Selam islam için savaşan mücahidlere olsun.
Sevgili kardeşim flörtün haram olduğunu bütün sorularda yüzlerce kez tekrarladım, ama senin için tekrar söyliyeceğim.
Değerli kardeşim Allah'ın şeriatında flört yoktur. Ve kesinlikle haramdır bunun içindir ki isra suresinde (zinaya yaklaşmayın) denmiştir. Peki zinaya yaklaşmak nasıldır
(Yemin ederim ki, birinin başına demir çivi sokulması, yabancı bir kadına dokunmasından daha hafiftir.) [Taberani]
(Ey gençler, namusunuzu koruyun, zina etmeyin! İyi bilin ki, namusunu koruyana Cennet vardır.) [Hakim]
(Azab-ı İlahiden korkarak, başını yabancı kadından çevirene, Allahü teâlâ ibadetin tadını duyurur.) [Hakim]
(Ey kadınlar, ancak mahreminiz olan erkeklerle konuşun, mahreminiz olmayanlarla konuşmayın!) [İbni Said]
daha bir çok hadis varken kaldırabilmen için bu kadarını yazıyorum.
Eğer kalbini masivadan (dünya sevgisi) korumazsan Allah'ın sevgisi dışında. Bütün şeytani şeyler kalbini paslandırır kirletir.
Selam ve dua ile
Vesselam10 Yorumla
En İyi Cevaplar
"Anasına bak, kızını al" denklemini bozmuşsun. Kınama başına gelir demişler. Kınamıyorum ama olacak iş gibi görünmüyor. Verebileceğim tek tavsiye annesini bir abla gibi sevmen. Ötesi her iki taraf için de kötü sonuçlar doğurabilir.
00 Yorumla
+1 yılbu zor bir durum ya. sonu pek olmaz gibi geliyor. başka birine aşık olabiliyor isen demek ki sevgiline karşı pek birşey hissetmiyorsundur. en iyisi sevgilinden ayrıl. bu durumda ne anneye açılmak nede sevgilinle ilişkini devam ettirmek mantıklı. onları da zor duruma sokma sende içinde bulunduğun çelişkiden kurtul.
05 Yorumla
Soran+1 yılKurtulamiyorum cok denedim
- +1 yıl
dediğim gibi. yapmaya gönlün el vermese bile ayrıl sevgilinden. yoksa çok daha kötü şeyler olur
Soran+1 yılNe gibi kötü şeyler
- +1 yıl
anneye aşıksın ve çok yakınında olmak sana azap çektirir. ayrıca sevgilin bunu farkeder ve iş başka noktalara gelir. sevgilinden ayrılıp anneye açılsan bambaşka bir dert. en iyisi ayrılmak.
Soran+1 yılAnladim peki :(
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılyuh ebenın hörekesi S:DF:G
34 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayim ablam. sen şöyle bari
- +1 yıl
kız arkadasına de kı ben senın annenı cok sevdım aıle yemegı ayagına ıkısını bır götur :AsDF:GF:
Soran+1 yılAnladim oyle yapicamartik
- +1 yıl
bence de oyle yap :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
O kadınla olma şansın yok hem kızından dolayı oda istemez. Ayrıca iğrenç bir insansın. Neyse mutlu edermiş birde kadın isticekmiş. Tövbe ya kızın dünyasını da yıkma uzak dur kızdan da annesindende. biriyle çıkarken başkasıyla? Ya allahım ne kadar tiksinçsin
24 Yorumla
Soran+1 yılElimde olan bir sey degil ne yapayim
Soran+1 yılAnladim peki :(
Gerçekten sevmemişsin o zaman sevgilini. Madem öyle niye çıktın? Sadık kalamayacaksanız, cidden sevmeyecekseniz alıştırmayın kendinize. Oldu mu bu şimdi? O kızının üzüntüsüne dayanıp seninle mi olacak?
32 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kafam cok karisik
+1 yılNie şasırıyonuz hayatta bunun gibi yuzlerce pic kurulari var
120 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Eğer bunu kendine yakıştırıyorsan diyecek bir şeyim yok. Al eline kalem kağıt, ikiye böl. bir tarafına açılırsam nolur yaz diğer yanına bunu unutursam nolur yaz ve altına sırala olacakları. Cevabı kendine sen vereceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim sagol
- 20 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/Bo1zAQ.jpg aferin iyi b*k yedin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. Bu tür seylerin su götürur hali yok malesef. Nefsine hakim olacaksin ve bu sevdadan vazgecmelisin bence. Sevgilin duysa onun gözünden öyle bir dusersinki bir daha suratina bile bakmasa yeridir. Gecmis olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy Allahm ya bide sevgilime nasil soyleyebilirim diyr.. bu nasil br düşünce anlayisi bu nasl br insanlık... afedersn ama biraz mallik vr galiba sende...
Anasida alırdı seni bekle :)))) daha ck beklersn02 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum ama kadini ne yapayim
Cevap sahibi+1 yılHcbsy yapma mumkunse sevgilin ve ailesinden uzak dur :)))
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. senle aynı cinsi paylaşmak bile iğrenç. vicdanın yok mu senin var ise elini koy da çek git illa kendini tatmin etmek istiyorsan git başka olgun kadın bul.
00 Yorumla
+1 yılUmarım senin annenede en yakın erkek arkadaşın sarkar !
20 YorumlaSenin anana bacına aşık olsalar hoşuna gider mi deliganlı
11 Yorumla
Soran+1 yılElimde olan birsey degil ne yapayim :(
+1 yılBence vazgec icinde kalsin zaten sende farkindasin bunun yanlis oldugunu senin yerinde olsam gomerim sevgimi giderim baska kiza
01 Yorumla
Soran+1 yılYapamiyorum ışte
Sen iyimisin? Kızı annesine düşman edersin bunu hiç düşündünmü? Bence sen sevgilinide terk et kadınada yanaşma. Bu işin başka çıkış yolu yok aklını başına topla!
12 Yorumla
Soran+1 yılCok denedim olmadi annesi ve o cok hoşlar
+1 yılSevgiline acı ve git kendine başka olgun kadın bul derim ben.
03 Yorumla
Soran+1 yılYapamam unutamam onlari
- +1 yıl
Ul*n ikisini bir arada mi goturecen
Soran+1 yılNe yaoayim elimde degil
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılOhaaa...
Demekten başka hiçbişi demek gelmiyor içimden...12 Yorumla- +1 yıl
Saygılar @LaLkiLaL ablacığım...
+1 yılİkisini bir götür ashgahsg senin gibilere o yakışır çünkü
03 Yorumla
Soran+1 yılCok mu komik
- +1 yıl
Hemde çok :D
Soran+1 yılAnladim
+1 yılKardeşim kız arkadaşına yazık değilmi, onunda duyguları yok mu? ayıp ya birde utanmadan soruyorsun
00 Yorumla
+1 yılikisindende uzak durmak lazım bence ve yeni bir sevgili yapıp kendini bu çıkmaztan kurtarabilirsin
unutma etme bulma dünyasındayız eden bulur00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. o zaman şen ola düğün şen ola diyelim :) eski sevgilin diyim artık sana babişgo der :D
00 Yorumla
+1 yılanasına bak kızı al derler ama sen bu iş tam tersine heralde :)
24 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldu evet :(
- +1 yıl
Aynen ya keske babasina asik olsaydi :)) guzel yorumdu
- +1 yıl
aşkı aşk yapan acısıdır yoksa bir anlamı olmazdı şimdi mantıklı ol ve doğru neyse onu yap
- 00 Yorumla
+1 yılHer türlü aşkı duydum da böylesini ilk defa duyuyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayim peki sen şöyle
Bunlar hep Milf veya Mature p*rno izlemekten oluyor
30 Yorumla
+1 yılkız arkadaşına sevgili olamadın baba mı olmaya karar verdin onu hiç yapamazsın sen...
11 Yorumla- +1 yıl
@Ayındiğeryüzü bencede
+1 yılben hic sasirmadim bu sitede gordumuz bir kac rezillikten sadece bitanesi bu allah islah etsin ya
10 Yorumla
+1 yılBiriyle beraberken başkasını yazarsın, hallenirsin anlarım da kızın annesiyle ne alakan var, sevgilinin cici babası mı olacaksın pez?
00 Yorumla
+1 yılSevgilini terket kadina da yanasma hicmi vicdanin yok senin olabikecekleri dusunmuyosun yuhh yani
31 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki buraya soruyorum
anasına bakıp kızı alacaktın dostum. kızına bakıp anasını değil :D:D
10 Yorumla
+1 yıleğer kendi nefsine hakim olamayıp o zavallı kızı hiçe sayarsan kendini bir daha affetme.
05 Yorumla
Soran+1 yılOlgun kadinlardan hoslaniyorum elimde degil
- +1 yıl
insanlık nefsinden daha onemli diye dusunuyorum. hoslanabilirsin, ama masum insanların duygularını yok yere incitirsen vicdan azabın epey olur. sanki gidip diyince kadın da diyecek kosuyorum hemen.
Soran+1 yılOda bos degil bna cok yakin davraniyor
- +1 yıl
kızına boyle bir sey yapacak? yalnız cidden boyle bir dusuncen varsa vicdanını gozden gecir derim
Soran+1 yılAnladim sagol
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur öyle şeyler https://i.hizliresim.com/B9GEpg.png
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanasına bak kızını al diye bir laf var. kızı yaşlandığında annesine benzeyeceği için kızıyla devam et. beynini kullan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sök at o dişini.. Belli etmesen daha iyi kafanda bitir abla gibi görmeye çalış..
010 Yorumla
Soran+1 yılGöremiyorum iste cok seviyorum onu
Cevap sahibi+1 yılsevgilin annesi ve sen.. Kadın duysa seni evine yaklaştırmaz bence..
Soran+1 yıl:(((
Cevap sahibi+1 yılher şey kafada bitiyor biz bilmiyor muyuz sevmenin nasıl bir şey olduğunu kafandakini atıp onu bir abla gibi görmeyi denersen emin ol başarırsın eğer göremeyeceksen de sevgilin olan kızı boşuna kullanma zaten babası da yokmuşş..
Soran+1 yılAnladim.. onuda üzmek istemiyorum gerçekten kafam. cok karisik şu an
Cevap sahibi+1 yılçok karışık diye bir şey yok arkadaşım ya kadına abla gözüyle bakacaksın ya sevgilinle görüşürken kadını görmeyeceğin bir yerde görüşeceksiniz ya da sevgilini de bırakacaksın o diyarı tamamen terkedeceksin sevgilin duysa ne kadar yıkılır biliyor musun kimse yok bir de annesi yani sen olsan ne dşünürsün bir düşün bakalım
Soran+1 yılOda var bak bir tek bu hayatta annesi var ve ben.. Unutucam artik annesini sanirim
Cevap sahibi+1 yılhıı bak bunu düşünmende güzel kız zaten bir kez yıkıma uğramış annesiyle senin aranızda olacak bir şey de yok bunu sende biliyorsundur o yüzden sevgilinle yoluna devam et onun iyi yönlerini gör onunla mutlu olmaya bak ve o kadınla olmayacağını da kendi beynine kabullendir ki kabullendirmek zorndasın sevipte unuttuğumz çok oluyor bu hayatta..
Soran+1 yılAnladim sagol
Cevap sahibi+1 yılrica ederm umarım yardımcı olabilmşmdir
+1 yılbiz bir tane bulamıyoz herif kızı bırakmış anasına geçmiş
10 YorumlaCool story
Fakat yeri gelmişken söyliyim işte namahrem olgusu bu yüzden var00 Yorumla
+1 yılsende benim gibi milfcisin herhalde kardeş, en iyisi sende benim gibi jigalo ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor durum bende sevdim kiza asiktim ama kuzeni vardi evli hata kuzeni sayesinde tanistik bir türlü acilamadim her ikisid gitti :))
01 Yorumla
Soran+1 yılKotu olmus
+1 yılgözleritalyanhakemde geldi direk aklıma. Bir an sözlükteyim sandım kendimi trol arkadaş.
00 YorumlaArkadas sen de amma yalan var ya hergun pislik anilar mi olur l*n :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl39 yasinda kadinin 20 yasinda biriyle ne isi olur hic dusundun mu bunu? Sansini dene ve tekmeyi ye :) ikisi birden kurtulsun senden :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloluyomuş demek ki yaf hep başıma gelmesinden korktuğum şey. hem ugraşıyorum çirkin olsun yaşlı görünsün diye yoksa gitmiyorum onunla biyere.
00 Yorumlanasıl kurtulabilirim diyecegine nasıl elde edebilirim. Allah belanı versin
00 Yorumla
+1 yılAnasına bak kızını al atasozunun abaza versiyonu.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGrup yapın anasındanda kızındanda istediğini alırsın :)
00 Yorumla
+1 yılE Yuh yani kim bilir daha neler görücez
16 Yorumla
Soran+1 yılNe olmus seviyorum elimde degil
- +1 yıl
Sen bir psikiyatriden. Yardım al istersen çünkü olgun kadınlardan hoşlanmak başka bu çok başka
Soran+1 yılAyni, farkli degil
- +1 yıl
olgunlardan hoşlanıyorsan neden genç sevgilin var... bende olgunlardan hoşlanıyorum ama genç bir kız sevgilim yok ve onun annesinden hoşlanmıyorum.. seninki biraz tuhaf olmuş gibi :)
- +1 yıl
@maturelovee çelişkili dimi?
- +1 yıl
oldukça hemde :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kaç yaş fark var aranızda?
13 Yorumla
Soran+1 yılBen 20 sevgilim 18 anneside 39 yasinda
Soran+1 yılKadin en fazla 25 yasinda cok olgun cok guzel görmen lazim onu mutlu edebilirim kendime guveniyorum ama sevgilimi onun kizini ne yaoicam
Yuh nasil birsysin yA bence vazgec bu isten
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil vazgeciyim cok seviyorum
Soran+1 yılOda bos degil eminim
Kıyamet alameti bunlar
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. At yalanı zksnler inananı.
00 YorumlaAnne kizin arasini acma
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yapiyim peki cok seviyorum
+1 yılyuh yaaa !!! allah askına
05 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu:(
- +1 yıl
sevgılının annesıne asık olmussun kadına bellı etsen bıle kızına yazık degılmı kendını nasıl hısseder annesınden bıle nefret eder bunu duyar ıse annesı sana karsılık verdı dıyelım ımkansız ask gıbı bır durum soz konusu yol yakınken sen ıkısındende uzak dur
Soran+1 yılAşk bu elimde olan bir sey degil ki ya
- +1 yıl
yorumsuzsun kıza acıdım dogrusu
Soran+1 yılNedn
+1 yıloha be ohaa yani baskada bsy demiyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe ohasi
- +1 yıl
sana oha be
Soran+1 yılNeden
Allahım allahım daha neler görücez...
06 Yorumla
Soran+1 yılElimde olan bir sey degil ne yapayim
Soran+1 yılNedengünah degil mi bana
Soran+1 yılGünah ama banada günah
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden i*neliğnizi hayal alemine kadar taşıyorsunuz... bu fantazi mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılSalak salak konusma lütfen
Cevap sahibi+1 yılkes
Soran+1 yılSen sus bence gizli gizli konusma artik
Yeşilçam ı çok izliyon galiba genç
10 Yorumlane yapacağını sasirmis millet ya
02 Yorumla
Soran+1 yılMillet kim ya
- +1 yıl
@Demetcies aynen öyle
+1 yılTovbeler olsun daha neler gorucez
20 Yorumla
+1 yılKızı annesine düşman edersin yapma.
00 Yorumla
+1 yılİste bunlar hep mature :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSapiklikta cigir actin helal sana yuru be
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol ablam
Dallas volume 4679996578
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri