bukadar. Eğerki bu adamla evlenirsen, hem parasızlık çekeceksin, hemde kaynanadan çekeceksin. Sonra sosyal medyaya bakınıp, o şuraya gitmiş gezmeye, o bunu almış, bu bunu almış diye sızlanma. Hayatın başkalarının güzel rahat yaşantısını imrenmekle geçer... yorumum bitmiştir canım❤️
+1 yılkonusssan maalesef büyük dert olur dikkat et , şansın bol olsun
00 YorumlaEvlenirsen sıkıntı lı günler seni bekliyor şana Koca mı yok ortalik bekar kaynıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha evlenmeden annesiyle babasıyla ilişkisine karışıyorsan, evlendikten sonra neler yapacaksn kim bilir. özetle sana ne ailesiyle ilişkisinden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende çalışıp destek olsan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Herkes kaderine razi olacak
00 Yorumla
+1 yılAile buna mecbur değil
00 YorumlaSen değil annen konuşmalı bunları veya sevgilin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Evlenmek zorunda degilsin.
Yuzugunu iade et.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu konu onların aile içi meselesi sen karışma
00 Yorumla
+1 yılSen konuşma. Karışma bu mevzulara.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Böylesi daha güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye olsun isi yokmu sizde Aile oldunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOturup bir konuşun halledin
00 Yorumlaonu bil yarında kimse olmayacak
04 Yorumla- +1 yıl
Olmamaları gayet normal ama para istemeleri saçma sonuçta oğlunu evlendiriyor en iyisi olmasını istemek yerine hiçbir şekilde hiçbir şeye el atmıyorlar
- +1 yıl
canım işte veriyor
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşma kötü gelin olursun
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi evlenmeyin
00 Yorumla
+1 yılBeraber alın
00 Yorumla
+1 yılTepki gösterin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılTamamen saçmalık
00 Yorumla boş ver ağız bükme az olsun öz olsun
00 YorumlaNeden olsun?
00 Yorumlaolmasın nolcak
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlilik sürecinde eşime ailesi destek olmuyor, annesiyle nasıl konuşabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım