Aşk İlişkileri En son aşkın en saf halini yaşadınız mı karşı taraftan? XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aşkın en saf halini yasadinizmı ve halen yasiyomusunuz merak ettimm iyi akşamlar 👋 En son aşkın en saf halini yaşadınız mı karşı taraftan? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Hiç yaşamadım 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Evet yaşadım 0 1 Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl Ne guzell Yorumla
Vurgunyemişmisali_ Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Güzel şarkı. Ağlayarak dinledim. 0 3 Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl Neden Yorumla Vurgunyemişmisali_ +1 yıl Sanki adam şarkıyı benim için söylüyor. Bazi şarkılarda öyle bir his alıyorum. Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl Ne güzel işte hayirdr duygumu hissediyorsun birine aşk meşk gibi Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum ki. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç yaşamadım
Sen kime aşk acısı cekiyon yiğido yaşamadım
Evet yaşadım
Ne guzell
Güzel şarkı. Ağlayarak dinledim.
Neden
Sanki adam şarkıyı benim için söylüyor. Bazi şarkılarda öyle bir his alıyorum.
Ne güzel işte hayirdr duygumu hissediyorsun birine aşk meşk gibi
Hatırlamıyorum ki.