Merhaba benim ilk evliliğim ve 3 aylık evliyim. Eşiminse ikinci evliliği ve eski eşinden bir kızı var. Ben ünv mezunu iyi bir yerde çalışan 26 yaşında bir kadınım. Eski eşi hayatında bir gün çalışmamış sorunlu değişik ilköğretim mezunu bir kadın. Bunları dipnot olarak fikir olsun diye anlatıyorum size. Neyse eşimin kızı babaannesinde kalıyor. Biz tüm maddi desteği saplıyoruz eğitim harçlık vs, kiyafetlerini bile ben alıp götürüyorum onda değilim konu para değil. Sanki eski eşi çocuk benim çocuğummış gibi asla kızıyla ilgilenmiyor maddi hiçbir destek sağlamıyor hatta çocukta bileylenmiş aramıyor bile. Sırf eşim o kadından boşandığı için çocuğun tüm sorumluluğunu yükleyerek intikam alıyor cahil kadın. Neyse üvey kızım 12 yaşında ve ara ara artık devamlı bizimle kalmak istediğini söylüyor. Daha önce kaldığında evimi kendi evim gibi hissetmedim işten geldiğimde ev ahır gibi rezalet ve kirli buldum neyse gidecek diye sabrettim ama devamlı yaşayamam onunla ben titiz bir insanım çocuğum yok alışkında değilim gece biz uyuyana kadar uyumaz her konuştugumuza muhalefet olur ara arada annesi dolduruyor sanırım bana sarıyor. Gerçekten dünyaya bir daha gelsem çocuklu biriyle evlenmezdim. Yorumlarınızı merak ediyorum yazan herkesten Allah razı olsun.. kızı başıma atmaya çalışıyor bu Kadın siz olsanız ne yapardınız?
Eşimin eski eşinden olan kızı lütfen yardım?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok yanıt istiyorum lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen çok yorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler