Nişanlım bana evlilik teklifi etmedi bir kere mesaj üzerinden bana evlenme teklifi etti geçen kış bende bu ne biçim evlilik teklifi gerçeğini etmeni istiyorum dedim hani büyük organizasyon istemedim dedm bir yerde otururken bana desen bile yeter dedim tamam dedi geçti kaç aylar geçti etmedi etmezde arkadaşlarının hepsi evleniyor çoğu hepsi büyük organizasyonlar yapıyor hepsini beğeniyor ben ufak istedim yapmadı bide arkadaşına bana evlenme teklifi etti bir yerde yaz dedi daha demin ben buna sinir oldum ben bırakmıştım onda o potansiyel yok diye taaa kışın demiştim şimdi bunu demesi sinir etti cevap vermedim neden yazmıyorsun dedi sizce söylesem mi sen bana etmedin bile diye yoksa hiç ses edip kendimi düşürmeyim mi hiç romantik bi şey yapmıyor bi ufak bii nota bile sevinirim ya o bile yokkk
Nişanlım bana hala evlenme teklifi etmedi, bunu ona söylemeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Benim kız arkasıma yaz dedi yani
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Söylemek hata olur bence bekliyor muş gibi olmasın
Zaten taa geçen kış dedim o gün tamam dedi geçti bir sene geçti hala yapmadı bidaha da demek istemedim anlasaydı adam olsaydı kız istiyor deyip ufacık otururken bike ederdi ama yapmadı şimdi utanmadan arkadaşına nişanlım bir yerde bana evlilik teklifi etti yaz dşyor cevap vermedim utanmadan bunu yazması beni sinir etti çünkü cevap vermedim neden yazmıyorsun diye sitem ediyor anlamdı da desem mi diye düşünüyorum ama kendimi bunu dile getirerek düşürmüş olurum değil mi
Değer vermiyorsa veya değer verdiğini HİSSETTİRMİYORSA neden onunla berabersin? Sevgi görmediğin yerde durma.
Bilmiyorum ki bir şeyler yapmıyor kuru sözlerden sıkıldım İnan ki somut şeyler görmek istiyorum ama geriye baktığımda hiçbir şey yok anladın değil mi paragöz bir insan değilim ufak düşünce barındıran şeylerle de mutlu olan bir insanım insan bınu görmeyince daha da öfkeleniyor anlayabildim mi yoksa sizce böule şeyler önemsiz mi
Canım benim haksız olduğunu söylemedim çok haklısın kim kuru iltifatlar üstü kapalı vaadler duymak dinlemek isterki? Açık açık belirttiğin halde yapmıyorsa, seni hayatında bir defa yaşayacağın şeylerden bile mahrum bırakıyorsa yol yakınken ayrıl diyebilirim sadece. Bu insanla ömür geçmez.
Komik evlenme teklifi videoları bul "ayyy çok komik değil mi aşkım" diye sürekli at. Günde 5 en az.😂
Evet hep bekledim ama yapmadı bi yüzük alır insan dandik elime takar en azından demi dandik olsa bile tamam kabulüm ama onu bile yapmıyor hiçbir şeu yapmıyor romantiklik sıfır şöyle ufak maddiyataız şeyler bile yapmıyor etrafa bakıyorum onun arkadaşları neler yapıyor bide beğeniyor utanmadan bana değer mi vermiyor ondan mı ufak şeyi bile esirgiyor sence
Nişanlısın evlenme teklifi bekliyorsun. Ne kadar absürt bir durum
Evet hep bekledim ama yapmadı bi yüzük alır insan dandik elime takar en azından demi dandik olsa bile tamam kabulüm ama onu bile yapmıyor hiçbir şeu yapmıyor romantiklik sıfır şöyle ufak maddiyataız şeyler bile yapmıyor etrafa bakıyorum onun arkadaşları neler yapıyor bide beğeniyor utanmadan bana değer mi vermiyor ondan mı ufak şeyi bile esirgiyor sence
nişanlın? evlenme teklifi etmedi? nasıl oluyo o zaman nişanlılık 🙄
Yaa öküz öküz insanları nerden buluyorsunuz cidden merakk ediyorum yaaa. Valla senin hayatın ben bi şey demek bile istemiyorum
Sana değer veriyor mu onu bilemem de bu tip erkekler değer verse bile tabiricaizse öküz oldukları için bunlardan bi şey beklemeyeceksin. Hem bence düğün falan neyse de bi evlilikte benim için en önemli şey evlenme teklifi ve gelin arabası (konyov). Yok salon yok takı falan istemiyorum akrabalardan ama bunlar önemli bence. Hem senin neyin eksik neden kötüsünü istiyorsun ki bu çocuk sana iyi gelmemiş bence. Sen iyice ne denir bilmiuorum tam ama istekleri mi diyim (yapılması gereken şeyleri kötü yapmasını istiyorsun ya) bu iyi bi şey değil. Ayrıl demek istemiyorum ama senin lafını dinliyen sana kıymet veren birisiyle sevgili olmanı Tavsiye ederim. Seviyorum falan dersen zaten onunla doğmadın ölürken de tek öleceksin o yüzden sevgi birazda alışkanlık olduğu için zor gelebilir ayrılık ama bence senin adına daha yararlı olur. Neden kötüsünü istiyesin yani di mi o da sana azıcık kıymet verse lafını dinlerdi bence. Diğer konularda sana tavrı nasıl şimdi tek bi şeyden yargılamayalım. Kibar mı mesela ya da sözünü dinliyor mu? Sana bağırdı mı? Kolay sinirlenir mi? Fiziksel temas yaptı mı falan diye sormuyorum tabiki ki (diyelim ki) yaptıysa en ufak bi şey bile yapacak gibiyse bence hiç çekmeye değmez. Dünyada erkek mi yok sonuçta bi ömür boyu aynı kişiyle yaşayacaksın. Mesela düşün evlendiniz 5 yıl geçti sıkılır mısın ya da ömür geçirebileceğin birisi mi? En önemlilerindennnn anlayışlı mııı? Li bence anlayış aşırı önemli. Bu tarz şeylere dikkat ett. Sana değil de etraftaki insanlara nasıl davranıyor? Kardeşi/annesi varsa nasıl davranıyor? Bende psikolog gibi yazdım. Bundan sonrası ücretlii 😅iletişime geçeceksen sekreterimle konuş falan şaka yapıyorum tabiki: ) .
Bencede sana katılıyorum evlilik teklifi önemli bi yüzük alıp etmesi gerekiyor ama kaç sene oldu elime bir tektaş bile almadı arkadaşlarım yakınlarım sorduğunda utanıyorum nerde dediklerinde yok diyorum şaşırıyorlar annem babam deden şu zamana kadar elinde kolında ne var elalem neler yapıyor senin neyin eksik o kızlardan diyor aynı senin dediğin gibi etrafıma bakıyorum cidden anlamıyorum hele onun arkadaşları neler yapıyor bir görsen bunlra şahit olan bir insan hiç mi düşünmez şu Kıza yapayım diye aşırı sinir oluyorum bide beğenince ben ta geçen kış mesaj üzerinden bana evlenme teklifi etti konuştum ona etmesini söyledim ufakta olsa ama bir sene geçti üstünden yapmadı ben hala gidip yap diye ısrar mı edeyim yüzsüzlük artık bu işte dün laf arasında bana evlilik teklifi ettiğimi söyle deyince benim kafa attı zaten yaram vardı bunu deyince aşırı soğudum zaten bu ay sonu düğünümüz vardı o kadar sorunlar yaşadık ki ev konusu maddiyat aileler arası sorunlar sallantıda yani ilişki ve bu dönemde aşırı yıprandık eskiden bu halini görmezden geliyordum ama şu iki ay içerisinde o kadar iğrenç bi insan oldu ki artıl bu odun tavırları da gözüme batmaya başladı düğünü bi iptal etmicem diyor bi edicem dşyor işte sorunlarımızdan dolayı bide bana öule kötü davranıyor ki her kavga da tek sözüme bi sinirleniyor küfür hakaret ediyor defol ayrılıyorum sonra pişman olıyor affet deyip geri arıyor ama beni o kadar üzdü ki eskiden hiç böule değildi bana çok kötü kibar bile davranmıyor ben o yüzden sevmiştim
onu ama çok değişti bu olaylardan dolayı böyle oldum diyo ama bilmiyorum ben niye olmadım zaten evliliğe ben zorlamıştım onu o istememişti maddiyatı olarak kendine güvenmiyordu şimdiki aklım olsaydı asla zorlamazdım zorumla oldu belkide o yüzden bi bk yapmıyor bana bide zaten bi mobilya aldı onun lafını yapıyor bide çok erkek sözü geçer yok sen susacaksın yemek yapacaksın yok çalışacaksın çpcuk yoacaksın bana böyle köle gibi davranması aşırı itici iğrenç bi insan oldu sanki hzümetçi arıyor kendine yani erkeklere her şeu mübah ama kadınlar hanım olmak zorunda kafasında ne ilkel
böule oldum zTen evlilik hazırlıkları iyi gitmedi falan annem dedi hani bu kadar kötğ giderken sana bu kadar kötü davranırken gönlünü almak için bir şeu bile yapmıyor dedi haklı her erkek böyle mi ben anlamıyorum lütfen bana yardım et
doğum günümden hariç bana hediye aldığını görmedim o kadar hataları oldu üzdü beni affedeyim diye incelik bile yapmadı babam bile diyor 1,5 sene nişanlı kaldın ne var dedi bi nişan yüzüpü var parmağında ne yaptı sana dedi ya ailem yüzüme deyince daha da öfkeleniyorum işte elalem şöyle böyle sen bunu mu hakediyorsun diyorlar ya her şey para değil ama ufak bir düşünce bile yeterdi aslında baSitinden zaten cimrilik var her şeyin parasına bakıyor kendine acımıyor ama dışarıda bile yemek yemeyiz Aç gittiğimi eve çok bilirim annesi bile kızı aç bırakma demiş
bende paragöz değilim cidden hani ufak şeyle maddi olmasın pahalı olmasın mutlu olurum ama bu cidden aşırı ve düşüncesizlik ucuz bir şeyi bile yapamamak bu kadar zor mu anlamıyorum üşengeçlik mi desem ne desem bilemedim benimde sinirlerim bozulduğu çok zaman oldu hatta annem istemedi bu nasıl nişanlı adam böyle diyor hep ben üniversiteye gidiyordum bide o zamanlar yurda gece yarısı aç bırakıyordu hiçte sormuyor hani param var mı diye ben asla almam ama insan şey istiyor ya beni sahipleniyor düşünüyor demek istiyor ama görmedim hiç hatta arkadaşlarının yanında mahçup etti bir kere beni arkadaşları cimri dediler düşün dediler dalga geçip aynen kendine son model telefon almış bir insan kendisi benim telefon bozulur gibi oldu bi kere yenisini al diyor bide utanmadan bari öule deme demi yersiz yersiz cümleleri var sonu nereye gidecek bilmiyor ama beni sahiplenmemiş gibi hissediyorum cidden bana paraya kıymak istemez gibi hareketler ben mücevher bile istemedim kozlar neler istiyor ben ufak bi teklif istedim basitinden baya oldum ama bit sene önce istedim tamam dedi geçti daha da anmadım onu bile yapmadı ince şeyler bekliyorum yokkk çevresinde de var yani arkadaşlarını bi görsen ben o kadar büyük şeyler bile istemedim oysa bunları görüyor bende yapayım demiyor hiç yani hiç mi hevesin yok anlamıyorum mesela tonla sorun yaşadık evlenemeyeveğşz Belkide bana diyor eskisi gibi değilsin hem odun hemde bana küfür ve hakaretler etmeye başladı deli gibi evlenmek istiyordum bak bunlara rağmen ama soğudum hakaretlerinden düşüncesiz olmasından bak bu durumda bile çabalar insan hani beni yeniden ikna etmek için bir yere götürür sürpriz yapar ama kazanmak için bile uğraşmıyo
biz nişanlanırken yüzük bakmaya gittik nişan yüzüğü annem ben nişanlım ve onun annesi ya biz nişan yüzüpü seçtik adam 2000 dedi sonra dedi çok pahalı daha ucuzlarını gösterin dedi yaaa bunu diyen adam bana evlilik yüzüpü alır mı Allah’ını seversen annemde dedi ki saçmalama öyle şey mi olur dedi beğendiğinizi alın deyince mecbur almak zorunda kaldı ama içine o kadar dokundu ki yani böyle adama bana evlilik teklifi yap desem yapar mı gözünü seveyim
Birde ailesiule aynı apartmanda yaşamamı istemişti bende istemedim hep ondan sonra sorunlar yaşadık görümcem ailesi aynı apartmanda kira da oturacaktık istemediğim halde tuttumuştu evi olay çıkardım o günden sonra bozuldu her şeu annemle kavga etti sen kafana göre iş yapamazsın dedi annem falan nişanlımda hala der eğer sen kabul etseydin buraya gelmezdi olay diye mecbur muyum nisanda bile annesi bana iftira atmış kızımı kıskanıyor diye ben soğudum annesinden o günden sonra öyle kadınla ben Yaşar mıyım aynu apartmanda fesat yemin ediyorum herkesin arkasından atıp tutuyor benim arkamdan da atmış nişanlım geldi bana üstüme doldurmuş saldı neyse işte sonra zaten 6000 maaş alıyor kiralar 5000 bana mecbur çalışacaksın dşyor haklı zaten çalışcam ama bu maddiyatla çpcuk yapmam dedim oda yapmayacaksan evlenmeye gerek yok 2 seneye yakacaksan evlen kafasına girdi neymiş annesi çocuğa bakacakmış bizde çalışacakmışız çocuk benden yabancı annesi baksın oh ne ala ben çalışmak çocuk varken dedim ama işte çok kötü hep dediği olsun istiyor bana böyle olduğunu bilsem senle nişanlanmazdım dedi sanki ben nişanlnırdım onu evliliğe zorladığına bile aşırı pişmanım kendisinde iş yok hep benden bekliyor her şeyi hizmetçi arıyor kendine yemek yapmazsan olay çıkarır gider annesinde yermiş ondan anasının dininden ayrılmıyor çünkğ zerre Güven yok kendine madem ananın yakınında ananın yemeklerini yiyeceksin ne evleniyorsun demi canım mal yeminle böule insan olduğunu dedim sen daha yeni meydana çıkardın
Dolu olay yaşadık o kadar üzdü kırdı ki beni cidden kaç günlerdir ağlıyorum hala bi şey bile yapmıyorsun çabn yok senin diyorum sen bana destek olmadan tek başıma hiçbir şeu yapmam dedi zaten öule bi erkek ki tek başına hiçbir şeu yapmıyor hep benden bekliyor işine geldi mi de erkeklik taslar sözüm geçecek der karı kılıklı zaten hep demişimdir kız gibisin ben erkeğim diyor babasına dedim bi değişik babasından medet umuyor babası bile sırtıma dayadı kendini demiş zaten ailesi çok ilgisiz bayramdan beridir ne aradılar ailemi ne bi seu yaptılar o kadar kötü olaylar yaşadık nişanlım benden ayrıldı defalarda geri affet falan dedi iptale dicem yok etmicem dedi hala aramadılar nişanda bana bir şey de takmadılar beni adamdan saymıyorlar sanırım bunlar beni sahiplenmemiş içten içe
Çok komiksin çok tatlısın cidden psikolog gibi yazmışsın uzun uzun güzel detaylı çok sevindim çok teşekkür ederim sen öyle yazınca içimi döktüm uzun yazdım kusura bakma kafan şişicek ama yardımına ihtiyacım var 😞😞😞
Bide sen çok değiştin sevmiyorsun eksisi gibi galan diyor iyide sen yaptın beni böule İşte bana böyle üzdüğü için beni hediye kolye akacaktı gizlice gördüm bana ev adresini ver diyor vermedim böyle odunca şeu mi olur snaki anlamadım ben yüzsüz gibi adres vericem bide vermedim ne aldı be bi şeu yaptı bu kadar cimri olan insan sence bana bi tektaş alır mı Allah’ını seversen ben de demek istemiyorum yüzsüz gibi değil mi
Lütfen bana yardım et napıcam ben
Evde değildim şimdi eve girdim yeni gördüm mesajlarını. Sorun yok tabi yaz ama benim okurken ağzım açık kaldı yaa sen neden katlanıyorsun bu adama kanser olursun bunun yanında ben gerçekten ne diyeceğimi şaşırdım. Baştan okuyum dediklerine cevap vericem hep öncelikle benim için düşüncesiz oluşu bile ayrılmaya sebep olurdu çünkü şimdi çok basit gibi geliyor kulağa ama gerçekten bunlar önemli şeyler. Ohh paşaya bak ya hem çalışacaksın hemde hizmetçi gibi ona yemek yapacaksın. Ee ne anladın bu evlilikten bu hayat arkadaşından. Allah aşkına bi düşün böyle bir adamla ömür geçer mi yapma gözünü seviyim neyseki kabul etmemiş evlenmek istemeni bence. Gene dua ette evli değilsin. Allah aşkına şimdi bunları yapan evlenince 1000 katını yapacak adım gibi eminim buna. Zaten ailesi de ayrı bi saçmalık fesat fesat insanlar o insanların çocuğundan sen ne bekliyorsun. Cimri insanla ömür mü geçermiş insan bi ufak bi hediye bekler. Bu adam resmenn mağaradan yeni çıkmışş. Hem ailesiyle aynı evde kalmanı istemesi de ayrı bi saçmalık zaten o ne öyle ya ev üstüne ev olur mu. sen hiç mi demedin sen benim ailemle yaşamak ister miydin, bana bunu soruyorsun diye. Çocukta empati 0 anlayış 0 kadına saygı 0 cimrilik desen var. Bak benim abimin sevgilisi vardı biz aileler tanışmaya gidecektik. Abim de sevgilisine 3 tane smokin fotoğrafı attı gelirken hangisini giyiyim diye. Daha ilk kez aileler tanışacaktı. Sonra bu kız abime demiş yeni smokin al babamın karşısına çıkıcaksın diye şimdi ayrıldılar. Biz ailemizin onlara uymadığını anlayınca direkt ayrıl dedik. Kız çok istiyordu abimi. Ama adam yani babası hapse falan girip çıkmış adam saçmaladı. İlk eve girdiğimizde anneme kocamışsın sen dedi şimdi yazarken bile sinirlendim. Biz direkt ayrıldık kız ailesinin lafına bakıyor diye. Çünkü sadece ailesi bile çok önemli.
Nerde ne demesi gerektiğini bilmeyen insanlar, bu insanlara karşı ne beklersin ki zaten? Ayrılınca kız direkt annemi aradı bizi sen ayırdın falan dedi ama ben fazla objektif bakıyorum olaya annem hiçbir şey yapmadı bile babası gelmiş anneme kocamışsın diyor bu kız direkt annemi falan suçladı. Babası dedi sinirle söyledim falan. Ama biz biliyoruz ki insanların sinirini çekmek zorunda falan değiliz. Bu bile önemli bi sebep ayrılmak için bence. Bende kendimden anlatmaya başladım kusura bakma. Ama sanki cumhurbaşkanının karşısına çıkıcakmışız gibi öyle git yeni takım elbise al demesi bile düşüncesizliktir. Ki babası permuarı açık donla oturuyordu gittiğimizde biz bi şeYdemedikbile
Yani bu sana gelmiş annemle kalıcaksın diyor, ataerkil ve kadına saygı duymuyor, anlayışsız, cimri, aile desen de sıkıntı sen bu adamda ne buldun cidden ya. Bence bu öküzden hiçbir şey olmaz. Bu daha da kötü olur. Daha bi diz çöküp evlenme teklifi bile etmemiş. Sadece kendisini düşünüyor. Yok ilk 2 yıl çocuk yapacakmışsın daaaa yapmazsaaaa kapıya koyarım seni demeye getiriyor sen nasıl ayrılmadın bundan.
Adam sana resmen robot muamelesi yapmış. Sana fikrini sormamış hiç bi kere. Yok burada yaşayacaksın yok şu zamanda çocuk yapacaksın yok hediye beklemeyeceksin yok o pahalı alamam ohoooo saymakla bitmiyor ki. Ya dünyada tek erkek kalsa genede yüzüne bile bakmaman gereken birisi. Sanırsan padişah oğlu bu ne be böylee. Valla başta sana ayrılmanı tavsiye ederim demiştim. Ama sen böyle anlatınca iyi tarafından tutulacak bi şeyi yokki. Umarım ayrılırsın da karşına daha iyi insanlar çıkar. Ki böyle birisiyle evlenip, söylemek de istemiyorum da ya hayatını mahvedersin ya da %90 boşanırsın. Böyle biriyle bırak ömrü 5 yıl bile geçmez. Her şeyi geçtim sen bi baba adayı arıyorsun sonuçta. Böyle birinden nasıl baba olacak Allah aşkına.
Hâlâ inanamıyorum okudukça ya. Hem çalışacaksın hem yemek yapacaksın ona o neden yapmıyor? Sen onun gibi çalışıp işten geleceksin o da iki dizini üst üste atıp yemeğini bekleyecek olduuuu. Valla çekilecek yani yok yaa. Bunlar bile gayet yeterli sebepler ayrılmak içinn gitsin kendine köle bulsun bu ne böyle yaa. Ömrünü bi adamla mahvetmeni istemem.
Aklıma geldikçe yazıyorum da birde şu bağırma konusu ne ya karşısında bi hanımefendi var. Her şeyi geçtim bi insan var. Senin de duyguların var hiç mi düşünmüyor seni. Hiç mi demiyor ben bu kızı üzerim diye. Hiç mi kaybetmekten korkuyor senii
evlenme teklifini kabul ettiğin için ilk başta nişanlanmıyor musun zaten?
zıt kutuplarsınız bence.
Sence ben mi anormalim çok mu şey istiyorum söyler misin
Hayır sen normalsin :)
Ideal ve aranılan bir kızsın bence
Niye aranılan kız dedin ki normalde beklentileri olan kızları sevmez erkekler
Ona söylesem mi ama bu kendimi düşürmek olur değil mi
Beklentisi derken yani makul şeyler beklediklerin...
Bence içinden ne geçiyorsa söyle.
Aksi, kendine haksızlık olur bence.
Vakti geldiğinde cüceler diyarının değerli madenlerinden çıkacak olan bir tektaş yüzüğün ışığı mordora ulaşmadan elf parmaklarında taçlanacaktır sabırlı ol elf kızı ajkdfk
Benim bildiğim evlenme teklifi olduktan sonra nişan olur.
Şen şakrak evlenme teklifimi istiyosun anlamadım ya da kendini hazir hissetmiyordur acele etme acele edersen guzelim iliskide cöp olur...
Yorumları okursan anlarsın ki ne halde olduğunu ilişkinin ve benim küçük şeyler istediğimi çabalamasını ama hiçbir şey yapmıyor
zaten kötü daha da kötğ yapıyor
Ozaman hic kafani yorma at nisani kendine gel daha iyi
Okudun mu yorumları valla darılmam objektif konuş benide kötüleyebülirsin suçum varsa söyle okuduysan
Ben o konulari burdan konusmam kusura bakma ozelden yaz istersen anlatim sana ne olup ne olmadigini
O etmediyse sen et.. Az modern ol..
Ne yapayım parmağına tek taşta takayım mı ederken?
:) daha evlenmeden çöpe giden hayaller
Sizce anayım mı diyeyim mi yoksa hiçbir şey demeyeyim bile mi
hiçbir şey deme. söylesen ve yapsa tadı olmaz zaten.
Zaten taa geçen kış dedim o gün tamam dedi geçti bir sene geçti hala yapmadı bidaha da demek istemedim anlasaydı adam olsaydı kız istiyor deyip ufacık otururken bike ederdi ama yapmadı şimdi utanmadan arkadaşına nişanlım bir yerde bana evlilik teklifi etti yaz dşyor cevap vermedim utanmadan bunu yazması beni sinir etti çünkü cevap vermedim neden yazmıyorsun diye sitem ediyor anlamdı da desem mi diye düşünüyorum ama kendimi bunu dile getirerek düşürmüş olurum değil mi
evet dile getirme. düşüncesiz ve biraz odun sanırım. usulende olsa yapsa güzel olurdıu
Maalesef ufak bir şeyi bile yapmaktan aciz düşüncesiz ya bana sahte yüzük alıp gelse otururken evlenir misin deyip parmağıma taksa yeminle o kadar sevinirim ki ben ona taa geçen sene kışın dedim mesaj üzerinden etti mal ya taa o zaman dedim ama unutmuştur tabi ama ben unutmadım ya benim aklımda yokken aklıma soktu ona sinir oluyorum kendi ağzıyla öule diyor bide gelmiş bana niye diyeosun sinir olmam için mi etmeyeceksin niye öyle bana kullanıyorsun biraz düşünse zaten onu demezdi demi ne diyeyim ne yazayım hiç umursmaz bir şey olmamış gibi cevap mı vereyim
Hiç konuşma bu konuda. ama bu kişiliğinin bir göstergesi. Romantizim ve kadın anlama konusunda çok beklenti içinde olmamalısın , bunu kabullenerek evlen. düğün tarihiniz konuşulacağı zaman ben evlenme teklifi almadım dersin
Bu ay sonu evlenecektik aslında ama o kadar sorun yaşadık ki ailesel ev konusu dolu onun kişiliği falan bu sebeplerden sanırım evlenmekten vazgeçicem ya da erteleyeceğiz ama karışık işte o yüzden o zaman demem normal olur mu
Böyle bi insanlar ömür geçer mi zTen ben sabaha kadar konuşsam da anlamıyor yapmıyor bir şeu
Ömür geçmez , ayrıl demek bana ya da başkasına düşmez. ama riske atma hayatını. beklentilerini vazgeçebileceklerini yaz ve nelerden vazgeçeceksin onunla evlenince neler kazanacaksın yanyana koy. ama bu beklentini yerine getirmeyen geceleri arkasını dönüp yatabilir , bunları yaşayacaksın sanki
Bence etsin ya
Potansiyel 0 bir kwre dedim oda taaa geçen kış sürekli diyemem yani adam olsa anlar yapardı bir sene geçti yapmadı
Sizce anayım mı diyeyim mi yoksa hiçbir şey demeyeyim bile mi
Bence an, ve gördüğüm kadarıyla sen romantik birisin o değil. Böyle bir adamla ömür geçmez emin misin evlenmeye?
Emin değilim maalesef o bana hiçbir şey yapmadığı için bende ona yapmıyorum cidden onu böyle gördükçe elalemin erkeklerinin yaptıklarını görünce onun için hiçbir şey ne alasım nede yapasım geliyor eskiden uğraşırdım ama onu böule gördükçe ya ufak bir şey yapmaması bile can sıkıcı etrafındaki arkadaşları hep paylaşım yapıyor utanmadan bide beğeniyor ya onun çeyreğini yapsa mutlu olurdum zaten biz aşırı sorunlar yaşıyoruz bide onu böyle ölü dedem gibi görünce iyice soğudum evlenesim gelmiyor hal hareketleri bile bana romantik gelmiyor bide utanmadan bana arkadaşına öyle bir yerde evlilik teklifi etti diye de deyince aklımda yokken sinir olmama sebebiyet verdi cevap vermedim niye cevap vermiyorsun dşye sitem ediyor onu bile anlamamış hani etmedin bile desem kendimi düşürmüş olmaz mıyım
Ölü dedem gibi görünce derken? Nasıl yani birazcık korktum ya..
Kendini düşürmüş olmazsın bu olması gereken bir şey
Ki bu kadar büyük meselede evlilik teklifi etmeyen biri her konuda eksik kalır
Nasıl yani büyük meselede etmeyen biri derken ne demek istedin
Yani evlilik teklifi büyük bir mesele, evleneceksin sonuçta.. yani bundan büyüğü ne olabilir ki.. sonrası işte düğün falan..
Evlilik teklifi etmeyen adam yıl dönümünü de unutur.
Ee zaten öyle doğum günümden hariç bana hediye aldığını görmedim o kadar hataları oldu üzdü beni affedeyim diye incelik bile yapmadı babam bile diyor 1,5 sene nişanlı kaldın ne var dedi bi nişan yüzüpü var parmağında ne yaptı sana dedi ya ailem yüzüme deyince daha da öfkeleniyorum işte elalem şöyle böyle sen bunu mu hakediyorsun diyorlar ya her şey para değil ama ufak bir düşünce bile yeterdi aslında baSitinden zaten cimrilik var her şeyin parasına bakıyor kendine acımıyor ama dışarıda bile yemek yemeyiz Aç gittiğimi eve çok bilirim annesi bile kızı aç bırakma demiş bunu yapan adam ben sabaha kadar konuşsam da bana evlilik teklifi eder mi sence 😂😂
Ay bu adam resmen cimri 🙄🙄🙄 ya yemek yememek nedir yahu Allah'ım sen sabır ver yemin ederim bak paragöz biri değilim ama bu kadarı da çok fazla benim sinirlerim tepeme çıktı sen nasıl dayanıyorsun ayrıca ya doğum gününde alıyor ya şimdi evlenince o da gidecek.. hem nişanlıyken iPhone son model telefon alanı da gördüm, altınları, mücevherleri dizeni de... Yani bu adam özür dilerim ama tam bir hödük ömrün heba olacak.
Ya bende paragöz değilim cidden hani ufak şeyle maddi olmasın pahalı olmasın mutlu olurum ama bu cidden aşırı ve düşüncesizlik ucuz bir şeyi bile yapamamak bu kadar zor mu anlamıyorum üşengeçlik mi desem ne desem bilemedim benimde sinirlerim bozulduğu çok zaman oldu hatta annem istemedi bu nasıl nişanlı adam böyle diyor hep ben üniversiteye gidiyordum bide o zamanlar yurda gece yarısı aç bırakıyordu hiçte sormuyor hani param var mı diye ben asla almam ama insan şey istiyor ya beni sahipleniyor düşünüyor demek istiyor ama görmedim hiç hatta arkadaşlarının yanında mahçup etti bir kere beni arkadaşları cimri dediler düşün dediler dalga geçip aynen kendine son model telefon almış bir insan kendisi benim telefon bozulur gibi oldu bi kere yenisini al diyor bide utanmadan bari öule deme demi yersiz yersiz cümleleri var sonu nereye gidecek bilmiyor ama beni sahiplenmemiş gibi hissediyorum cidden bana paraya kıymak istemez gibi hareketler ben mücevher bile istemedim kozlar neler istiyor ben ufak bi teklif istedim basitinden baya oldum ama bit sene önce istedim tamam dedi geçti daha da anmadım onu bile yapmadı ince şeyler bekliyorum yokkk çevresinde de var yani arkadaşlarını bi görsen ben o kadar büyük şeyler bile istemedim oysa bunları görüyor bende yapayım demiyor hiç yani hiç mi hevesin yok anlamıyorum mesela tonla sorun yaşadık evlenemeyeveğşz Belkide bana diyor eskisi gibi değilsin hem odun hemde bana küfür ve hakaretler etmeye başladı deli gibi evlenmek istiyordum bak bunlara rağmen ama soğudum hakaretlerinden düşüncesiz olmasından bak bu durumda bile çabalar insan hani beni yeniden ikna etmek için bir yere götürür sürpriz yapar ama kazanmak için bile uğraşmıyor
Ben şimdi bu adama desem ki sen bana bi evlenme teklifi bile etmedin desem ne der bu adam bana sence diyeyim mi anlamsız mı bu şekilde
De hatta içinde tuttuğun burada ne yazdıysan hepsini de ama güzel bir dille de baktin anlamıyor sorgula nişanlılık aşamasini ve bunu ona soule
Sorgulamaya başla bence nişanlılık dönemini
Zaten sorguluyorum ama net söylemiyorum ya maddi şeyler beklenti içinde olduğumu paragöz sanacak beni ay öyle kızlardan olmayı istemiyorum hiç ondan açmıyorum ama biz nişanlanırken yüzük bakmaya gittik nişan yüzüğü annem ben nişanlım ve onun annesi ya biz nişan yüzüpü seçtik adam 2000 dedi sonra dedi çok pahalı daha ucuzlarını gösterin dedi yaaa bunu diyen adam bana evlilik yüzüpü alır mı Allah’ını seversen annemde dedi ki saçmalama öyle şey mi olur dedi beğendiğinizi alın deyince mecbur almak zorunda kaldı ama içine o kadar dokundu ki yani böyle adama bana evlilik teklifi yap desem yapar mı gözünü seveyim
Bu adam seni paragöz ilan edecekse etsin ya
1- cimri
2- sadık olmayan
3- çocuk sevmeyen
4- kibar olmayan
Adamla evlenilmez...
Oyalıyor seni