Arkadaşlar bir çocuğa inandim uzak mesafe ilişkisi şu an hiç bir bağ yok ayrildik numarasini falan sildim beni hiç bir yerden görmüyor
Biz bu ilişkide çok yakin arkadaş olduk sirdaş gibi her şeyi bana söylüyordu bende ona kizlar nasil biri neler yapiyor falan arada şikayetleniyordu , ben çok aşıktım anneme anlatdim , hediyeler alip gönderdi artik güveniyordum kaderim olduğuna inaniyordum gözüm adeta kör olmuştu aşktan
sonra zamanla 1 senelikken n*de istemeye başladi ben bunun niyetinin ci**ellik olduğunu anlamadim , gönderdimde bir kaç kez b*kirim dediği için inandiğim için , arkadaşlar yanindaki kızlardan öyle şeyler söylerken eski sevgilisi hiç ci**ellik yaşamamiş diye çok iyi kız diyordu ama ihanet etmiş buna ve terk edip gitmiş yani çevresindeki tüm kizlar benden iyi durumda oldu ,
ben zaten s*vi*miyicektim ilk buluşmada onun ailesi bilsin öyle gel diye israr etdim oda kaçip gitdi , ailesi bilmezse asla buluşmiyicaktim ama neden fotolari gönderdim bilmiyorum ilk defa sevgilim oluyordu ve bu güne kadar hiç il*şkiye girmedim ama yinede o kizlardan beter duruma düştüm , belkide onlar asla n*de göndermezdi ama aşk nasil kör etdiyse gözümü evlenince çok utanicaksin diyerek kafamin etini yedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer