Aci cekiyorum dinleyebilirmisiniz beni seviyormu?

1 aydir taniyorum kendisini. bana asik oldugunu falan soyledi 1 aydir hergun 7/24 konusuyoruz okulda hergun goruyorum sariliyo falan hep temas halinde. bana kendini asik etti. sevgili degiliz bende danayamayip dun gece sordum. beni ne olarak goruyosun falan dedim sonra bunun bi eski sevgilisi var aldatilmis falan iste kuzeni eski sevgilisinin fotograflarini falan gondermis ona birtane kazak ve kolye vardi eskiden kalma onlarin onun fotolarini atmis. aci cekiyorum hersey uste uste geliyo seni seviyorum ama gosteremiyorum artik, zamana ihtiyacim var seninle zaman geçirmek istiyorum bunlarin ustesinden geldikten sonra seninle olmak istiyorum, simdi asik olmak istiyorum ama olamiyorum dedi. kalbim kirildi dunden beri agliyorum. beni istedigini soyluyo ve eski sevgilisi her konuda bana benzedigini beni sevdigini ama artik hiç bir kiza guvenemedigini soyledi. beni asik etti, ilgi verdi simdide zaman istiyo beraber bol zaman geçirelim ama artik sevgimi gosteremiyorum dedi. kalbim aciyo benden ne istiyo?

Aci cekiyorum dinleyebilirmisiniz beni seviyormu?