Konuşurken bi anda olayın b*ka dönmesi?

Benden hoşlandığını düşündüğüm bir çocuk vardı (ben de ondan hoşlanıyordum) yüzyüze aramızda bir tartışma yaşamıştık ama sonrasında normale dönmüştük bana yazmıyordu o yüzden ben yazdım. Emin olmasam yazmazdım normal konuşuyorduk ama konuşmayı genel olarak ben devam ettiriyordum (soru sorarak vs.) Sonrasında bana geç cevap vermeye başladı 5-6 saat sonra cevap veriyordu. En son yazdım dönmedi saatler sonrasında çok uzun bi mesaj attı yaşadığımız tartışma ile ilgili çok derin hislerinden bahsetmiş mesajı da bana iyi dileklerde bulunarak sonlandırmış ben de ona çok uzun bi mesaj attım ama mesajlarda sadece hissettiklerinden bahsediyor ben de öyle. Sonrasında bana yine veda eder gibi mesaj attı her şey gönlünce olsun tarzında. Ben hiçbir şey anlamadım bu kadar derin hislerinden bana bahsediyor ama sonra veda mesajı atıyor anlayamıyorum mesajını hala açmadım yazacak bir şeyim de kalmamış gibi hissediyorum ne yapacağım bilmiyorum niye ayrılık mesajı gibi mesaj atmış bi daha yazar mı yazmaz mı? Çok üzgünüm elimden hiçbir şey gelmiyor...
Güncellemeler
+1 yıl
Soruya cevap verenlere teşekkür ederim cesaretimi toplayıp aramızdaki arkadaşlığı bitirip bitirmediğini sordum ama böyle bi şeyin olmayacağını yazdığı mesajların da duygusal zamanına denk geldiğini söyledi. Sanırım eski halimize döndük bu konuyu da konuşmamız gerekiyormuş.
Konuşurken bi anda olayın b*ka dönmesi?