Siteden sevgili edinen var mı?

Kendi hikayemi yazmak için sordum aslında. Arkadaşlar o da ben de siteye giren yüksek xperli kişiler değildik. 2 xper hatta ve bir daha hiç girmedi. Ben de yüksek xper değildim ve hesabı kapattım. Sağlık sorunum için girmiştim siteye. O da girmez ama o an o dakika soru sordu ve yanıtladım. Güzel yanıt vermişim beni takip etmişti. Kimseyi de takip ermiyordu. 2 xper mesaj atamadığı için ben mesaj attım. Ssler duruyor. Aldım çünkü sonradan değerli konuşmalar oldu. Sitede 57 dakika konuşmuşuz. Sonra sahte İnsta açtık. Tam o instagramdan çıkış yaparken ben yazdım. Telegrama geçtimi gün. Bir süre sonra cep telefonu. Benim bir sorunum vardı, onun bir sorunu vardı konuştuk. Sonra ilgi duymaya başladık. Önce ben etkilendim doğrusu. O da benden etkilenmiş. Çok konuştuk, kaynaştık. Buluştuk. Buluşmamız çok güzeldi. Hayatımda yaşadığım en tatlı gündü. Hiç ilk buluşmanın bu kadar güzel geçeceğini tahmin edememiştim. Siz bile şu an ne kadar iyi olduğunu tahmin edemezsiniz :) O buranın şifresini henüz bilmiyor ama ikimiz için açtım. İnşallah evlenince görecek. Bizim tanışmamız siteden tanışma sayılır mı arkadaşlar? 57 dakika tüm süre. Siteye de çok teşekkür ederim. Bu yaşımda ilk defa bu kadar iyi anlaştığım ve çok kibar, efendi, akıllı, çalışkan, iyi huylu, yüzü kadar içi de güzel bir kızla tanıştım. O da benim için aynılarını düşünüyor. İlk defa birini bu kadar sevdim. O bilmiyor ama o benim ilkim sayılır. Sevgilim oldu tabii ki bu yaşa kadar olmadı değil ama fark var. Kimseyle özel olarak buluşup bir şeyler paylaşmamıştım. Arkadaşlarım hariç. Sevgili olarak yapmadım bunu. Sitenin bana en güzel hediyesi şu an aşık olduğum kadın oldu. O kadar çok tesadüf ki. 2 siteye girmeyen insan aynı dakikalarda giriyor. Ve benim o soruya cevap vermemin de daha önce yaşanan bir olayla alakası vardı. Bunu da bilmiyor. Normalde cevap vermezdim. Normalde o da o soruyu sormaz ve beni talip etmezdi. İnstagramdan tam çıkış tuşuna basmadan önce mesaj attım. Ben böyle şeylere çok inanmam ama sanki kader onu baa gönderdi. Sevdiğim her şeyi bana veriyor. Bense ona. Aklını okuyorum resmen ve benim sevdiğim gibi beni seviyor. İstediğim şekilde. Ben de onu. Çok güzel. Her şey çok güzel. Çok iyi anlaşıyoruz ve hiç bu kadar mutlu olmamıştım birinin yanında. Gözleri irileşiyor, dokunuyor, utanıyor, çok yakına gelince yüzüme bakamıyor yere bakıyor, gözlerine bakınca yine yüzüme bakamıyor. Nasıl bir şey bu. Çok anlatırım ama zaten Çok uzattım. Hareketlerini çok seviyorum... Ve diğer her şeyini de. Yanaklarından öptüm ve hayatımın en mutlu anıydı. Çok seviyorum. Günü gelse evrensel hep yan yana olsak...

Siteden sevgili edinen var mı?