Bir erkek sana baktığı halde gelmemesi?

Üniversite de 3 yıl bakıştığım ama yanıma gelemeyen bir çocuk var. En son sevgilisi olduğunu gördüm ve yerin dibine girdim. Kız arkadaşımla kantine giderken karşımda onu ve kız arkadaşını gördüm, kız koluna giriyor pazılarını elliyordu çocuğun. Gülüşüyorlardı ama beni farkedince çocuk sürekli bana mahcup bir şekilde sürekli baktı. Sürekli ama bana baktı o andan itibaren (genelde hep aynı ortamlarda bakışıyoruz ama gelmiyordu) bende sevgilisi var anladım ve bıraktım bakmayı. O baktı. Sonra sevgilisinden ayrılmış final zamanı aynı sınıfta sınava giricektik. Çocuk ben yanından geçerken benim sırt çantama çarptı kankamda yanımdaydı bana şey dedi "seni görünce iki kere kafasını sana çevirdş ve bilerek çarptı kanka gördüm" dedi. Ancak ortak arkadaşlarımız olmasına ragmen yanıma gelmedi takip etmedi. Çok havalı mı yoksa ne yapmaya çalıştı anlamadım. Ben sadece şunu merak ediyorum. Bizim hikaye başlamadan bitti. Bu erkek hoşlanıyor mu aşık mıydı? Ve şu an unutmuşmudur? Yani erkeklerin böyle hoşlandığı ama kendi aptallığı yüzünden kaybettiği bir kızı ömrünün sonuna kadar ara ara aklında kalır mı? Yoksa o 4 yıl hoşlandı belki de aşıktı ama sevgili yaptım ve bitirdi mi aklından... Onun yüzünden sevgili yaptığımı da anlamıştır. Çünkü ben çok kızdım onun sevgilisi varmış ayrıldı ve ben sevgili yaptım ondan sonra bana baktı hep ama ben bakmadım ama içim de kan ağladı. 3 yıl bekledim meger sevgilisi var ama neden bakıyor.

Bir erkek sana baktığı halde gelmemesi?