Sanal eski sevgilim evlilik düşünüyorduk yani ben düşünüyordum o yalan söylüyormuş n*de falan istiyordu zamanla güvendiğim ve sevdiğini düşündüğüm için gönderdim bende bir kaç kez ama gerçekte b*kireyim ve hiç sevgilim olmadi ve eski sevgilimde b*kir birisiydi.
Ve zamanla sev*şme konularina falan giriyordu ama çok derinlere gitmiyordu , bir kere girmek istedi ama heyecani kaçmasin dedi , şimdi bu çocuk kendisini karisi için bekletiyordu onun içinmi heyecani kaçmasin dedi , beni sadece c*nsel o*je olarak görüyormuş ama benim hiç öyle bir şey yapmadiğimi ve fazla isrardan sonra fotolari gönderdiğimi de biliyordu
Buluşmakti niyetimiz ama ilk buluşmada se*işmeyeceğimi öğrenince çikti hayatimdan bu arada 1 sene5 aydir tanişiyorduk
Yani tüm hevesini hem karisina saklamiş hemde benim fotolarimla benim mesajlarimla rahatlamişmi anlamadim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Soruya bak ya hahahaha. Seninle evlenseydi karısı sen olacaktın iste. Evlenemeyiz diye günahına girmemiş. Sen de isteyerek yapmıssin yaptıgını ne alaka kullanmak? Karsılıklı olmus her sey. Allah'ın ergeni.
Çocuk benim hayatima nude için gelmiş?
Beyin 0.
Kimde ikimizde de bence?
Seni dusurmeye calısmıs sen takılıp sendelemişsin fotolar atarak ama dusmemişsin oda terketmiş cok takılma ve foto paylasma umarım baskasına atmamıstır
Yok göndermez korkuyor annesine yazarim en fazla
Anladım hayırlısı
Seninle sadece konusmus kafa dagitmis yani herhangi bir beklenti icine girmemis eger seninle olmayi kestiyse konusmayi kestiyse durum boyle yapacagin sey hayatina bakmak olur seninde
Yok hayatima bakiyorum zaten iğrenirim ben böyle erkeklerden zaten sevdiğimde farkli kişi saniyordum gerçeği görünce soğudum
Bisver ise yaramazin tekiymis. Oyle biriyle evlendigini dusun. Hayal ettigin gibi degil hayat
Boşanirdim böyle haltlar yediğini görsem 😂😂
Bosanmak cok agir o yuzden kurtuldun. Daha iyileri cikacaktir karsina bunlarda sana hayat t3crubesi
Çok şey öğrendim sayesinde sağolsun djjd
O halde onune bak o yaslar guzel yaslar kiymetini bil bak cabuk gececek yillar
Teşekkür ederim 🙏🙏
Sen 1 yıl nasıl kaldın olum djsjsjsj bunlar nasıl mantıklar
Böyle biri olduğu görünmüyordu dkdkd
Pü kdjsjejejej
kdjdjd
Sen ne gülüyon deli ağlasana djsjjajaja
Yav geçtik o ağlama fastını iki ay oldu 😂😂şimdi olayin komikliğindeyim
Djsjsjjs en iyisi boş ağlamak zaten
Aynen dkdkd
Kes djsjsjsj en çok ben gülcem
hadi ordan et abimle gel seviş
Anlamadim?
Abimle yap
Aynen dediğin gibi olmuş maalesef
Hiç değilse böyleleri giderken helallik alsa djfjfj
Helal etmeyeceğini biliyor. İşini görmüş veya hala görüyor büyük ihtimalle
Fotolarim onda kesin görüyordur 😂😂
Görüyor ve belkide her gün onlara bakıp boşalıyor. Daha ilerisini hayal ediyordur
Çok mu aradın bu annesizi?
Valla bulduğumda böyle görünmüyorduda sonradan tamamen farkli kişi çikti
Kötü olmuş, geçmiş olsun ne diyim
Bir insan Max bu kadar şerefsiz olabilir
O kadar haklisinizki
İnsanlara güvenirken 2 defa düşün erkeklere guvenme bile
Kullanmış seni
Biliyorum dkfjdk
Bundan sonra dikkat edersin
İnsallah gеbеrir rеzil rüsvа pislik
İnşAllah diyelim