Aşk İlişkileri Senden varya adam madam olmaz Napmaya çalışıyorsun sen? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Seni seviyorum unutamıyorum deyipte burada kızlara yavşaman nedir? Hayırdır? Kalitesizliğin dibini yaşıyorsun bu iğrenç uygulamada Güncellemeler+1 yıl Sorumu görmedi bile ay çıldıracağım. Hala yazmaya devam ediyor Güncellemeler+1 yıl Yaa çıldıracağım hala devam ediyor. Yazıklar olsun ona olan sevgime de, emeğimede Senden varya adam madam olmaz Napmaya çalışıyorsun sen? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
NujenZanistvan2 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sen anonimden sorunca nasil üzerine alınmasını bekliyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlar o beni Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Nerden nasıl anlasin Yorumla
Khadimdost Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. uygulama iğrençse senin ne işin var kjasdajdadask 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onun için burdayımYoksa buraya layık değilim Yorumla Khadimdost +1 yıl onun için dediğin kişiyi başka kızlara yavşıyor diye eleştiriyorsun. Yani hani değer mi? Yorumla
bennigar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl ona burdan yaz başka biri gibi sonra yüzüne göster mesajları ohh 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapıyorum zaten Dünyayla benim aramda dizisi gibi oldum Yorumla bennigar +1 yıl inanmıyorum ya bu erkekler adam olmaz, ama bravo sana aklıyla oyna sonra da yüzüne tükür Yorumla Soran +1 yıl Hiç beklemezdim beni sevdiğine fedakarlık gösterdiğine inanıyordum Yorumla bennigar +1 yıl sevgilin mi eşin mi Yorumla Soran +1 yıl Sevgili Yorumla bennigar +1 yıl hımm neyse halledersin bence Yorumla Soran +1 yıl Yok umrumda değil artık En son dün konuşmuştuk bir daha da asla Yorumla bennigar +1 yıl söyledin mi gerçeği Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır Yorumla bennigar +1 yıl söylesene mort olsun o kadar kolay değil aldatmak Yorumla Soran +1 yıl Muhattap olmak istemiyorum Yorumla bennigar +1 yıl peki canım sen bilirsin, geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 😂buradaki erkeğe "yar"diye gönül vermemeyi öğrenmiş olman lazım artık. Süslü sözlerle ayağını kaydırıp sonra seni acınla baş başa bırakıp yeni av peşine çıkarlar. 0 0 Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben değilim arkadaşlar, ben vaat vermem direkt istediğimi söylerim. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Sen yüz vermediysen o da yeni rota çizmiştir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çizsin iyi yapmış Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eminim böyle biri yok ve gayet güzel eğleniyorsunuz :))) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır niye eğleneyim ben öyle insanlardan değilim 🙏🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pekala o zaman... Yorumla
TheProfesör Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Seni çok değerli hisettirmiş sanırım kendine o kadarda güvenme be kankam sen iyisi değilsin olamazsında 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle yaptı ama şu an bunları yapmasını hiç hak etmedim Yorumla TheProfesör +1 yıl Hmm sanki bize yapılan her şeyi biz hak ettik sen alt tarafı KS de sadeca yazışarak aldatılıyorsun bence çok büyütme Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. özür dilerim sevgilim söz bir daha yapmayacagım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla devilish_humanity +1 yıl affettin mi Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl abooo. hak etmiş. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir tek beni hak etmedi 🙏🏻 bu kadar Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Delikanlı ol gizli üye olarak yazma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hesabımın olduğunu bilmiyor ki ikimizde birlikte kapatmıştık o sonrada açtı bende onu takip etmek için açtık Yorumla PandaRiza +1 yıl Olsun sen açıktan yaz Yorumla
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. Kim bunlar kim kim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İsmini söyleyip öyle bir rezil etmek istiyorum ki Yorumla H_İ_Ç +1 yıl Kim bilir kim. Gizliden kim kimi tanıyacak. Yorumla
Umursamazbirpanda_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Abla ben çay içiyorum ne suçum var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Eyw Yorumla Soran +1 yıl Sjsjaajaj sinirlerim bozuldu Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Bak şimdi uzan yatağına say koyunları uyu geçer hepsi djsk Yorumla
BakireeTavuk Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aga ben değilim o habernz olsun bak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değilsin değil Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Birine bakıp çıkacaktım falan diyormuşum 😀 0 0 Yorumla
Gokbulak Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kim bu delikanli 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İsmini söyleyip rezil etmek çok istiyorum ama kendimi tutacağım Yorumla Gokbulak +1 yıl İsim versene sen Yorumla Gokbulak +1 yıl Benmiyim Yorumla Soran +1 yıl Boş verin. Yorumla Soran +1 yıl Hayır siz ne alaka sevgilim dedim ya Yorumla Gokbulak +1 yıl İsmini şöyle benimde burada bir sevdiğim var , bana kızıyor konuştuğum icun yoksa o senmisin Yorumla
Metin_BG Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Az bile soyledin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Off cidden ya koca yazı birlikte geçirdik bide Yorumla Metin_BG +1 yıl Yine cok degilmis , bazi insanlar yillarini kaybediyor Yorumla
kelbey Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kimden bahsediyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O biliyordur kendini Yorumla
beyefendiks Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı. N'oluyor kardeş? 0 0 Yorumla
Kafayi_yeme Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kimdir? 0 3 Yorumla Kafayi_yeme +1 yıl yani sana bağlandığını da sanmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Bağlıydı ya Çok sevdiğini hissettiriyordu Yorumla Kafayi_yeme +1 yıl sen umut vermemişindir umutlanmışındır Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Noldu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aman boş verin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E burdan mı konuştunuz madem sevgilisiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sen anonimden sorunca nasil üzerine alınmasını bekliyorsun
Anlar o beni
Nerden nasıl anlasin
uygulama iğrençse senin ne işin var kjasdajdadask
Onun için burdayım
Yoksa buraya layık değilim
onun için dediğin kişiyi başka kızlara yavşıyor diye eleştiriyorsun. Yani hani değer mi?
ona burdan yaz başka biri gibi sonra yüzüne göster mesajları ohh
Öyle yapıyorum zaten
Dünyayla benim aramda dizisi gibi oldum
inanmıyorum ya bu erkekler adam olmaz, ama bravo sana aklıyla oyna sonra da yüzüne tükür
Hiç beklemezdim beni sevdiğine fedakarlık gösterdiğine inanıyordum
sevgilin mi eşin mi
Sevgili
hımm neyse halledersin bence
Yok umrumda değil artık
En son dün konuşmuştuk bir daha da asla
söyledin mi gerçeği
Yok hayır
söylesene mort olsun o kadar kolay değil aldatmak
Muhattap olmak istemiyorum
peki canım sen bilirsin, geçmiş olsun
Sağ ol
😂buradaki erkeğe "yar"diye gönül vermemeyi öğrenmiş olman lazım artık. Süslü sözlerle ayağını kaydırıp sonra seni acınla baş başa bırakıp yeni av peşine çıkarlar.
Ben değilim arkadaşlar, ben vaat vermem direkt istediğimi söylerim.
Sen yüz vermediysen o da yeni rota çizmiştir.
Çizsin iyi yapmış
Eminim böyle biri yok ve gayet güzel eğleniyorsunuz :)))
Hayır niye eğleneyim ben öyle insanlardan değilim 🙏🏻
Pekala o zaman...
Seni çok değerli hisettirmiş sanırım kendine o kadarda güvenme be kankam sen iyisi değilsin olamazsında
Evet öyle yaptı ama şu an bunları yapmasını hiç hak etmedim
Hmm sanki bize yapılan her şeyi biz hak ettik sen alt tarafı KS de sadeca yazışarak aldatılıyorsun bence çok büyütme
özür dilerim sevgilim söz bir daha yapmayacagım
Tamam
affettin mi
abooo. hak etmiş.
Bir tek beni hak etmedi 🙏🏻 bu kadar
Delikanlı ol gizli üye olarak yazma
Hesabımın olduğunu bilmiyor ki ikimizde birlikte kapatmıştık o sonrada açtı bende onu takip etmek için açtık
Olsun sen açıktan yaz
Kim bunlar kim kim.
İsmini söyleyip öyle bir rezil etmek istiyorum ki
Kim bilir kim. Gizliden kim kimi tanıyacak.
Abla ben çay içiyorum ne suçum var
Afiyet olsun
Eyw
Sjsjaajaj sinirlerim bozuldu
Bak şimdi uzan yatağına say koyunları uyu geçer hepsi djsk
Aga ben değilim o habernz olsun bak
Değilsin değil
sanırım ben de değilim.
Birine bakıp çıkacaktım falan diyormuşum 😀
Kim bu delikanli
İsmini söyleyip rezil etmek çok istiyorum ama kendimi tutacağım
İsim versene sen
Benmiyim
Boş verin.
Hayır siz ne alaka sevgilim dedim ya
İsmini şöyle benimde burada bir sevdiğim var , bana kızıyor konuştuğum icun yoksa o senmisin
Az bile soyledin
Off cidden ya koca yazı birlikte geçirdik bide
Yine cok degilmis , bazi insanlar yillarini kaybediyor
Kimden bahsediyorsun
O biliyordur kendini
Noldu anlatsana hadi
Ne diyorsun knk
Sakin ol reis
N'oluyor kardeş?
Kimdir?
yani sana bağlandığını da sanmıyorum
Bağlıydı ya