Sevdiğinin ailesi seni sevmiyor ama sevdiğin ölesiye seviyor
diğer yandan çok elit zengin kariyer ve okumuş insan sana aşık ve ailesi seni çok beğeniyor ama sen ona sırılsıklam aşık değil ama çok beğeniyorsun?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevdiğinin ailesi seni sevmiyor ama sevdiğin ölesiye seviyor
diğer yandan çok elit zengin kariyer ve okumuş insan sana aşık ve ailesi seni çok beğeniyor ama sen ona sırılsıklam aşık değil ama çok beğeniyorsun?
Merhaba,
Bu dünyada sadece aşk ile evlenen insanların var olduğunu size kim söylüyor? Elbette her şey aşk değil bugün çok seviyorum deyip sevgili olup evlendikten sonra boşanan çok insan var.
Benim için Kültürü uygun, namazını kılan, aileme saygılı bana sevgisi olsun yeter, mutlu olunur.
Bende bu yüzden mantık demeyi tercih ediyorum.
Soruda mantık nerede? Aşk nerede? Sırf özelliklerinden dolayı mantık diyorsun, aşk ise onun aşık olması önemli öyle mi? Bu kurgu için yorum bulamadım kusura bakma.
Cevap
11Cevap
Aşk tabi ki
Tabi ki mantık. Aile istemiyorsa asla mutlu olamazsın bunu bil. Pek çok örneğini gördüm bunun. Erkeğin ailesi istemediği halde evlenipte mutlu olan kadın görmedim
En doğrusu ayrılmak. Ayrılınca bir süre üzülürsün ama evlenirsen bir ömür çekip üzülürsün
Rica ederim :)
Bazen mantıklı düşünmek gerekiyor, aşk bir yere kadar var, bir yerden sonra mantık devreye giriyor
Sana aşık olan beğendiğine git mantık tabiki de. Daha mutlu olursun.
Mantığını kullan, ailesi ile hiçbir zaman iyi olamazsın ve bu evlilikte çok sıkıntı çıkartacaktır. Mantık her zaman mutluluğu getirir. Hayırlısı ama kararın çok önemli. Kadınlar ilgiyi bekler maddi güç bekler. Sevgi ile her şey yoluna girmez. Beğeniyorsun aşık olanı emin ol çok daha mutlu olacaksın.
Ne güzel cool işte yüzün gülüyor baksana söylerken bile inşallah 🙂
Sevene git sevene 😂
Aferin akıllı ol böyle 😂sevdiğin her zaman yamuk yapar ben öyle yaptım 4 yıllık evliyim kedi köpek oluruz ama çok mutluyum iyi ki diyorum
🙏🏻😇sizlere de mutluluklar diliyorum.
hem ayranım dökülmesin hem tadımız kaçmasın tarzında bir soru eğer yurt dışında yaşıyorsak aşk ama Türkiye'de yaşıyorsak mantık.
Aşk bi yana her zaman mantık önrmli
Aptallık mantıkla alakalı bir şey değil
evlililte aşk aranmaz mantık aranır. Aşk geçicidir
Ne ya manyak
boş ver sen evlenme
Beraber yatak bana yap şaka 😂😂
Evlilik yapamazsın sen
Paradoksa bak
Ya sahıplenen aile bi süre sonra sana batarsa
X zengınse ben evlenıyım lan olmaz mı 😀
Bnce bı cay ıcın
askkk
eger cocuk ailesini karsisina alabiliyorsa o cocugu kaybetme derim ailesi umrumda olmaz sevdigim cocuk yanimda durduktan sonra sonucta sen o cocukla aile kurcan ailesiyle degil
eee ailesini seciyorsa yol verceksin seven insan ailesi istemezse bile yaninda durar tabi aileyi karsisina almak zor ama ben sevdigim insan icin her seyi yaparim gerekirse ugrasirim
eee sal o zaman
Ortasi
Bende bilmiyorum ama ortasi yani😉😇😇
Aşk illa ki Aşk
Mantık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?