İkinci şans ikinci reddediliş?

Bundan 8 yıl kadar önce evlenmiştik. Beni aldattı gitti başkasıyla evlendi. Ben çok saf ve temiz sevmiştim. Sonra ondan boşandı ve bana dönmek istedi. Ben onun boşlukta olduğunun ve o an mantıklı düşünemediğinin farkındaydım. Kendini toparlayıp güçlü olduğu bir zamanda tekrar bir şans vermeyi düşündüm ve reddettim. Kendini toparladı ve güçlü hissetti ve ben ona bir kez daha deneyelim dedim. Çocuğumuz var ve ben onu bir anda çok özledim çok yoğun duygulara girdim. Bir anda içim alev alev yandı. Mantıksız hareket ettim tıpkı ilk günkü gibi. Yargılayacak olanlar olabilir ama kendime engel olamadım. Yoksa bende biliyorum bir kere yapan bir daha yapar. Bir daha asla güvenemem. Ama maalesef duygularıma yenik düştüm. Bana dedi ki ben kimseyi sevmiyorum sadece çocuğumu seviyorum. Ama madem istiyorsun deneyelim dedi. Çok kırıldım incindim. Depresyonda olduğum için zaten her şey kötü geliyor. Ama denemek istemedim. Denemeyeceğim de. Pek sosyal çevremde kalmadı. Yaşımda ilerledi bir çukurdayım ne yapacağım bilmiyorum. Temiz sevmek büyük ceza imiş be dostlar. İyi olmak suçmuş sanki. Vicdan en büyük düşmanmış gibi bilemiyorum ne yapacağım. Çocuğuma sarılıp hayata devam edeceğim ama nerden başlasam bilmiyorum. Siz hayata nerden başladınız?

İkinci şans ikinci reddediliş?