Bana yalan söyledi ama seviyorum seni diyor ne yapmalıyım?

Bir kaç ay önce sosyal medyadan bir çocuk ile tanıştım daha doğrusu bir oyundan ama gerçekten çok güzel anlaştık normal konusuyorduk benim için ilk başta dostça bir konusmaydi ama o sonradan bana bir sey hissettiğini falan söyledi bu şekilde konusmaya başladık bana surekli seni kaybetmekten korkuyorum seni cidden çok seviyorum bağlandım resmen işte ne olursa benden vazgeçersin beni silerdin falan diyordu sonra bana bir fotoğraf atmıştı iste ben buyum falan diye sonra bu araba kazası geçirdi çok fena arabanin halini falan gördüm o gün bana ben aslında o çocuk değilim ilk seninle dalga gecicektim ama sonra sana gerçekten bağlandım neden böyle bir aptallık yaptım bilmiyorum falan dedi ve bende direkt bütün muhatapligimi kestim cok ulasmaya çalıştı heo engelledim en son dun oyundan istek atip duruyordu kabul ettim arkadaşça oynayalım o zaman falan dedim olur dedi ama bir yandan sürekli iltifat edip durdu bende çıktım oyundan bir yanım onunla konuşmak istiyor bir yanimda otur oturduğun yerde diyor sizce ne yapmalıyım

Bana yalan söyledi ama seviyorum seni diyor ne yapmalıyım?