Arkama gizli kamera yerleştirdim dün. Bütün gün Kızılay'ı dolaştım ve rezil insanlarsınız gerçekten. Neden bakıyorsunuz?

Arkama gizli kamera yerleştirdim dün. Bütün gün Kızılay'ı dolaştım ve rezil insanlarsınız gerçekten. Neden bakıyorsunuz?

Gizli kamera yerleştirmiş... polisi arayın beyler :)
TCK134,
(1) Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır.
(2) Kişilerin özel hayatına ilişkin görüntü veya sesleri hukuka aykırı olarak ifşa eden kimse iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. İfşa edilen bu verilerin basın ve yayın yoluyla yayınlanması halinde de aynı cezaya hükmolunur.
Yurt dışında yaşadığı zamaan bir bok yiyemezsin 😂
Bunu kanun kamuya açık alanda me kadar geverli acaba?
Dedektiflik merkezleri var
Kocaları takip edip fotolarını çekiyor
Sonra karılara veriyorlar
Bu adamlar nasıl bu işi yapabiliyor?
Hemde gayet herkes ulaşabilir bunlara
@Lütfetmedinizefenim türkiyede dedektifliğin yasa ile karşılanan bir tanımı yok ancak dedektiflik yapmak ve tutmak ile ilgili tanımlanmış bir suçta yok... ancak bu kişilerin mesleklerini icra ederken yaptığı her şey yasalara uygun olmak zorunda... yani bir kişi eşinin tuttuğu bir dedektifin fotoğrafının çekmesi ve bunu karısına paylaşması sonucunda dedektiften davacı olabilir... ki bu konuda yargıtay kararıda var dedektifin çektiği fotoğrafın yasal olmadığı ve delil sayılamayacağı hususunda...
Çünkü kalçanın yumuşak görünmesi testisler için güvenilir bir his yaratıyor, ayrıca kalça çizgisi yani arası vajina görünümünde ve daha dar olduğu için çekici geliyor.. Ve bir kadının en özel yeri vajinası değil kalçasıdır o yüzden kalçanızı saklayın. Çoğu erkek küçük yaşta 8/ yaş gibi kadın kalçasına ilgisi başlar, vajina ilgisi en az 18 düşün istersen.
Arkana gizli kamera yerleştirdi isen asıl sen rezil bir insansın. Bu nasıl bir düşünce yahu. Süreklj erkekler nereye bakar ne düşünür diye mi sorguluyorsun.
Cevap
43Cevap
Allah kadını alımlı yaratmış, erkeklerin arzulayacagi boyutta, bunu gizlesin, kendini kirli bakışlardan korusun diye de tesettür ayetini indirmiş. Bal kabağı gibi açıp ortada dolaşıp sonra erkeklere suç atmayın. Bir kadin olarak benim bile gözüm kayıyor. Erkegin görevi bakmamaksa seninki de açmamak. Özgürlük özgürlük diye değerlerimizi ayaklar altına aldınız.
Gayet anlaşılır ve yerinde bi açıklama olmuş
bravooooo
yalanını seviym, kızılay da nereye bakıcan a q, sanki manzara var millet sağa sola bakıyo. Bizim kaslarımıza bakıyolar biz şikayet ediyomuyuz? hayır
Demekki arkan çok güzel ve kıvrımlı öyleyse erkekler güzel döte bakar. Herkes bakması için tayt giyer baktırır sen neden rahatsız oluyorsun. Güzele bakmak sevaptir
Her erkek dişi doğası gereği yapıyor bunu, hani biz insanlar da biyolojik olarak hayvanız ya birinci önceliğimiz ölmeden önce üreyip genomumuzu bir sonraki nesile aktarmak.
Güzel poponuz olduğu içindir, bence kizmayin. Ne yapalim, hoşlaniyoruz tahrik oluyoruz yani düzgün bakimli seksi kadin poposundan
Ortada görülecek popo olmazsa bakamyiz soru şu siz neden açıyorsunuz
Arkadaşlar sakin olun. Fotoğraf fake. Londra sokakları burası.
O kadar dar giyip sergilersen herkes bakar kimseyi suçlama bence
Çünkü yüzüztü ve domalmada harika oluyor :/
Erkekler nerene bakacaklarını sana mı soracaklardı?
Sen begendigin birseye bakinca rezil insan mi oluyorsun? Ayrica dikkat cekenlere bakilir genelde
kizlar neden erkeklerin poposuna bakiyosa ayni nedenden
Yakışıklı erkek görünce bakakalan kız konuştu.
Hoşumuza gidiyor. Aaaa bakmamızda olay oldu arkadaş :D :D
Bende bakiyorum istemsizce bakiyor insan bence hdjdjdjdj
düşün işte sende bakıyorsan biz napalım
Rezil insan mı kadın olmama rağmen (kez değilim) okdr belli ediyorsunuz ki bakmamak elde değil bir de rezil diyorsun yuhhhj. Buket rahatsız oluyorsan ört oranı
Buket mi? Tanıyor musunuz bide sjsj
Sen neden daracık giyip geziyosun o zaman seninde onlardan farkınyok
Bir insan g*tünü ön plana çıkarıp ya da göğüs dekoltesi verip sonra neden bakıyorlar diye ağlar ki? Bana bunu biri açıklasın...
Evet ilgilerini çekiyordur
Yürürken yarattığı sekans çok hoşumuza gidiyor olabilir. Kenetlenme yaşanıyor o ara.
Gözüm çarpar bakarım gizli kamera vs olaylarını sevmem :D
çekici geliyor onlara
Dikkat çəkərsən teyzeler bile bakar
ben bakmıyorum genelleme yapma :D
Pislik çıktığı için. :)
Sizde bizimkine bakıyomussunuz
en sade en belirgin yeriniz
Popon güzel demek ki 😂
bakılmasının çok hoşuna gittiğini ne zaman itiraf edeceksin :)
Bu görüntü erkeği değil kadını gösteriyor sallama
Tayt meraklı insanlar var
Anlam veremiyorum ben de 🤷🏻♂️
guzel duranlar ıcın bakılır
Popo kadar güzel bir şey varsa söyle 😂
Anal içindir öyle guz3l çikkin popon varsa
Kızlar da erkeklerin poposuna bakıyormuş
Bu na bakılmaz 🤮🤮🤮
Valla ben bakmadim
Popocu çok🤣
O sen misin😀
tam nerene soktun kamerayı :)