Onu bıraktım çıktım evden devlete sığındım bir oğlumuz var sonradan pişman oldum ne yapacağımı bilmiyorum o bana çok öfkeli şimdi sadece çocuk için benimle konuşuyor ne yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılOna ve kendinize zaman verin. Aile büyüklerinden ve ona akıl verebilecek olan kişilerden yardım isteyin. Siz oğlunuzla konuşurken onu sorun ve onu özlediğinizi söyleyin. Her ailede olur bu tip vakalar ve tedavi edilemez bir yara değildir.
Öfke ise yapılan şeyi kabullenememekten kaynaklıdır, kendisine veya size olan öfkesini aynı anda yaşar. Geçici bir durumdur ve bir araya gelmeniz zor değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılSeni tehdit eden veya sana şiddet uygulama potansiyeli olan biriyle yaşamayı unutmalısın. Çocuğun da üzgün bir annesi olacağına hiç olmasın daha iyi. Kocan seni çocuğunla tehdit etmeseydi. Ondan adam olmaz unut o adamı.👍
07 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun ben bunları biliyorum değişmeyeceğinide biliyorum ama ben burada yalnızım kimsem yok ondan başka sığınacak kimse yok ve onun her halini özlüyorum 😔😔
- +1 yıl
Seviyorsun yani
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yanlış kişiyi seviyorsun değer veriyorsun olmaz. Değişceğini zannetmiyorum
Soran+1 yılBaşta dediğim gibi değişmeyeceğini bile bile çocuğumun babası ve ondan mı aşkım başka kimse yok evet çevremde insanlar var arkadaşlarım ama ilişkim anlamında kimse yok
- +1 yıl
Umsrım sevdiğin başkaları olur
Soran+1 yılÖyle bi düşüncem yok hayat bize ne gösterir bilemeyiz
+1 yılEvliliğin bu duruma kadar gelecek neler yaşattı ki sana sığınma evine gittin. Bence anlık olarak karar verme derim. Zamana bırak ve düşün eğer gerçekten sana yaptıkları kötü şeyler ise bence hiç bir şekilde affetme derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyen için 😊😊
+1 yılİlk önce bir psikoloğa gitmelisin ondan sonra eşini bu tedavi sürecinde iyi olduğuna inandırıp, çiftler terapisine ikna etmelisin. Uzman eşliğinde bir araya gelip ilişkinizi irdelemek sağlıklı bir çözüm olacaktır...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence özür dile
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılSeni tehdit eden veya sana şiddet uygulama potansiyeli olan biriyle yaşamayı unutmalısın. Çocuğun da üzgün bir annesi olacağına hiç olmasın daha iyi. Eski eşin adam olsaydı seni çocuğunla tehdit etmezdi. Ondan adam olmaz unut o adamı. Çocuğunu yanına alabiliyorsan öyle yap.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk zaten benimle o arada bir görüyor
- +1 yıl
Tamam boş ver o zaman adam olsaymış. Sakın acıma acınacak duruma düşersin.
Soran+1 yılNe bilim son zamanlarda çok özlüyorum
- +1 yıl
Kıymetini bilen birini bul, evlenin güzelce yaşayın.
+1 yılMevcut düzeni ni bozduğun için böylesin ama karşı taraf kin ve nefret dolu Netice de evi bırakıp giden bir Kadın Bazı Erkekler Romanantik ve İyi anlayıştan çok İç ten içe Aldatılmışlığı ve ihaneti kabul edemez Bu süreçte Alkolle, Küfür ve ihanete baş vurur.
Vicdan Meselesi Merhamet meselesi kin ve Nefretin olmadığı insanlar da oluyor.02 Yorumla
Soran+1 yılEllerine sağlık güzel yorum ben ne yapabilirim onu söylesen bide ☺️
- +1 yıl
Pavyonlar senin gibi Kadınlar ile dolu kimisi okuyor, kimisi müzik ile uğraşıyor kısacası hayat bu mücadele edeceksin
+1 yılBence o sana şiddet uygulamadı ve sen de keyfin için evi terk ettiysen Allah'a havale ediyorum seni. İnşallah o insana bir daha bulasmassin. Ama seni dövdü sövdü ve sen de kactiysan Allah bahtını açık etsin. Ama siz kadınlar ve bazı erkekleri ancak toprak doyuruyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Aile büyüklerini arayın çocuk babasını özlüyor diye söyleyin sizi baristirsinlar sende şefkatli ve sevecen davran o gün olanları unutalım de yine yeniden başlayın çocuk analı babalı büyüsün
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️ 🙏
+1 yılBen bir tane şarkıcıya eski şarkılarini yaziyodum eski hesabından bulmuştum dedim hatirladinzmi dedim oda evet dedi aradan zaman geçti video attı el salladı güldü falan sonra arşiv istedi şarkıları kaybettim hardisk hasarlı diyor bende tamam dedim kayıp oldu sonrada ben yine yazınca yollamadin dedi görmediniz dedim bir şey demedi şarkıcı şarkı kaybetmez hardisk hasarli lafına inanmadım niyeti nedir anlamadım yardımcı olur musunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sen birakmissin, birinin geri donmesini soyluyorsun, mantık burada yok.. ayrica devlete sigindigina gore demek ki adam eziyet ediyor, neden istiyorsun.. aklınızı kullanin...
01 Yorumla
Soran+1 yılBana eziyet etmedi sadece piskolojik baskı vardı tavsiyen için teşekkür ederim 🙏 ☺️
+1 yılGeçerli bir nedenin varsa pişman falan olma kendine hakszlik etme canım
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
Şiddet mi uyguluyordu, seni mi aldatıyordu evden kaçacak kadar ne oldu ki bu kadar?
02 Yorumla
Soran+1 yılEn başlıca ilgisizlik diyelim devamı çok uzun
+1 yılSen kendin gitmişsin. Madem istiyorsun niye gidiyorsun. Garip
01 Yorumla
Soran+1 yılO anda gerekçelerim vardı bide insanlar pişman olabiliyorlar garip olan ne
Eğer iyi biriyse çoçuğun için onunla barışabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bende bunu istiyorum teşekkür ederim ☺️
Erkek adam gibi adamsa seni bir daha kapısından içeri bile almamalı.
02 Yorumla- +1 yıl
adam olsa bunu yaptırmazdı zaten
Soran+1 yılNeden yani ben bu kadarını hakkedecek ne yaptım da bana bunu diyorsun insanlar neler yapıyorlar neler yaşıyorlar ben sadece o anki psikolojik baskıdan dolayı çıktım evden
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Neden gittin peki? Eger gercekten siginacak kadar kotuyse geri adim atarsan bunu kullanir
05 Yorumla
Soran+1 yılO anki piskolojim ve katlanamadıhım durumlar diyim sana
Soran+1 yılİlgisizliği bana ve çocuğuma karşı bu gibi durumlar
- +1 yıl
Aman sende. Adam * ayrıldım desene
Soran+1 yılDiğer yorumları okursan başka sebeplerim olduğunuzda bilirsin bu şahsa böyle yazdım kısa çünkü küfürlü konuşuyor ve herkese aynı şeyi yazmakta yordu açıkçası bundan en basitinden yazdım
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. devlete sıgınmıssan sana siddet uygulamıs demektir. siddet uygulayan adamı niye istiyosun geri
016 Yorumla- +1 yıl
Demi
Soran+1 yılYok şidet ben yurt dışında yaşıyorum burada kadınlar öncelik tutuluyor yani şiddet olmasada yardımcı oluyorlar
- +1 yıl
canım ben dim sana bu kizin hayatinda baska birisi var ondan bu durum neyse bb
Soran+1 yılŞöyle anlatayım benim burada kimsem yok aile açısından ve kimsem olmayınca sadece devlet kalıyor başka yönelimim yoktu başka çarem yoktu
Soran+1 yılSöyle ilgisizlik en başta olan bir şey ve sürekli tehditlere mağruz kalıyordum her tartışmamızda ailesini getiriyordu dahil ediyordu sürekli ve en sonunda beni çocuğumla tehtit etmeye başlayınca orada bi dur dedim her şeye boyun eğerim ama çocuğuma asla
Soran+1 yılBaşta dediğim gibi çocuğumun babası ve seninde dediğin gibi şidet yok bir şey yok en azından çocuğumun babasının yanında buyur ve öylede böylede hayatımızı sürebiliriz diye düşünüyorum
- +1 yıl
tehdit sözel siddet demektir. bugün sözel siddet uygulayan yarın fiziksel siddet uygulamaktan da cekinmez. cocuga gelince, cocuk tehditlerle dolu saglıksız bi ailede büyüyecegine anne baba ayrı ama mutlu sekilde yetistirilsin daha iyi. sanki böyle evden gelgit yapınca cocugun psikolojisi bozulmuyo da evden gidince cocugun psikolojisi aklına gelmis. önce kendini düsün. tehditlerle hayat sürmez
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun ben de bunları düşünerek zaten evden çıkmıştım ama yani kendimde de bir çok hata bulmaya başladım sadece karşı tarafı suçlamıyorum ha bu yüzden kendi pişmanlıklarından dolayı geri dönmek istiyorum
- +1 yıl
askım o zaman ergen gibi ilgi göstermedi üff evden gidiyorum diye kacmadan önce oturup bunları düsünecektin. gerekirse kocanı karsına alacak konusacaktın bende ne hata görüyorsun ben sende şu hataları görüyorum diye. olmadı iliski terapisi alabilirdiniz deneyimli bi psikolog esliginde yurt dısında bu olanaklar da cok fazla. evlilik oyuncak degil kızdım gittim sakinlestim döndüm diyesin. kaldı ki sen barısıp geri döndügünde de adamın degisecegini sanma
Soran+1 yılBen karşıma aldım konuştum derdimi anlatmaya çalıştığım çoğu defa ama karşındaki ozamanlar beni anlamıyordum ilişki telafisini dinleyecek olursak ben ozamanlar cidden bilmiyordum genç yaşta evlendim ve bilmediğim için bu olaylarda benim için çok ağır geldiği için ben de böyle bir yolu buldum evden çıktım
Soran+1 yılEski bana kalsa bende öyle düşünüyordum ama şimdi insan üzülüyor ve özlüyor😔
- +1 yıl
Şiddet uygulayanı almıyorlar sadece herkese kapı acık. Bilgisiz feminist.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBüyü Shaman ayini yav biz nerden bilelim gidip yalvarican ya da konuya açıklik getiricen
03 Yorumla
Soran+1 yılPişmanlığımı dile getirdim
- +1 yıl
Demekki istediği gibi olmamış sözler vericen kendinden ödün vericen kasındın yani işin içinde aldatma yoksa tabi
Soran+1 yılYok çok şükür benim açımdan onu bilemem 😊
Resmiyette boşanma falan olmadı değil mi? Hâlâ evlisiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen adamı kendin bırakmışsın ve haliyle senin geri dönmen gerekir. Adam hâlâ eski evinizde seni bekliyor olmalı, ee sinirli olması da doğal değil mi? Evine geri dönüp ondan özür dileyebilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Seviyorsan konuş eşinle illaki orta yolu bulursunuz
00 Yorumla
+1 yılDirek evden ciktim diye anlatman yanlis ne oldu ne yasandida evden ciktin kim hakli kim haksiz onu bile bilmiyoruz ama su bi gercek eger kocani sevmiyosan o eve hic donersen en buyuk yanlisi cocuguna yaparsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu adam donmemeli bence. Ailenden destek alamiyo musun?
08 Yorumla
Soran+1 yılAilemden çok uzağım başka ülkede yaşıyorum
Soran+1 yılNeden dönmemeli yani
Cevap sahibi+1 yılEger kendi ayaklarin ustunde durabiliyosan dur. Asagida yazmissin zaten neden bitirdigini. Degisen ne var?
Soran+1 yılYine söylim o çocuğumun babası öylede böylede kabulüm ve yurt dışında yaşıyoruz ondan başka kimsem yok burada
Cevap sahibi+1 yılSirf cocugun icinse keske daha once bu bilincte olsaydin. Gerisine bise diyemiyorum kendini gozden cikarmissin. Acik acik konus o zaman dene sansini
Soran+1 yılDenedim pişmanım dedim ama yok yani 😔
Cevap sahibi+1 yılTakip et hele iki dk
Cevap sahibi+1 yılFarkli bi niyet yoktu hayir vs de yazabilirsin ustte yazdiklarim tamamen sana dair seylerdi garipsiniz cidden tek tek ugrasmamak icin teklif etmistim. Umarim cozersin sorununu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yıl evli kaldın bacım wşin evlendikten ne zaman sonra ilgisiz oldu
021 Yorumla
Soran+1 yılVala eşimi bildim bileli hep aynıydı 3 yıl evli kaldım 1 yıl nişanli
Cevap sahibi+1 yılBu süre zarfında adamı hiç çözemedn mi
Cevap sahibi+1 yılAdamı tekrar kendine baglamak istiyormusun?
Soran+1 yılÇödüm dedim belki çocuktan sonra değişir dedim yine değişmedi öyle ayrılmıştım evet tekrardan kendime bağlamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSize yardımcı olmak isterim
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılOyle mesaj yolu ile değil bacım eşiniz bir gün cocugunuzun yanına geldiğinde onunla önemli bir şey konusmak istedıgınızı dile getırın yanı güzel bir konusma yapın ve yapıcı olun sonrasında ise bak cocugumuzun helişimi için psikolojisi için biizm ayrı durmamız iyi değil vs bir şeyler söyle eşini en iyi sen tanırsın anladınmı iyi bir ayardda git onun huyuna o zaman oda düşünür anlatıs gösterır eger odun biri değilse
Soran+1 yılVala şu an sadece çocuğu görmek istiyor ilerde biz konuşursak eğer yapacağım zaten dediklerini ama sanki eskiye göre baya yumuşamış gözüküyor eskiden çocuğu bile görmek istiyordu şimdi mesajlaşıyoruz çocukla ilgili öyle işte
Cevap sahibi+1 yılHe işte böyle devam et en uygun bir anda ver narkozu
Soran+1 yılHa ha veriyim bari 😂
Cevap sahibi+1 yılVer tabi ama en uygun anda
Cevap sahibi+1 yılTmmı dikkatli ol
Cevap sahibi+1 yılAklında ona karsı soru işaretleri var mı peki? Senin
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim ☺️
Soran+1 yılEvet mesela hayatımda biri var mı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDilersen bana t—kip at senle analiz yapalım birde narkozu nasıl verecegın hakkında fikir alışverişinde bulunalım
Soran+1 yılXperim az olduğu için mesaj atamıyorum
Cevap sahibi+1 yılYuvanı kurtacaksın buna inan bacım
Cevap sahibi+1 yılMesaj atmayın bana t—kip atın ben size ul@@şırım olur mu
Soran+1 yılİnşallah amin 🙏
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
+1 yılbiraz zamana bırakmalısınız hatta sakın davranın biseyler duzelicektir sınırı gecmesini bekleyin üzerine giderseniz daha kötü sonuçlar olur
01 Yorumla
Soran+1 yıl9 aydır zamana bırakmışım doğru diyorsun bende bekliyorum teşekkür ederim ☺️
Kendi mantığına yatanı yap kimse olayın gercek yüzünü bilmiyor buna karar verecek sensin. Eğer dönmek istiyorsanda sen gittiğin için senin dönmen gerek diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılKonuşmayı deneyebilirsin her insan 2. Bir şansı hak eder
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede demi hakkederim denedim ilk başlarda fazlasıyla öfkeliydi şimdiyse biraz daha yumuşamış sanki
+1 yılcanım burdaki hic kimseyi takio etme amaclari farkli cogu dikkat ey
018 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Kocan donmesini istiyosan neden kavga ettini yazmdin
Soran+1 yılEvden çıktığım için onu bıraktığım için
- +1 yıl
Peki niye bir sebeb olmali
Soran+1 yılİlgisiz biriydi hem bana hemde çocuğumuzada bende artık dayanamadım ve ayıldım ondan
- +1 yıl
Madem ayrilidysan yoluna devam et yine ilgisiz olabilir yaslar kac
Soran+1 yılBiliyorum öyle devam edeceğini ama o hali bile kabulum yani 21 yaş bu Arada
- +1 yıl
Anldim ben yardimci olmak isterdim ama uymam lazim sabah kalkcam sabah yazsam yine olur mu sizde uyun fazla dusunmeyin hal olur ins
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim yinede görüşünüz için iyi geceler 😊
- +1 yıl
ya da bak gec yazmicksan konusalim hemen
- +1 yıl
Bogazim agriyor biraz da
Soran+1 yılGeçmiş olsun vala bizde grup olmuşuz aynıyız
Soran+1 yılGrip
- +1 yıl
Bende ayn ya sagol sanada geçmiş olsun
- +1 yıl
İster takip et konusalim ister burdan
- +1 yıl
Ama benim en basatki yorumum silincek
- +1 yıl
Sorunla alakli olmadigi icin😂😂
- +1 yıl
Ohoo yazmni bekliyorum surda sende millete yaziyon benim yarin isim var uymom sen baskalarina yaz neyse yazik o kafaniza by
Bunun için tüm hikayeni bilmek gerekir konuşmak istersen yazabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle söylim kocam bana ilgisiz di ne bir kocalık bilirdi nede babalık genç yaşta evlendim görücü usulü sonradan sevdim ama böyle ilgisiz davranmadı beni çok üzüyordu belki çocuktan sönra değişir dedim olmadı halen aynıydı sonra benimde canıma tak eti dedim ayrılıcam o istemedi en sonunda sosyalden yardım alarak evden çıktım oda beni rezil etin diyerek bana çok öfkelendi 8 ay ne beni nede çocuğu görmek istemedi daha yeni 3 haftadır çocukla ilgileniyor ben oğlumun babası diye ve onu halen sevdiğimi düşündümden ona geri dönmek istiyorum
Gecmis olsun, saten dönmüs olsa eskisi gibi olmicak
00 Yorumla
+1 yılBence kendi hayatını kurmaya çalış devlete sığınacak kadar kötüyse durum daha düzelmez
00 YorumlaAh bu kadınların fevri ve aklı kıt halleri...
04 Yorumla
Soran+1 yılAh şu erkeklerin anlamadan dinlemeden kadınların yargılama halleri…
Soran+1 yılEyvallah bremin
+1 yılBen dönmek istiyorum de
04 Yorumla
Soran+1 yılDedim pişmanımda dedim ama şu an bana öfkeli
- +1 yıl
Geçer muhakkak takılma
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
Soran+1 yılİnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Git yalvar yakar ayaklarına kapan
04 Yorumla
Soran+1 yılDenedim bi nevi diyelim 😂
Soran+1 yılTamam 😂😂😂
zor allah yardımcınız olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim ☺️ 🙏
+1 yılsaçmalama ya ona mı kaldın bak hayatına
015 Yorumla
Soran+1 yılOna kalmadım tabikide oğlumla beraber hayatımı öyle böyle devam ediyorum ama özlüyorum eskiyi ve aynı zamanda çocuğumun babası 🙇♀️
- +1 yıl
her erkek baba olmuyor ama
- +1 yıl
özlemek yerine başkasıyla yeni heyecanlar yaşa
Soran+1 yılBilmiyorum benim için tek erkek varsa çocuğumun babası ben erken yaşta evlendim gözümü onunla açtım bir başkasını düşünemiyorum
- +1 yıl
zamanla unutursun
Soran+1 yıl9 audır ayrıyız 😊
- +1 yıl
takıntılısın o zaman
Soran+1 yılSevebilirmiyim o zaman 😁
- +1 yıl
anca unutursan böyle kişiler kaç yıl geçse bile aynı aşk acısıyla devam ediyor hayatları da pisi pisine gidiyor
Soran+1 yılOndan sonra bi ilişkim oldu ama olmadı yürütemedik bitirdik daha doğrusu onunlayken eski eşimi özlemeye ve yeniden istemeye başladım
- +1 yıl
kafa dağıtıcı şeyler bul emin ol bu adamdan daha iyileri var
- +1 yıl
anlık yaşa herşeyi
Soran+1 yılVala bende aynısını yaptım anlık yaşadım ama kürkçü dükkanı gibi düşün bende buradaki tilki oluyorum galiba 😊
- +1 yıl
her şey tek bi kişiden ibaret değil akıp giden bi dünya var sende savrulan bi yapraksın
Soran+1 yılVayy güzel söz teşekkür ederim 😁
+1 yılZamanla gönlünü almaya calisy
04 Yorumla
Soran+1 yılVala bende öyle yapıyorum zaman işte 😊
- +1 yıl
Mutlu olursun inşeAllah
Soran+1 yılİnşallah amin sağol ☺️🙏
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılHerşeyi tamir etmek sizin elinizde
08 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum ki 😔
- +1 yıl
Hala açık kapı yok mu geri dönmek için
Soran+1 yılEskide hiç yoktu şimdi ecuk var kapı aralandı bir aç
Soran+1 yılBirazcık
- +1 yıl
X per puanın kaç 🤔
Soran+1 yıl1 daha yeniyim
- +1 yıl
Yeni mi
- +1 yıl
Gizlenmeyi kimden öğrendin
Zamanla döner ama başka yollsri da var
08 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılKime ulaşma
Soran+1 yılHa ben eşime ulaşma şansı dediğinizi sandım
+1 yılbir ewlilikmi yaptın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aldatacaksan boşan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Eski eşim demişin , yenisi de mi var?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHicbir sey yapma
Pismanlkk bazen fayda vermiyor00 Yorumla Çabalayacaksın, iyi davranacaksın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bence dönme herşeyi pok etmişsin zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılYok be kardeş o kadar etmedim başkaları neler yapıyor neler ediyorda tekrardan birleşiyor aldatanmı dersin ohooooo neler var
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvi terkettikten sonra gelen pişmanlık hissi..
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen evi terk edene kadar öyle bi hissiyat yok etikten sonra geliyor 😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılCocuk oyuncagi degilki ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöfkeyle kalkan zarar ile oturur 🤷♂️🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkrabalardan arabulucular aranızı yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden soğumuş biraz ilgili davranirsan duzelir
04 Yorumla
Soran+1 yılDavrandım ama halen aynı bana
Cevap sahibi+1 yılHemen olmaz zaten sabret ilgili olmaya devam et elbet yumuşar
Soran+1 yılİnşallah vala baya sabrediyom
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
Kulağıni çek eve gel çabuk de
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam öyle yapim😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeter ol
06 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya cümlemize 😊
Cevap sahibi+1 yılSende saol bedel ödemeden olmaz oduceksin bedeli sonra
Soran+1 yılÖdedim ve ödemeyede devam ediyorum
Cevap sahibi+1 yılSen ödemeye devam et bence
Soran+1 yılOy oy beter ol ile başladın devam et diyerekte devam ediyon ne diyem saa ben
Cevap sahibi+1 yılEvet söylediğimin arkasındayım beter ol yine derim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni Allah'ın Kezban'ı seni 🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye bırakmıştın sorun neydi sana göre
00 Yorumlaözür dile
04 Yorumla
Soran+1 yılDiledim vala
Soran+1 yılDenicem
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için
+1 yılSakın ol
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏 😊
+1 yılDüzgünce konusarak
01 Yorumla
Soran+1 yılÇogukez denedim ilk başlarda hiç konuşmazdı beni çok öfkeliydi son zamanlarda biraz yumuşamış gibi bilmiyorum
+1 yılTekrar yatmalısın
07 Yorumla
Soran+1 yılKimle eşimlemi
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılNasıl olacak o iş adam şu an bana çok uzak davranıyor sadece çocuk için konuşuyor benle
- +1 yıl
Cilve yapmalısın bak boş bırakma
Soran+1 yılOoo ne gibi cilve yapimki adam nuh diyo peygamber demiyor ne yapim mesela
- +1 yıl
Yaz bana özelden
Soran+1 yılİstek atim ben mesaj atamıyom sen atarsın beklerim
+1 yılDönmez
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski eşimi bıraktım evden çıktım ama pişmanım. Onu geri döndürmek için ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler