Bir kizi denemek için n**de istenirmi kiz defalarca hayir olmaz diyor gülerek ama kalp kirmadan en son sinirleniyor ben böyle bir kiz değilim kendimden iğrenirim falan diyor yine israr edermi seven erkek?
Kizin her şeyini biliyorsunuz , karşinizdakinin saf olduğunu bildiğiniz için onu kullanmanizmi gerekir? kimseyle konuşmuyor ailesi iyi ihanet falan yok her şeyden haberdar ediyor ama utandiği için ci**sel konulari gülerek değişiyor bazen nolur bu konulari açmayalim diyor utandirma diyor , böyle bir kız hakkinda fikriniz değişirmi? Yani o*je olarak görürmüsünüz?
Öyle dememişti bana sevgilimsen normaldir diyordu göndermelisin diyordu o anlar beni güvendirmişti, ayrildiktan sonra anladim tek niyet n*deymiş, g**üs fotosu atdiktan sonra soğudu kendisi israr etdi saatlerce , ben saf temizdim o gelip kirletdi beni , hiç kimseyle böyle bir şey yaşamamiştim ve şimdi onunda gözünde k*şar oldum , çok güzel taniyordu beni ne kadar isrardan sonra göndermiştim ama erkekler böyleymiş bana gönderdiyse başkasina da gönderir düşüncesi ne ben bir daha göndermicem ne de o asla bana dönmiyicek Allah kahr etsin
Bana sürekli çok güzelsin ama aptalsin diyordu ve bunun anlamı çok can yakici
Ayrildiktan iki gün önce tekrar istedi tövbe etdim zina etmiyicem dedim zaten soğuk yapiyordu iki gün sonrada ayrildi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer