SİZCE KONUŞMAYA DEVAM ETMELİ MİYİM?

Merhabalar, ben bu sene üniversiteye başladım ve okulun whatsapp grubundan üst sınıf ve başka bir bölümde okuyan bir çocukla sürekli grupta konuşunca çocuk istersen buradan devam edelim biz konuşuyoruz çünkü grupta hep diye özelden yazdı. Ben de tamam dedim iyi muhabbet dönüyordu çünkü biz bu çocukla baya sohbet ettik sonra bu benden fotoğraf istedi ben de okul başlayınca eğer kafamız uyuşursa görürsün zaten dedim ve atmadım bir süre sonra instagramdan takipleştik her şey güzel gidiyordu ve okula dair bilmediğim şeyleri bu çocuğa sorabiliyordum hep. Sonra okul başladı ve biz bununla ve bir arkadaşıyla okulda buluştuk sohbet ettik vs her şey güzeldi. Hâlâ arada nasılsın vs diye yazışıyorduk bu arada. Bu beni bir gün akşam 20.00 gibi falan gidip bir yerde oturacağız sen de gelir misin diye çağırdı ben de hem yurda dönemem o saatte diye hem de çok yorgun olduğum için teşekkür edip reddettim. Sonra ben birkaç saat sonra bunu aradım ama sonra keşke aramayıp yazsaydım diye pişman oldum ama çağrı gitmişti. Birkaç dakika sonra beni aradı, sarhoştu, içmişler. Eve git dedim buna eve gidene kadar bin tane fotoğraf attı. Komikti tabii ama aynı zamanda korkutucu da geldi çünkü beni böyle bir ortama çağırdı ve ben o kafayla yurttan içeri giremezdim başka kötü şeyler olabilirdi. İyi ki gelmemişim bak yurda dönemezdim dediğimde bana dert ettiğin şeye bak benim misafir odamda kalırdın ne olacak sanki dedi. Sonra bir gün bu benle f*ckbuddynin ne mantıklı bir şey olduğuna dair muhabbet döndürmeye çalıştı ben de mantıksız olduğunu vs savundum. Bir ciddi ilişki insanı değilim gibisinden bir şeyler dedi. Sonra iki gün sonra tekrar ne yapıyorsun nasılsın diye yazdı ve beni birkaç arkadaşım ve birkaç arkadaşıyla mimlenmiş ve leş gibi olduğu söylenen bir bara haftasonu gitmeye çağırdı. Ben de başta bahsettiği mekanı anlamadığım için düşüneyim dedim araştırdım ve leş gibi bir mekan çıktı karşıma, hayır dedim. Hem ortam leş hem yaşım hâlâ tutmuyor hem içen biri değilim hem de yurdun saatlerine uymuyor ve benim için tehlikeli. O günden sonra asla yazmadım, aramadım, görüşmedim.

Bana sürekli çok zekisin kendi bildiğin neyse onu yapıyorsun vs vs diye gaz veriyor bir de.

Sizce bununla arkadaş kalmalı mıyım? Yoksa olabildiğince uzak mı durmalıyım? Nasıl biri bu?

SİZCE KONUŞMAYA DEVAM ETMELİ MİYİM?