Ayrıldık ama eski sevgilim beni cepte görüyor bu durumdan nasıl kurtulabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTabi ki ondan uzak durarak ve her yerden engel atarak. Ne kadar onunla arana mesafe koyarsan seni o kadar kendine uzak görür. Ayrıca mesaj attığı zaman konuşma veya okulda, sokakta gördüğün zaman onu görmezden gelmeye çalış.
21 Yorumla
Soran+1 yılGörmezden geliyorum daha çok bakıyor daha çok gözüme gözüme girmeye çalışıyor hal ve hareketleriyle
En İyi Cevaplar
+1 yılYedekleme sistemiyle çalışan bu zihniyetteki insanlar yüksekten düşerken, poposu yere vuracak diye ürken ve bunun için altına minder sermeye çalışan köylü kurnazlarıdırlar. bu pek sempatik kurnazların düşme anında altlarına yağlı kazıklar yerleştirmek farzdır. sakınmayınız. tüm bunlar olurken yedekte hazır ve nazır bekleyen eski sevgiliye de kapının altından arada bir su ve süt tozu veriniz..
21 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha iyiidi bu haklısınız :) :)
Selamlar,
Eski sevgilin eskide kalmalı. Ne olursa olsun onunla iletişim halinde olmaz. Eğer sen çevresinde gezmeye devam edersen seni sürekli olarak yedek ve cepte olarak görecektir. Burada yapacağın en basit ve sağlam eylem kendisini her yerden engellemek, mesafe koymak, umursamamak olmalı. Dünyada senden bir tane var sonuçta. Kimse için kendini yıpratmaya değmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız görüşünüz için teşekkür ederim :)
Yüz verme üzüldüğünü belli etme yazma yazarsa kısa net cevaplar ver açıklama yapma. İlişkide ayrılık olunca kaybedenin tek bir kişi olmadığını onun da seni kaybettiğini hissettir
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız böyle yapacağım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
36Cevap
+1 yılHer aradığında açmazsan, yazdığında balıklama atlama zaman, heryerden engeller bütün yollarını kapatırsan kendi hayatına odaklanır başka şeylerle ilgilenip hayatını yaşarsan bu durumu engellemiş olursun...
10 YorumlaEğer her fırsatta ona yazıyorsan, sana mesaj atıp aradığında cevap veriyorsan buluşmak istediğinde gitmiyorsun ama gidecek gibi oluyorsan ceptesin. her yerden engelle.
10 Yorumla
+1 yılonu umursamayacaksın en basidinden mesajlarına cevap verme sosyal medyadan sil ona kendini değersiz hissettirecek şeyler yap adı üstünde eski sevgili eski…
00 Yorumla
+1 yılGörüşmek isterse boşa ayıracak vaktin olmadığını söyle. Ne kadar boş bir adam olduğunu kavrasın önce bi 😄
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet boş biri ama benim ona zaafım olduğunu biliyor
- +1 yıl
Sende gösterme o zaman o zaafı tatlım 😉 erkeklere karşı mantıkla yaklaşamazsan yakayı ele verirsin bırak duygusal zaaflarını kenara nasıl köpek olur bak😄
Soran+1 yılOyle zaten biliyorum ben ona karşı umursamaz davrandikca da köpek gibi yüzüme bakıyor ki bende ona bakayım diye ama ben bakmıyorum bu ona dokunuyor suandaki kızla da ciddi değil aileler tanıştı ama çocuğun yapısı öyle değil sadece kıza doyduktan sonra bana geleceği için beni cepte görüyor
- +1 yıl
Sende gelirse harbi ol kabul etme. Bakalım cepte kim olacak😄
Soran+1 yılAynen öyle kabul etmeyeceğim ama gelecek biliyorum kıza doyunca 🤦♀️
- +1 yıl
Ya o kızla ister ciddi olsun ister eğlensin kadın olarak zaten kabul etme o saatten sonra kendine saygın olsun güzelim.
Soran+1 yılPeki ya gerçekten yaptığına pismansa sorduğum saçma soruydu farkındayım
- +1 yıl
Son pişmanlık neye yarar 🎶🎧🎵😄 şaka bir kenara gerçekten kendi kimliğini bulamamış kendisine dahi saygısı olmayan adamların ipini salın gitsin.
Soran+1 yılHaklısın aslında sal gitsin🤷♀️
- +1 yıl
Sen değerlisin kıymetini bileni bulursun elbet üzülmeye bile değmez.
Soran+1 yılBütün kadınlar kiymetliyiz 🍀
- +1 yıl
Aynen öyle 🌼
+1 yılTers bi manevra yap.. Normalde napiyosun yaziyorsa ve sen de hemen her seyi anlatiyorsan artik hiic öyle deyip gizemli kalma vaktidir vakit.. Basarilar..
00 YorumlaMesj atar atmaz hemen yazma her buluşmak istedgn de koşarak gtme başka planm var o gün k. bakma de.
15 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atamaz arama da yapamaz şu an konuştuğu görüştüğü kız var zaten ama o kızla da ne için konuşup görüştüğü belli çevremden de duyuyorum
Soran+1 yılTersine döneceğinden eminim arayamaz şu an ama aradığında veya yazdığında görüşünüzü dikkate alacağım teşekkür ederim
Soran+1 yılTabikide teşekkür ederim
Pas verme soğuk ol sosyal hesaplardan çıkar istekleri sil kendine yeni sevgili yap yapmadan da varmış gibi davran
00 Yorumla
+1 yılTabiki bunun çözümü çok tamamen çıkarırsan hayatından her şeyiyle silersen gizemini korursan zaten karşıdaki anliycak kafada bitirdiğini.
00 Yorumla
+1 yılMit den sevgilim var, ayağını denk al demen yeterli.
016 Yorumla
Soran+1 yılBu ona sökmez
Soran+1 yılİnanmaz yani
- +1 yıl
Nedenmiş o?
Soran+1 yılO kadar da canım değil ondan
- +1 yıl
Yok yahu buradan sal ak gibi duruyor. Sen mi çok güvenilirsin yoksa kimseyi mi istemiyosun hayatında?
Soran+1 yılGüvenilirim
- +1 yıl
Gidişatı değiştirmenin zamanı geldi bence. Önüne gelenle fingirde görsün dünyanın kaç bucak olduğunu
Soran+1 yılOyle yapıyorum kıskanıyor
- +1 yıl
Peşini bırakması için ona oara teklif et, en sonunda yapması gerkeen şeyi yapıcak zaten bıkar koşmaktan merak etme. Kimse sonsuza kadar kendisini istemeyen bir kızın peşinde koşamaz. Kendisi için değilmeli bunu ona bir kez daha hatırlat. Kendi iyiliği için
Soran+1 yılOna para teklif edemem dalgaya alır beni ben onu umursamayarak en iyisini yaptığımı düşünüyorum
- +1 yıl
Neden dalgaya alır? Onun büyülerini bozmak için iflasın eşiğine gelmen nedeniyle mi? Yoksa bunu yapamayacağını düşündüğü için mi? Başka kız mı yok, her türlü birisini bulur.
Soran+1 yılBunu yapamayacagimi düşündüğü için , evet her türlü yine takılacak eğlenecek kız bulur ama o kişi benim ilk sevgilim ve bu da onu bildiği için bu kadar rahat
- +1 yıl
Bence o kadar rahat olmamalı. İlk sevgilin olabilir ama son sevgilin olamaz
Soran+1 yılAynen öyle haklısınız
- +1 yıl
Böyle olumsuz özelliklere sahip birini çabuk bir şekilde hayatından silmen ve başka insanlara şans tanıman lazım. İlla ki etrafında birileri vardır ve hatta ondan daha iyi birileri. Bence ondan kurtulmanın en güzel yolu bu
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim görüşünüz için
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seni öyle görmesini sağlamışsın basit kadın konumundasın şu an.
00 Yorumla
+1 yılSen cebinde olduğuna inanmıyorsan onun ne düşündüğü umrunda olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılCepte olmana izin vermeyerek o ulaştığında yazmayarak umursamayarak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. bir daha ona dönmeyip hayatına yeni birini al ve yoluna devam et
00 YorumlaAyrılmışsın niye cepte görsün ki anlamadım. Sende kendini kullandırma o zaman.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBırak kendi hayal dünyasında yaşamaya devam etsin..
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılgörsün nolcak. öyle olmadığını göstermen gereken zamanda gösterememekten korkmayan biri takmaz bu durumu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılUmursama bu kadar basit
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasıyla bir ilişki başlatman yeterli ya da her aradığında acmiyip görüşmek isterse reddetmen de yeterli
06 Yorumla
Soran+1 yılArayamaz başka kız var şu an ama o kızı da sadece cinsellik için kullanıyor başkasıyla da ilişki şuanda mümkün değil gibi
- +1 yıl
Neden öyle düşünüyorsun onun içinden geçeni aşkla billemezsin
Soran+1 yılBilemem evet ama duydum ortak arkadaşımıza söylemiş kıza karşı bir hissiyatının olmadığını
- +1 yıl
Duyucagini bildiğinden soylemis olmasin
Soran+1 yılBelkide 🤷♀️
- +1 yıl
Taktik değişir bilmen lazim
+1 yılonu engelle irtibat kurma
19 Yorumla
Soran+1 yılIrtibatim yok zaten umursamiyorum da
- +1 yıl
nerden biliyorsun cepte gördüğünü? onunla birlikte mi oldun
Soran+1 yılHayır olmadım sürekli gözü bende ve çevremdekiler de bunu söylüyor zaten
- +1 yıl
sen değilde o cepte gibi sanki. onun hakkında konuşma kimseyle. onu anlatana da aamaaan istemiyorum de
Soran+1 yılO beni cepte görüyor ben niye cepte göreyim hakkında konuştum kulağına da gitti birseyler sanırım ondan rahat şu an ki kızla sadece takılıyor birlikte de olmuş kızla
- +1 yıl
peşinde dolanan o. o kızdan hevesini alınca döner sana
Soran+1 yılBende öyle tahmin ediyorum
- +1 yıl
şimdiden yolu kapatmalısın. yedek lastik olma. hayatına birini alabilirsin
Soran+1 yılTabikide yedekte olmayı kim ister
+1 yılEngel olurum ne ya ahdhdhdh bas engeli geç
07 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız ettiği süre engellerim ama onun dışında engellemeyi uygun görmüyorum kendimce
- +1 yıl
Muhattap olma ablacım o zaman olmucak elin çocuğuna kendinizi bu kadar basit gostermeyin
Soran+1 yılEvet benimde amacım bu zaten basit görmemesi
- +1 yıl
Ya iletişimi kes böyle biriyle hala çaba içindesin
Soran+1 yılİletişimim yok zaten konuşmuyoruz
- +1 yıl
Ee tamam işte bu tarz insanlara bu tarz duvarlar koymak için iletişimi kesmek yazarsa da cevap vermemek gerekir ve bunu en iyi egosunu zedeleyerek yaparsin
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim görüşünüz için
Duble yolu göstererek
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu göstersem de zaafımdan yararlanacak
Soran+1 yılHaklısınız yapmaya çalışacağım
+1 yılOna kaybetme korkusu ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmursamıyorum hatta gözünün önünde başka erkeklerle uğraşıyorum deliye dönüyor
+1 yılUmursama ona zaafin olduğunu düşünüyr
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle zaten zaafım var ama öyle de görünmek istemiyorum bu yüzden de umursamiyorum
Next yap bu kadar basit
04 Yorumla
Soran+1 yılHemn öyle basit değil işte ben yapamam öyle
Soran+1 yılMahkum değilim ama geri gelirse kabul etmem bu kadar basit
+1 yılNasil yani anlatmak istersen dinlerim
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrılalı 8 9 ay olacak ama ortak arkadaşlarımız var onlara beni soruyormus ve konuştuğu kız da var
- +1 yıl
Umursama
Soran+1 yılÖyle yapıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılCepte goruyor derken?
03 Yorumla
Soran+1 yılBiz ayrılalı 8 9 ay olacak ama hala ortak arkadaşlarımıza beni soruyormus ve şuanda da konuştuğu Kız var
- +1 yıl
Anladim basit saniyor seni galiba istedigi zaman donersin
Soran+1 yılKim istediği zaman anlamadım
+1 yılKonuşma cevap verme uzak dur.
14 Yorumla- +1 yıl
Kabul etmeni bekliyorum
- +1 yıl
Kabul ettim zaten sadece geri tkp yapmıyorum.
- +1 yıl
Mesajlayamıyorum seni
- +1 yıl
Anladım gerizkali değilim. Mesajlama diye kabul etmiyorum. Yani şahsi değil genel olarak mesaj kabul etmiyorum.
+1 yılBu soru gerçek mi.
00 Yorumlamsjlarina dönme englle
00 Yorumla
+1 yılDirek engelli listesine al knks,,💛
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılTüm iletişimini kopar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Uzak dur soğuk ve sert davran
00 Yorumla
+1 yılSen engel olamiyorsan biz nasıl olucaz
00 Yorumla
+1 yılGerçekten vazgeç ve umursama
00 YorumlaBaşka sevgili bularak
00 YorumlaArama, başkasıyla konuş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasının cebine girerek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYazmayarak, ulaşmayarak.
00 Yorumla
+1 yılBaşka biri ile sevgili olarak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYeni bir ilişkiye baslayarak
00 Yorumla Arama sorma yazma cevap verme manita yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasıyla birlikte olarak
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet başkasıyla birlikte ama hala gözü bende
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamazsan beni tanışmak isterim hatta seninle sohbet etmis oluruz hem
Soran+1 yılTeşekkürler👊
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorsun yani peki özür dilerim
Soran+1 yılEstağfurullah
Cevap sahibi+1 yılSorun yok zorla olucak hali yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta ayrılmışsınız daha önemi ne?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı.
+1 yılSana ulaşmamasını sağlayarak
00 Yorumla Aaa saka mi buu
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlamadım
Soran+1 yılOrtak arkadaslarimizdan benimle ilgili haber almaya çalışıyor
Soran+1 yılOyle yapacağım sağol :)
Terk ederek hiç konuşmayarak
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapıyorum kuduruyor zaten
Soran+1 yılEvet , teşekkür ederim görüşünüz için
+1 yılİlşkiye başla yeni sayfa aç
10 YorumlaGeri döndüğümde reddederek
00 Yorumla
+1 yılYüz vermezsen cepte olmazsın
00 Yorumla
+1 yılSende yap o zaman
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. her yerden engelle
00 YorumlaTakma peki
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız takmıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutaptap olma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Görüşme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılcebinden çık
00 Yorumla Zor dostum zor
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden zor ki
Soran+1 yılHeryerden engelleyerek aslında biliyorum
Muhattap olmasana :)
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyorum olmamaya çalışıyorum
+1 yılTaakma
01 Yorumla
Soran+1 yılTakmıyorum takmadığım için de kuduruyor ya
+1 yılsende yap o zmn