Arkadaşlar flört nasıl yapılır? Yapamıyorum ben ya kendimi sevgiliyken buluyorum. Bana saçma geliyor flörtleşmek ki zaten nasıl yapılır onuda bilmiyorum koşarak yürüyorum 😂 lütfen tüm bilgi ve samimiyetinizle bana yardımcı olun
flört dediğimiz şey tanıma süreci kaynaşma süreci iki kişinin birbirine ısınma süreci anlıycağın aslında hepimiz ister istemez bu durumdan geçiyoruz :)
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Inanilmaz sıcak kanlıyım bundandır herhalde hiç ağırdan falan alamıyorum direkt sevgili oluyorum ama fark ettim ki bu şekilde degerim olmuyor bi yerde bi hata yapıyorum
tabiki bilinmez erkekler sinsidir bu konuda bir ailesinin karşısına çıkartıcağı ağır kız bir yanda da günlük takılacağı hafif kızları ayırt ederler o yüzden bence sen nasıl bir karaktersin ilk bunu bul ondan sonra kendi kendine zaten yardımcı olursun
Övünmek icin demiyorum ama gercekten kötü bi kız degilim hani herseye musayit tiplerden falan asla degilim.. ama samimiyeti kasmadan içtenlikle sohbet etmeyi seviyorum. Mesela kural varmiş kadin gec yazmaliymiş patlarim ben gorduysem yazarim. Aslında kötülüğüm yok ama beni boyle kabul edenide görmedim illa süründürcem degerli olmak için