Kendi hikayemi yazmak için sordum aslında. Arkadaşlar o da ben de siteye giren yüksek xperli kişiler değildik. 2 xper hatta ve bir daha hiç girmedi. Ben de yüksek xper değildim ve hesabı kapattım. Sağlık sorunum için girmiştim siteye. O da girmez ama o an o dakika soru sordu ve yanıtladım. Güzel yanıt vermişim beni takip etmişti. Kimseyi de takip ermiyordu. 2 xper mesaj atamadığı için ben mesaj attım. Ssler duruyor. Aldım çünkü sonradan değerli konuşmalar oldu. Sitede 57 dakika konuşmuşuz. Sonra sahte İnsta açtık. Tam o instagramdan çıkış yaparken ben yazdım. Telegrama geçtimi gün. Bir süre sonra cep telefonu. Benim bir sorunum vardı, onun bir sorunu vardı konuştuk. Sonra ilgi duymaya başladık. Önce ben etkilendim doğrusu. O da benden etkilenmiş. Çok konuştuk, kaynaştık. Buluştuk. Buluşmamız çok güzeldi. Hayatımda yaşadığım en tatlı gündü. Hiç ilk buluşmanın bu kadar güzel geçeceğini tahmin edememiştim. Siz bile şu an ne kadar iyi olduğunu tahmin edemezsiniz :) O buranın şifresini henüz bilmiyor ama ikimiz için açtım. İnşallah evlenince görecek. Bizim tanışmamız siteden tanışma sayılır mı arkadaşlar? 57 dakika tüm süre. Siteye de çok teşekkür ederim. Bu yaşımda ilk defa bu kadar iyi anlaştığım ve çok kibar, efendi, akıllı, çalışkan, iyi huylu, yüzü kadar içi de güzel bir kızla tanıştım. O da benim için aynılarını düşünüyor. İlk defa birini bu kadar sevdim. O bilmiyor ama o benim ilkim sayılır. Sevgilim oldu tabii ki bu yaşa kadar olmadı değil ama fark var. Kimseyle özel olarak buluşup bir şeyler paylaşmamıştım. Arkadaşlarım hariç. Sevgili olarak yapmadım bunu. Sitenin bana en güzel hediyesi şu an aşık olduğum kadın oldu. O kadar çok tesadüf ki. 2 siteye girmeyen insan aynı dakikalarda giriyor. Ve benim o soruya cevap vermemin de daha önce yaşanan bir olayla alakası vardı. Bunu da bilmiyor. Normalde cevap vermezdim. Normalde o da o soruyu sormaz ve beni talip etmezdi. İnstagramdan tam çıkış tuşuna basmadan önce mesaj attım. Ben böyle şeylere çok inanmam ama sanki kader onu baa gönderdi. Sevdiğim her şeyi bana veriyor. Bense ona. Aklını okuyorum resmen ve benim sevdiğim gibi beni seviyor. İstediğim şekilde. Ben de onu. Çok güzel. Her şey çok güzel. Çok iyi anlaşıyoruz ve hiç bu kadar mutlu olmamıştım birinin yanında. Gözleri irileşiyor, dokunuyor, utanıyor, çok yakına gelince yüzüme bakamıyor yere bakıyor, gözlerine bakınca yine yüzüme bakamıyor. Nasıl bir şey bu. Çok anlatırım ama zaten Çok uzattım. Hareketlerini çok seviyorum... Ve diğer her şeyini de. Yanaklarından öptüm ve hayatımın en mutlu anıydı. Çok seviyorum. Günü gelse evrensel hep yan yana olsak...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnş dolandırılmazsın lsdk
Gelişmeleri bu soruyu güncelleyerek yap nolur aşırı merak ediyorum sonunuzu spfksğfk
Öyle bir imkan yok. Her şeyini biliyorum ve kızı tanıyorum. Evini, işini, ailesini. Dün tanıştık bu soruyu bugün sormadım ki. Arada bir zaman ve yaşanmışlık var. Çevremde gördüğüm çoğu insandan çok daha iyi.
Orada mısın? Ne durumda olduğumuzu yazacağım eğer buralardaysan. 1.5 ay falan olmuş sanırım soralı
Aaa buradayım
Hayatımda gördüğüm en iyi en düzgün en terbiyeli ve en anlayışlı insan. O mühendis, ben öğretmenim. Sitelerinin bahçesinde bile oturdum. Adan Zye neredeyse her şeyini biliyorum. Tc kimlik numarasını bile. Bir sağlık sorunu oldu 4 gün üst üste yanına gittim sabah erkenden kalktım akşama kadar onunla durdum. Ben hayatımın aşkını buldum ve başka hiçbir şekilde de bulamazdım. Bundan önce aşka da inanmazdım zaten. Tanışalı 1.5 ay falan olmadı daha fazla oldu bu arada. Her şey o kadar güzel ki. Dolandırılmazsın demiştin ama yeri geliyor hesabı ödemek için elinden geleni yapıyorum ve ben de o da benim için bir şeyler yapsın diye bazen izin veriyorum bazen izin vermiyorum. 4 günde 4 kere buluştuk mesela. Ailemle olmadığım kadar onunla rahatım. Bir sorunum olduğunda yanında ama ben de onun yanındayım. Birbirimize çok bağlıyız. Kokusunu almak gibisi yok. 10 Saniye daha erken görebilmek için 45 dakika ayakta bekledim. Onunsa bir sağlık sorunu var ve bunun yanında düşüp sakatlanmıştı. Ona rağmen ona yardıma gittiğimde eve dönmeyip ağrılı ağrılı ve bana belli etmeden tüm gününü benimle geçirdi. O kadar çok tesadüf var ki inanamazsın. Dün en son şu tesadüf oldu. Babamın doğum ayı ile babasının doğum ayı, annemin doğum ayı ile annesinin doğum ayı aynıymış. Zaten biliyordum onların doğum tarihini ama karşılaştırma yapma aklı onun bana ailemin burçlarını sormasıyla geldi. Ben bu kadar tesadüf görmedim. Ben böyle şeylere pek inanmam ama sanki o bana gönderildi ve onunla kalmam için ona da bana da işaret gönderiliyor
Ayy
Böyle güzel tesadüflere, saflığa o kadar inancım kalmamış ki olumsuz tarafından bakmak dışında elimden bir şey gelmiyor senin adına çok sevindim umarım mutluluğunuz bozulmaz
İyi insan görmeye o kadar hasret kalmışım ki direkt kötüye gittim kalbine göre biriyle tanışmışsın kısa sürede bu kadar bağlandığına göre
Umarım mutluluğunuz daim olur
14 Ağustostan beri tanışıyoruz. Yani 3 ay 8 gün olmuş. Hızlı bir şey olmadı bu arada. Her şey güzeldi ama şu son günlerde her şey oturdu. Ve biz ilk zamanlar günde 2 saat ila 4 saat arası telefonda konuşur ve sürekli mesajlaşırdık. Buluştuktan sonra bunlar azaldı ama buluşmalar arttı. Çok gittim yanına. Ben gerçekten çok temiz seviyorum. Hiç kötü niyetim yok ona karşı. Ama aşkım var. Evlenince de daha yakın olmak istiyorum. Bazen öpüyorum, sarılıyorum hepsi o. Ama bana verdiği çöpleri bile atmıyorum. Islak mendil kullanıp vermişti atayım diye aldım ondan ama atmadım kokusu var üstünde. Ve inan o bunların hepsine değer birisi. Teşekkür ederim iyi dileklerin için :)
Beni üzmeye ne hakkın var ya mcöcnc
Umarım gönlünüze göre olur her şey
Teşekkür ederim ☺
Neden üzüldün ki sen de mi böyle bir şey istiyordun o yüzden mi dedin? :) Ben de zamanında özlemini çok çekmiştim
Çok şükür kullanmıyorum.
Edinmedim.