Erkek ayrildikdan sonra watsaap biyografsine her mutluluğun bir sonu olduğu gibi bedelide var yazmissa iinstgramda biyografide kisiye gore onlay yazdiysa ne demek olur 5 yillik iliski kötü ve kavgali bitti?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
5 yil cok uzun sure. Ve bittiyse takip etme ancak kafan karisir ve uzulursun. Kendince mesaj veriyor. Dik durmaya calisiyor.
Kotu ayrildik ve canimi cok acitti simdi ceza evine girmis daha oncede girmisdi hep yaninda olmustum cok deger wermisdim canimi cok acitti son yaptihiyla icim sohmuyor orada pisman olsun degerimi anlasin ama bidaha donemiceni bilsin istiyorum icimde nefret doldurdu cunki
Kafanda bittiyse intikami falan boş ver. O zaten kotu yollarda baksana. Hem boyle tipler musallat olur sikinti cikarir kimbilir neler yapti sana. Aklini basina topla sil hayatindan
Neler yapmadiki hayatimi maffetti keske okadar sey yapmsken gitseydi bukadar canm acimazdi ama son yaptihini kabullenemiyorum hergun aklima geliyor o hareketi delircek gibi oluyorum
Napti?
Bedel ayrılık işte
Ayrilmistim zaten ondan once
Kişiye göre açığım
Bedel dediği de ayrılık
Neyi soruyorsun tam olarak?
Online dediği kişiye göre açığım demek
Soyle mesela ayrilirken ikimizin bildihi birsey wardi o bunu soyledi ailemin yaninda ve bunu soykeyince benim canimin acicani biliyordu bedel bumu oluyor?
Evet ona göre hak ettiğin bedel bu oluyor
Benimleyken 10 da uyuyordu calisiyordu yorgundu ayrilinca 1 lerde uyumus yani kisiye gore onlay derken ben mi degersizmisim?
Evet tam olarak öyle, konuşmak istemediği için erken yatıyormuş, yani sen onun için konuşulacak birisi değilsin, tabi bu onun görüşü, yoksa değersiz hissetme
Yani sen beni biraktin bunu hakettin canin acisin demek anladim
Evet, ayrılık sebebi nedir bilmiyorum ama hakliysa öç almak istemiş kendince
Dogru demekki uyumuyorms ozamnda zaten
Maalesef, büyük ihtimal hatta kesin denebilir
İstemiyorsa neden uzatır bir insan anlamıyorum
Konusu su ailem istemiyordu bn istiyorum die werdiler 5 yillik iliskimiz wardi yengesine gitmisdik okey oynarken ben buna birsey soyledim el uzattim cewp wermedi ondan bi kac gun oncede hareketlerini kinusmani duzelt die uyardim en son orada patladim tabi o okeye takildi biliktine degil 2 saaat yalwardi ama inanmadm her seferinde ayni ayrilinca yapmicam duzelcem barisinca tekrarda dewam samimiyetsiz geldi oda soyledi isde
Nur topu gibi narsist.. asla düzelmezler, sen şikayet edince geçiştirmek için öyle derler ve ayrılık geçince öyle pişmanım böyle ölüyorum vs derler. Sonrası yine aynı. Tek çözüm uzak durmak ayrılmak.
Sadist bile olabilir
O beni degil benim yaninda olmami sewiyordu benim son zamanlarda dusuncem buydu oyle hissediyordum zaten ailesi disladi yaninda oldum basi belaya girdi ben kostum iki kez ceza evine girdi gorusune gittim mektup attim hep yaninda oldum el uzattim ya ondan hak ettim ama allah isde 20 hun once yine girmis orada belki aklina gelirimde yapti icin pismanlikdan kafayi yer
Pişman olur belki ama düzelmez, Evet seni değil, senden gelen boşluğunu dolduran hissi seviyor
Ondan bir şey olmaz, yoluna bakmaya çalış
Oyle yapmaya calisiyorum sadece anlamiyor bittikden 2 sonra bir olay yuzunden bana yazmisdi ugrasamam kendin soyle dedim bana gelmis sen diye birsey kalmadi bende sildim seni senle bir bagim konum kalmadi olmicakda dedi bu ne sanki barisalim dedm sasirmdim ne demek istemis olabilirki?
Kendisiyle savaşıyor takma, duygusal karışıklıktan demiştir, zaten iç muhasebeleri bitmez onların, kendi haline bırak
Biraktim zaten simdi kafasini duwarlara wursun benim gibi elini tutup kaldiran bulur yatar orada oyle
Herkes hak ettiğini bulur, baktım tüm soruların onunla ilgili, bırak artık
Aslinda istemiyorum sadece aliakanlik war ama ona okadar deger wermeisdimki nefrete cewirdi asla inanmazdim biri soylese icim sohmuyo baana en son yaptindan dolayi cnki canim gercekten cok acidi
Biliyorum zor bir durum, hayal kırıklığı yaratıyor
Dunyami yikti