Bir erkek ile nasıl arkadaş olurum illa ilgisini çekmek için futbol falan mı öğrenmem gerekiyor? Erkekler bir kız sizinle arkadaş olmak için ne yapmalı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hee gün az da olsa biraz sohbet etmeli yani arkadaşlık bakımından adım atmalı futbol öğrenmeye ne gerek var Rezil olursun
Futbol izlediğim için rezil mi olurum... Neden?
İzlemek değil oynamak kank
Ben futbol öğrenmek derken izlemek terimlerini falan öğrenmekten bahsetmiştim yani aramızda muhabbet acabilecegim tek konunun futbol olduğunu düşünüyorum
Hayır sadece futbol olamaz biraz göz gezdir hoşuna gittiği şeyleri farkedersin futbol tek çare değil
Peki onun nasıl ilgisini çekebilirim? Bugün senin matematiğin iyiydi diye hatırlıyorum dedim ve sadece yüzüme baktı hiç bir şey demedi soğuk bir yapısı var sanırım
Soğuk yapısı varsa işin biraz daha zor kolay kolay açılmaz biraz gözlerinin içine bak arada kaçır gözleri dikkat et ama illa da yollar var ne kadar buzda olsa
Sık sık bakıyorum ona beni fark ettiğinde önüme dönüyorum bugün markette karşılaştık bana baktı bende panik yaptım kaçtım başka bir reyona ben böyle aptal şeyler yaptığım için anladığını düşünüyorum ondan hoşlandığımin ama ilgili görünüp erkeklik egosunun oksanmasini da istemiyorum çünkü kırılan ben olucam diye çok korkuyorum
Evet kırılan sen olursun onun arkadaşına sor nelerden hoşlanır diye biraz da faydalan arkadaşlardan
Arkadaşına sorarsam söylemez mi senden hoşlanıyor diye
Eğer sağlamsa söylemez sen arkadaşını yolla daha az belli olur
Tamam teşekkür ederim
Ama çok soğuk içine kapanıksa belki de açılamayacak kadar büyük şeyler yaşamıştır
Bende ondan şüpheleniyorum biliyor musun böyle arkadaş ortamında aşırı derecede mutlu gülüyor falan ama gözleri gülmüyor gibi ya da böyle yürürken falan sürekli ayaklarını izliyor her gün sabaha kadar uyumuyor gibi gözlerinin altı mor derdini dinlemek istiyorum ama çocukla konusamiyorum bile
Büyük derdi var bu noktadan vurup kendine çekebilirsin
Nasıl vurucam
Mesela yanına gidip gözündeki morluğunu merak ettim uykusuz mu kalıyorsun diyebilirsin
Ya derim demesine de ben çok duygusal biriyim insanlarla konuşurken aşırı dikkat ediyorum kırılır mi diye çocuğa pat diye gidip gözlerinin altı niye mor uykunu mu alamiyorsun dersem kırılmaz mı
Bunu merakından söylediğini hissettirirsen o kırılmaz
Yok ne ben çocuğa açılabilirim ne o benim ne yapmak istediğimi anlayabilir böyle ilahi bir güç gerekiyor sanırım bizim aramızı yapacak başka türlü olmayacak gibi ya 🤦
Yok ya o kadar sıkma kendini kanka
Peki bir şey sorucam erkekler davranişsal olarak nasıl kızlardan hoşlanır? Mesela ben her ortamda tatlı tatlı konuşan sesimin en ince tonunu kullanan herkese sevgi besleyen mutlu çocuk gibi davranan kısa boylu minyon tipli biriyim erkekler bu tarz birinden hoşlanır mı
Yarısı hoşlanır yarısı hoşlanmaz
Kendimi değiştiremem karakteristlik olarak böyleyim inşallah hoşlanıyordur ne diyim
Sen kendini beğeniyorsan sorun yok bence oda beğenir
Evet seviyorum karkaterimi umarım o da sevmiştir
Mesela yarın normal konuşmayı dene
Sürekli çocukla konuşacak konuyu bulamıyorum bugün matematik sorusu sordum yarın ne konuşucam ne sorucam ne yapicam
Burayı anlatabilir misin de bir konu bul bi zahmet ondan sonra anlattığında içten içe sınsıcak teşekkürünü de edersin sonra kantine inmeyi teklif edebilirsin
Dershanede kantin yok ama ilk söylediğin şeyleri yapabilirim teşekkür ederim
Rica ederim bir şey olursa yaz
Tamam yazarım iyi geceler
Hayırlı geceler
Her erkek futbol sever mi ki
Benim hoşlandığım çocuk bir yandan futbol izleyip bir yandan test çözüyor
Bilemiyorum, ben sevmem, sevsem de futbolla alakadar bi kız itici gelir
Neden?
Kadına yakışmaz, kadın demek zarafet demek
Başka nasıl muhabbet edebilirim çocukla ilgi alanlarını nasıl öğrenebilirim
O konuda eblehim, asla bilmem, sadece neyi yapmaman gerektiğini söyledim
Peki teşekkür ederim