Sevgilim benden habersiz benimle s**tingmi yapiyormuş? Arkadaşlar fikriniz lazim, sonuna kadar okurmusunuz?

Sanal eski sevgilim evlilik düşünüyorduk yani ben düşünüyordum o yalan söylüyormuş n*de falan istiyordu zamanla güvendiğim ve sevdiğini düşündüğüm için gönderdim bende bir kaç kez ama gerçekte b*kireyim ve hiç sevgilim olmadi ve eski sevgilimde b*kir birisiydi.

Ve zamanla sev*şme konularina falan giriyordu ama çok derinlere gitmiyordu , bir kere girmek istedi ama heyecani kaçmasin dedi , şimdi bu çocuk kendisini karisi için bekletiyordu onun içinmi heyecani kaçmasin dedi , beni sadece c*nsel o*je olarak görüyormuş ama benim hiç öyle bir şey yapmadiğimi ve fazla isrardan sonra fotolari gönderdiğimi de biliyordu

Buluşmakti niyetimiz ama ilk buluşmada se*işmeyeceğimi öğrenince çikti hayatimdan bu arada 1 sene5 aydir tanişiyorduk

Yani tüm hevesini hem karisina saklamiş hemde benim fotolarimla benim mesajlarimla rahatlamişmi anlamadim?

Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Sevgilim benden habersiz benimle s**tingmi yapiyormuş? Arkadaşlar fikriniz lazim, sonuna kadar okurmusunuz?