Daha bu hafta sevgili olduk. Şimdien yok düğünümüz böyle olsun yok çocuklarımızın ismi şu olsun diyor. Bu ilişki sağlıklı bir şekilde yürür mü sizce? Bunlar ne kadar mantıklı şeyler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılTr de kızlar evlenebilmek için (%100'ü değil ama azımsanmayacak kısmı) ilk 100 sene flört edip sonra ayrılıp sonra tekrardan barışıp bi 50 sene daha flört ettikten sonra yaklaşık bi 25 sene düğün için hazırlık ve düşünceden sonra evleniyorlar. Yani istatistikler bu yönde. 🤷♂️
03 Yorumla- +1 yıl
Yalnız şeyi unuttum 100 sene flört den sonraki 100 senelik süreçtede sevgili oluyorlar yani flört ve sevgili olma meselesi ayrı onlar için. Takribi 300 sene , içinde evlenebiliyorlar galiba.
- +1 yıl
175 yaşında mı yani?
- +1 yıl
Karga mi bunlar?
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Nefret ettiğin konu gün gelecek derdin olacak. Kuralsız sevip sahiplenecek erkek yok! Diye isyan edeceksin. Reddettiklerin, çocukça bulduğun konular gelecek aklına. Anlayacaksın ki her erkeğin yatak odası sevgilisiymişsin! Şimdi şikayet ettiklerin ileride pişmanlığın olacak.
00 Yorumla
+1 yılYalan bu inanma muhabbeti direkt bitir. amacı seni yatağa atmak, seviyorum aşığım evlenelim seninle evleneceğim diye umutlandıracak yatağa atacak sonra kapı dışı edecek. sence de amaç bu değil mi,? iyi düşün.
04 Yorumla- +1 yıl
Olmaya da bilir.
2017 de bir kıza tutuldum. Nesini sevdim desen hala bilmiyorum. O kız için salya sümük 1 ay ağladım.
Ağladığım için sünepe sandı,
Gel konuşalım dedim yanaşmadı...
Sonra aylarca peşimden koştu... Gururum incinmişti bi kere. . Dönmedim..
Her erkeğe ırz düşmanı gibi yaklaşmak çok kırıcı oluyor.
Ben bu yüzden soğudum ilişkilerden evlenmedim - +1 yıl
@Freddy1616 aynı ben la bende bırisinin peşinden koştum önce o istedi. abi ota boka aşık oluyoruz sonuç bu husran 😔
- +1 yıl
Sizde gereksizlerle takılıp aşka küsüyorsunuz sonra sizi sevene acı çektiriyorsunuz
nesine aşık oldum diyorsun birde. sence değer mi biri için aşka küsmek? Hayat devam ediyor çok saçma bu düşüncen. - +1 yıl
Sadece biri için değil elbet... Ancak kimi dışarı davet ettiysem reddetti. Bir de yatağa atmaya çalışan adam muamelesi yaptı. Sonra fikrimi değiştirdim diyen oldu. "Fikrini değiştiren şey ne?" diyince cevap veremedi.
Hep böyle oldu...
- Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılşimdiden onla ilgili içine sinmeyen bir şeyler var bunları düşündüğüne göre, kadınlar hisseder ama mutlu olmak için hislerini göz ardı eder sonra doğru çıkar o yüzden hislerini göz ardı etme
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHemen istemesi ilk haftadan bir bit yenigi olduğunu gösterir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence mesafe koyulmalı
00 Yorumla
+1 yılBu kadar erken evlilik muhabbeti yapan bir erkeğin iki amacı vardır.
Ya; ciddi ilişki insanıyım imajı verip güven kazanarak kadının ona teslim (cinsellik) olmasını sağlamak. Ya da; evlilik baskısı yaşadığı için gözlerini köreltip bir an evvel evlilik yoluna girmek
24 Yorumla- +1 yıl
Yani maalesef, çok sevdiğinden demek isterdim bende ama haklısın 😁😁
- +1 yıl
Evlilik baskısı nedir ya? 36 yaşındayım kimsenin baskısı felan yok
- +1 yıl
Freddy1616 herkesin hayatı aynı değil inanki çok baskı gören var
- +1 yıl
@Emir_Timur Kişi baskıyı kırmayı bilmeli
- Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yılAhahhaha😅 asko bence sen yol yakinken arkana bakmadan kac ordan cunku sirtlanin niyeti belli seni yataga atmak icin seninle evlilik muhabbeti yapiyor istedigini alsin bak bakalim o zaman evliligin e sini agzina aliyor mu😁 Adil Yildirima bak bence biraz taktik al
10 Yorumla canım benim günümüzde artık insanlar (özelliklede erkekler ) önce sevelim sonra evlenelim mantığıyla değil amaan evlenip gidim nede olsa severim mantığıyla ilerliyor kusura bakma ama kimsenin kimseyi sevdiği falan yok öylesine evlilik yolunda o kişiye kalsa yoldan geçen biriylede evlenir boş ver sen onu yoluna bak ne zaman sevip seviliceğin bir ilişkinin içinde bulursun kendini o zaman evlilik düşünürsün yoksa bu şekilde evlenip gidersen çok pişman olursun !!!
00 YorumlaSöz konusu kızlar olunca erkekler bazen aşık oldumu gözü başka hiçbir şey görmez oluyor sana notunu vermiş demektir genelde evlilikten kaçanlar erkeler olur çünki😂 söz konusuz kadınlar olunca yaşları çok geçmemişse ince eleyip sık dokurlar genç oluncada çok ani kararlar verebiliyorlar ben yaşlı bir amca gibi konuştum farkındayım ama bu yazılarım tecrübelere dayalı tabiki her insan bir olmaz önemli olan şöyle bir baktığında bu insanla bir ömür geçermi değerlendirmesi olmalı bunu baştan yapmadınsa sonrasında sıkıntılar olması muhtemel
Bir ömür mutlu olucağınız eşleri bulmanız dileği ile❤️00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoru şu olmalı; kimse iyi de dese yaranamıyor kötü de dese yaranamıyor ne dese yaranamıyor çünkü biz ciddi olduğunu nasıl anlayalım? Soru soruyor cinsellik araya giriyor sapık diyoruz. Hayal kursa bozulacak diye he yav he diyoruz. Biz bu insanlar ile nasıl anlaşıcaz iyice kaygılanmaya başladım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılniyetinin evlenme oldugunu belirtmek normaldir ki ona gore iliskiye baslayalim denir. ama seninki niyet belirtmekten oteye gecip bunu konusmussunuz karari vermissiniz gibi davranmis. bu konuda fikrini, niyetini acikca soylemen iyi olur.
04 Yorumla- +1 yıl
Peki hiç tanımadığım birine nasıl evlilik sözü vereyim?
En başında ciddiyim diyince evlilik sözü vermiş olmuyor muyum? - +1 yıl
@Freddy1616 evlenme niyetiyle birileriyle tanistirilirsin ya orada da tanimazsin ama niyet ciddidir ve o yonde konusur tanimaya cakisir iki taraf birbirini
- +1 yıl
Ciddi diyince hiç şakam yok diyorum bu sefer de psikopat sanıyorlar
- +1 yıl
@Freddy1616 hm piki 😐
+1 yılaçıkça söyle. "ben şu an için bunları konuşmak istemiyorum. seninle olmak istiyorum. beni yanlış anlamanı da istemiyorum. seni seviyorum. sadece bu konuları konuşmadan önce aşkımızı yaşamak istiyorum" diyebilirsin böyle şeyler.
00 YorumlaTamam çocukların adı falan saçmalık olmuş ama sen ne kadar sevgili kalmak istiyordun ki. Eskiden insanlar hiç görmeden evleniyorlarmış ve otuz sene kırk sene evlilikleri var. Şimdi herkes sevgili evlilikler üç günlük.
016 Yorumla- +1 yıl
onlar dayak yesede evli kalanlar zaten
- +1 yıl
onlar artık sevgili kalmıyor ama aradaki fark bu
- +1 yıl
evlenen biri mutlu olamaz zaten
- +1 yıl
sanada bol boş evlilik versin o zaman
- +1 yıl
yorumumu silip kendini haklı çıkarmaya çalışıyon
- +1 yıl
gerisine bakmam en iyisi zaten benim
- +1 yıl
öyle tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılBirde yaslar kaç o önemli? 27 den büyükse tabiki hızlı olunur ama bu biraz fazla hızlı olmuş. Kadınların malum 35 inden sonra bazı şeyler kolay olmuyor ya ondan demesi normaldir
00 Yorumla Evlilik kolay iş değil hemen tanışıp evlenenlerin sonu esra erolda bitiyor 1 2 se e sevgili ol nişanlan 1 sene de nişanlı kal birbirinizi tanıyın ondan sonra evlenin. Millet bu konuda çok sabırsız
00 Yorumla
+1 yılBu adam bence garip bir adam tamam eskiden hemen evlenilirmiş ama biz eskide yaşamıyoruz. Bana göre bu adam cinsellik peşinde ve sana çok aşık rolü yapıyor ki işi kolaylaşsın.
06 Yorumla- +1 yıl
Peki rol yapmıyor diyelim... Rol yapmadığını anladığında ne yaparsın?
- +1 yıl
Rol yapmıyorsa bir süre görüşürüm az çok huyundan emin olduktan sonra evlenirim. Eğer seviyorsam evlenirim, çocukları seviyorsa ve kibarsa.. aile babası olabilecek özelliklere sahipse.. kalbi temiz düzgün saygın biriyse evlenirim.
- +1 yıl
Ben öyle biriyim... Ancak senin de dediğin gibi ne zaman ki birine " senden hoşlandım " desem " Seni zikmek istiyorum" demişim gibi algılıyor. Sonra bir süre selamı sabahı kesiyor. Sonra etrafımda pervane oluyor. Sanki tekrar gel acil bana der gibi...
Bir kız için 1 ay ağladığımı bilirim. Ancak " Biz sadece arkadasiz" dediği için onun da hoşlandığını bilmeme rağmen " arkadaş gibi" davrandım
Birçok kişi de bu kisirdongu oluyor. 36 yaşına geldim bu yüzden kadınlardan soğudum.
Sence ne yapmam gerek? - +1 yıl
Aslında bu noktada kızlara kızmamak lazım.. toplum öyle çok bozuldu ki, gelenekselligi sevmem ama eskiden kalma bir gelenek olan "evlenmeden ilişki yaşamak" düşüncesini severdim, kendimden örnek vereyim ben bunun çok sıkıntısını yaşadım.. yaşıyorum.. sevdiğini sandığım kişi bambaşka biri çıktı tabiri caizse eskort muamelesi etti bana yanlış anlaşılmasın benim her meslek grubuna saygım var ama ben bedenini parayla satan biri değilim o bana bu muameleyi etti. Kendimden ve ondan igrendim. Ben bu adama nasıl 2 senemi verdim diye dert yandım halime ağladım, onsuzluğa da ağladım ona da acıdım bu kadar basit karakterde biri olduğu için. İlkimdi o benim. İlk sevistigim adam.. şimdi sen söyle bana ben bundan sonra kime nasıl güveneceğim?
- +1 yıl
İlişkiden kastım görüşmeye başlamaktı. Ancak bu noktada toplumsal bir sorun yaşıyoruz. Sevişmek sadece erkekler ve eskortlara özgüdür gibi bir anlayış var. Özellikle kadınlar anne olunca, "Anne kutsaldır" anlayışı ile eşden uzaklaşıyor erkekler sonrasında Seksi dışarda arıyor. Bu cidden saçmalık.
Mesela bekaret benim için çok da önemli değil dediğim için ya da
Kadın benim namusum felan değildir, "her koyun kendi bacağından asılır " dediğim için bir keresnde işimden oldum.
Biri çıktı " Ben bu g. avatla aynı yerde çalışmam" dedi rest çekti.
Demek istediğim herkes bir değil...
Ben kimseyle doğru düzgün sevişmedim. Çünkü herkes yaftalanmaktan korkuyordu. Bunu hissedince ben soğuyorum - +1 yıl
Toplum kadını da erkeği de yeriyor iğneliyor sanırım..
+1 yılFüler dönemi uzun sürdüyse birbirinizi iyi tanımış olmalısınız adam sevgili evresine geçince evlilik düşünüyor olabilir ne var bunda ilk görüşte aşk bile var biraz daha görüş ciddiyetini anlarsın.
00 Yorumla
+1 yılOhoo akışına bırak ne var bunda. Seni sonsuza dek sevicem de der sonsuza kadar seni annen bile sevmez ama olsun. Zaten romantik cümleler bunlar gerçekçilik fazla ararsan şeytan musallat olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anlat anlat ben yalan dinlemeyi severim diyeceksin ve şutla gitsin. O ne öyle oyun oynar gibi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHer önüne gelenle evlilik hayali mi kuruyor😂tamam o hayali kurarsında içinde yaşarsın belki. Daha Tanımadığın insanla evlilik hayali yanlış.
00 Yorumla Ilk haftada evlılık konusu acan erkek cınsellık konusmak ıcın guven olusturuyordur sırtlan erkegı uzak durulması gereken erkek
01 Yorumla
+1 yılDeğil evlilik size maksimum 3 ay veriyorum o kadar da sürmeyebilir felaket bi hayalpenceresinden bakıyor dünyaya 🙂🙂🙂
00 YorumlaErkek cinsi böyle, ya hiç oralı olmaz, oyalar. Ya da ilk dakikadan darlar sıkar. Ortasını bulamaz bu beyinsizler
04 Yorumla- +1 yıl
Biraz agir yorum degil mi?
- +1 yıl
İnsanlar kötü tecrübeleri geneller kanka normal öyle bakması..
- +1 yıl
Ortasını cidden bilmiyorum...
Adamın hayatı yalan ya, yeme bu oyunu, güven kazanmaya çalışıyor işte iyi adam evlilik ister politikasını uyguluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
İyi adam nasıl anlaşılır peki?
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bilemiyorum karşındaki niyeti ciddi biri ise yürüye bilir de ancak ilk haftadan evlilik konusu açmak olmaz bence
00 Yorumla
+1 yılAyrıl şutla hemen. Derdi evlilik değil onun klişe, bayat yenmiyor artık bunlar de ona, yolla. Boş muhabbetler.
00 Yorumla
+1 yılBence çok sağlıklı değil ,,
Amacı farklı olmasın?
Ya da sevgiye aç bir bireyde olabilir hani bulmuşken yapisayim tarzında 😆😆
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTimsah olduğuna kanaat getirdiğin bi insanla niye baş edesin ki. Hayatından çıkarırsın işte
10 Yorumla
+1 yılsaçmalıyor önüne gelenle evlilik düşünüyor demek ki
10 YorumlaBirinin arkasından bu tavırla sorular sorup yüzüne gülecek kadar düşmem umarım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez o ilişki sanırım çok tecrübesi olmamış arkadaşın
10 Yorumla Yol yakınken geri dön derim. Baştan böyleyse devamını düşünemiyorum.
00 YorumlaYani ne güzel işte adam gelecekteki hayalini söylüyor sana ne var bunda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılYani çocuk en baştan ciddiyetini belli etmiş. Ne güzel işte
00 Yorumla Yürür neden olmasın, demek ki kendini o kadar vermiş ilişkiye
00 Yorumla
+1 yılBence seni benimsemiş. Güzel bir şey. Sen de keyfini çıkar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hedefe ulaşmak için güven kazanma açısından uygulanan bir taktik bence
00 Yorumla
+1 yılSevgilin demekki olgun birisi değil olgun olsa yavaş yavaş olur bi işler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Erken konuşması daha iyi işte sizinle yatıp terk eden erkek lazım size onu istiyosunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez. İlk haftadan evlilik mi konuşulur, bu ne hız?
00 Yorumla
+1 yılDaha birbirimizi tanımıyoruz du bakalım hayat ne gösterecek dersin olur biter.
01 Yorumla- +1 yıl
Ya ilk haftadan inanmıyorum bu kadar ciddiyete hepsi seni yükseltmek için diye düşünüyorum lütfen tanımadığjn insana kapılma hemen üzülürsün.
+1 yılVala bence sağlıklı ben 3 ay sürdü sevgilim dönemim evlendik 7 yildir evliyim bir oğlumuz var
00 Yorumla
+1 yılKişiler ve niyetleri ile alakalı. Oldukça doğru da olabilir sıkış da.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Kesin çakacak, gemi azıya almış yaldır yaldır geliyor 😂
00 Yorumlabaşı bile saçma.. normal biri bir hafta da bundan bahsetmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEğer yaşı geçiyorsa hemen evlilik isteyebilir.
00 Yorumla
+1 yılHızlı giden at çabuk tökezlermiş diyelim kibarca. Yani vatandaşı bir frenleseniz iyi olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Belli olmaz ben benimkisi ile 2 gün karar verdim haftasına söyledim 6 ay sonra söz yaptik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yılhevesini kirmak istemem ama bu iliskiler cabuk bitiyo
00 Yorumla Göz boyamaya çalıştığını düşünüyorum ilk haftadan bu konuları konuşması saçma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez yangından mal kacirir gibi. Kesin bir bokluk var
00 Yorumla
+1 yılBu ilişki nanay, inanma sakın çünkü yalan söylüyor baya profesyonel..
00 Yorumla
+1 yılEngel direk seni rahat hissettirip kullanmayacaksa bendr bişi bilmiyorum
00 YorumlaNe istiyorsunuz ne istemiyonuz ne hain, varlıklarsimiz
00 Yorumlabende tam tersi evlenmeyelim boş ver çoçuk olmasın filan derdindeyim :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma yani. Daha henüz tanımadan bir anda evlilik nedir ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilikten bahseden erkek timsah değil namusludur. Ama şimdiki kızların bazıları defalarca kullanılıp karnında dölüyle bir mendil gibi fırlatılıp atılmak istiyor…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenme yaşına geldiyseniz ağına düşürdüğü kızlarla hızlı davranmak istiyor demek ki😂 geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNegüzel işte yaşamak istedigi kadinin bulmuski yasio adam birak desin evlenmey düsunmeyen soykalardan kork
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk haftadan baya saçma ya sonu olmuyor genelde böyle diyorlar diyorlar iki üç gün sonra topuklayıp kaçıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan hepsi bunlar güven kazanmak için söylüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinanma ya bunların maksadı genelde yatak oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ilk haftada zikilmeye alisiksin herhalde, tuhaf gelmesi normal..
00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Devamını Gör(140)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk haftadan evlilik konusu açan timsah sevgiliyle nasıl baş edilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler