+1 yılVay be! Şimdi bu yaptığının acısı senden illaki çıkar. Terk etmek zorundasın en azından birini bence ikisini de, gidenin ahı ağır olacak bu bir. İkincisi seni yargılayamam ya da kınayamam çünkü Allah aynı şeyi bana yaşatmasın aynı şeyle imtihan etmesin. Kınadığın başına gelmeden ölmezmişsin. Yaşamadan hiçbir şeyi bilemeyiz. Büyük konuşmamak gerek. Ben konuştum çok acı yandım. Hayatta olmaz dediğim birisine çünkü çirkindi ve... kör aşık oldum ve teklif ettim ve red edildim. Seni anlamak istemem ama bir şekilde olmuş artık. Tavsiyem kendinden nefret ettir en azından ayrılan karşı taraf olsunda adam ayrılık acısını kolay atlatsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım :)
En İyi Cevaplar
yaşasammı ölsemmi karar vermek zor seninki o hesap olmuş ne yardan geçiyon nede serden bir kalpte iki sevgi olmaz gercek ya da yalan soru çok önemli değil kaşar koktu falan hakaretler içeren kelimelere bakma onlar bulsa 5 tane idare ederler kedi misali uzanamadıgın ciger haramdır dermiş kedide sen hangisinin seni sevdiğine bak insan emindir sevgisinden ama sevildiğinden değildir seni seveni bul
08 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim arada senin gibi düzgn konuşan oluyomuş demek
Soran+1 yılaynen haklısın
Soran+1 yılteşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılİkiside bırakıcak seni sonunda ortada kalıcaksın cunku bir sekilde ortaya cıkacak yaptıgın agzını burnunu kırmazlarsa iyi. Sorry, but bunlar gercekler.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
+1 yılGizli kullanıcısın ama ben seni tespit ettim. Al buyur...
www.pinar.com.tr/.../pinar-taze-kasar-500g.png93 Yorumla- +1 yıl
Aferım guzel bı tesbıt
Soran+1 yıl:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. yıllar önce ikisiyle ilişki başlatana kadar nerdeydi aklın bir çoğunuzda erkekleri şerefsizlikle yargılar sürekli. acaba girip okuyorlarmı senin yazdıklarını. anladık hiç ar şeref vicdan yok şerefsiz gibi gelmiş burada birde senelerde yediğin haltı bize soruyorsun ulan hiçmi utanmak yok elalemin gönlü oyuncakmı oldu sana. allah tümünüzün belasını versin.
41 Yorumla
Soran+1 yıltamam yeter artık
+1 yılO işi en baştan düşünecektin. İki erkeği bir arada idare etmek yazık değil mi birisinin 2.5 diğerinin 3.5 yılını çalmışsın. İkisinden de ayrılman en hayırlısı olacaktır. O erkeklerden birisinin yerinde olmayı hiç ama hiç istemezdim. Sana söyleyecek bir söz bulamıyorum. Aldatan insan erkek ya da kız farketmez gözümde gram değeri yok daha fazlası da var da neyse bende kalsın. Allah kimseye aldatmayı da aldatılmayı da nasip etmesin İnşallah.
39 Yorumla
Soran+1 yılamin bende senin gibi düşünüyorum ama insanın başına gelebiliyomuş demek ki
- +1 yıl
Bilemiyorum buna nasıl müsade ettin ama bile bile yanlış yapmışsın. Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi dur düşün sadece bir erkek arkadaşın olsaydı 2.5 hatta 3.5 yılını ona harcamış olsaydın seni 3-5 kızla aldatıyor ama bilmiyor olsaydın nasıl olurdu?
Soran+1 yılDüşünemiyorum öyle bişey olmuş Olmasını bende bu yüzden vicdan azabı çekmiyorum
Soran+1 yılÇekiyorum olcaktı pardon
- +1 yıl
O zaman her ikisine de telefonda durumu anlat ben bir nane yedim açıklayamam o yüzden sana yakışmıyorum bu şartlarda seninle daha fazla devam edemeyeceğim lütfen beni anla de seni üzmek istemiyorum zaten fazlasıyla vicdan azabı çekiyorum diyebilirsin. Kolay olmayacaktır ona onu aldattığını söylemelisin. Ancak o zaman bittiğinde rahatlarsın. Nasıl yediysen bu naneyi öyle temizleyeceksin kusura bakma ;)
Soran+1 yılSöyleyemem
- +1 yıl
Başka türlü ikisi de kolay kolay bırakmaz ;) Bir süre de ortalıkta görünmesen dışarı çıkmasan iyi edersin hatta gidebiliyorsan başka bir yere git orada kal akrabanda falan ;) Anladığım kadarıyla sıkıntılı iki erkek arkadaşın var.
Soran+1 yılEvet ama hem çalışıyorum hem okuyorum bir yere gidemem
- +1 yıl
O zaman ikisini de soğut kendinden ilgileme bitir. Ya da fazla boğ soğusun senden ;)
Bahsi geçen rakamlar çok uzun yıllar kızım ne yaptın sen. Neyse olan olmuş artık sende efendi efendi yoluna dön madem pişmansın. İkisinden de ayrıl ya o ya bu değil ikiside olmamalı yani hangisinden ayrılıyım diyosan, sen gerçekten aklını kaybetmiş olmalısın. nasıl yüzüne bakmayı düşünüyosun. ikisinden de ayrıl başka tarafa git ama bizim buralara gelme sevmedim ben seni pislik kadın.
51 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılBu nasıl bir karaktersizlik , yarın bir gün birbirlerini ögrenseler ne olacak , vursalar birbirlerini vebalini verebilecek misin? bide 2.5 yıl olmus simdiye kadar seni engelleyen neydi? neyse ya sana hesap sormak benim haddime degil umarım bu soru espiri amaclıdır
05 Yorumla
Soran+1 yılgerçek yalan değil keşke öyle olsaydı
- +1 yıl
:( yazık cocuklara hemen ayrılmalısın ilerde birbirlerini ögrenirlerse cok kötü şeyler olabilir, hiçbir erkek bunu hazmedemez basın belaya gitmesin
Soran+1 yılbende bundan korkuyorum ben geberip gitsem daha iyi galiba
- +1 yıl
Yapacagın tek sey var ayrılmak
Soran+1 yılpeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende diyorum ki erkekler niye kızlara güvenmiyor.. l*n senin gibi kızları gördükçe nasıl güvensinler sevmek yerine kullanmayı tercih ederler tabiki haklılarda ! Allaha ne kadar şükretsem az senin gibi bir kalbim olmadığı için.. oturda düşün bıraz düzelt kendinı
30 Yorumla
+1 yıl2,5 yıl boyunca bu vicdan azabı ile nasıl ölmedin merak ettim şu an :D Şansa bak ya ikisinden birisi ile çıkıyor olsaydın çoktan işi bozmuşlardı, ayrılmışlardı, ama ikisini idare ettiğin için ikisi de ayrılmıyor hayatın cilvesine bak hele :D :D
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnternetten senin resmini buldum :D
dogaana.com.tr/.../kasar-500x500.jpg60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yıl"kışın yediğin hurmalar, gelir... tırmalar" diye bir söz var, bilirsin...
Her neyse, olan olmuş...
Şimdi burada sana ne söylesek, boş... Çünkü içinden çıkılmaz bir durum... Buna rağmen bana göre hem de acilen yapman gereken şey, ikisiyle de yollarını ayırmak olmalı...07 Yorumla
Soran+1 yılhakaret etmediğin için saol
- +1 yıl
hayırdır, hakaret etmem mi icap ediyor?
Soran+1 yılherkes öyle yapıyo baksana kimse benim nasıl bir ruh hali içinde olduğumu düşünmüyo
- +1 yıl
şunu kabul edelim: yaptığın şey elbette doğru değil... ancak bu konuda masum olmayan sadece sen de değilsin... hepimiz insanız, hata yaparız, yoldan çıkarız; sonuçta beşeriz ve şaşarız... önemli olan hatanın farkına varmak ve geriye dönüş yolunu bulabilmek için bir şekilde arayışa girmektir... sen de öyle zannediyorum bu arayış konusunda samimisin, bu yüzden hakareti değil de, bana göre yardımı hak ediyorsun... her neyse, bu kötü durumdan kurtulmanın yolu; demin de söylediğim gibi, ikisiyle de yolları ayırmaktır senin için... tüm sonuçlarını göze alarak ve her türlü sorumluluğu kabullenerek üstelik... bilmem anlatabildim mi?
Soran+1 yılanladım çok iyi anladım öyle yapıcam o zaman başka yolu yokmuş
- +1 yıl
buradan öyle görünüyor :)))
Soran+1 yılsaol :)
+1 yılErkek arkadaşların yorumlarına bakıyorum da neden bayan 2 tane sevgili yaptığı zaman ya da idare ettiği zaman "orospu" damgası yiyor da erkek aynısını yaptığı zaman "playboy" olarak tanımlanıyor bu ters orantıyı anlayamadım.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. yani ben bir taneyle 8 ay bir ilişkiyi idare edemedim sen yıllar yıllar iki farklı kişiyle yürütüyosun helal yani. Helal derken Allah belanı versin senin gibi kızlar yüzünden güvensizlik çekiyor erkekler sonra bizim gibi kızlara oluyor olan :D
20 Yorumla
+1 yılTebrikler ayrılmaya karar vermişin en azından
Sana küfredince neden diye sormaya hakkın yok biliyorsun dimi39 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum hatamın farkındayım zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kişi ile de cikaydin da bari okeye 4. yü tamamlasaydin
galeri12.uludagsozluk.com/.../...siksin_634748.jpg60 YorumlaBence senin durumunu ikiside biliyor 2-3 yıl aynı mahallenin aynı kızı bence vırup vurup anlatıyolardır birbirlerine kullandırtma kendini bak nasıl ayrılcaklar
21 Yorumla
Soran+1 yılaramızda ikisiyle de cinsel anlamda hiç bişey yok!
+1 yılKaç kızın hakkını yiyorsun yazık ya. Kaldı ki 3 erkeği idare eden kızlar tanıyorum. Mutluysan devam et illa zaten biri gözüne batmaya başlar ayrılırsın. ya da yarılmanın en kolay yolu evlilik muhabbetine gir illa biri kaçar.
02 Yorumla
Soran+1 yılIkisi de kendi açıyo evlilik konusunu
- +1 yıl
İş yaş o zaman şartları ağırlaştır mardinliyim de kilo kilo altın iste.
+1 yılbunu yapmaman gerekiyor zaten hem vicdani hemde ahlaki olarak ayrılmalısın bence anlatırlarsada anlatsınlar ikisini aldatıcağına ikisinden de ayrıl daha mantıklı..
00 Yorumla
+1 yılUmarım öğrenirlerde bir yerlerde sıkıştırıp gebertirler seni. Hem cinslerimden tiksindirdin beni. Bir kız bu kadar karaktersiz nefissiz olmamalı. İlerde çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın? Allah annene babana yardım etsin.
10 YorumlaSana ne desem bilemiyorum savunulacak yanın yok lütfen beni de anla vs tiri virı geç, siz ve sizin gibiler aldatilmaya mahkum kalmalisiniz , Allah bilir sadık bir eş de ararsin sen ilerde peh
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılkolpa gibi geldi o kadar yıl nasıl birbirlerindne haberleri olmaz :D
ikisiylede evlen nasıl olsa haberleri olmaz ohh keyif yaparsın :DD
oda olmadı aynı eve taşınırsınız gül gibi yaşarsınız işte :)))00 Yorumla
+1 yılKusura bakmada hic inandirici degil ikisiylede yillardir birliktesin ama hic acigini yakalamadilar oyle mi seni tehdit eden insanlar bu kadar aptal olamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılIkisine birden sarilirken sizlamadimi icino cucuklar ogrendigi zaman yikilicak yaxik olmus ama yapmisin bir hata elbet bir bedeli olcak bunada hazirla kendini uzuldim adina ama olmus hakkinda hayırlısı olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol
Sen ne bicim birisin 2.5 yıl sonra mı aklın basına geldi yuh be
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım bende de aynı dert var 4 kişiyle çıkıyorum yetişemiyorum ayrılıcam bir kaçından sende öyle yap. 2 si çok kötü s*ks yapıyor ama teki zengin, diğerinden ayrılıcam 3 kişi kalır :)
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSiz erkekler hepiniz aynısınız hep böyle emin konuşuyorsunuz ama ne yazık ki bazı laflarınız abartılı 2 sevgilimde iyi olduklarını söylemişti ama ikisi de boş çıktı !
Bu ağırlıktan kendi kendine kurulacaksın. Ayrıl ikisindende. Gerekirse itiraf et. Dürüstlüğé bunu yaparak başla
02 Yorumla
Soran+1 yılbunu bende düşündüm ama cesaret edemiyorum
2 kişiyi idare etmen insanın aklına tek bir kelime getiriyor o kelimeyi de sen iyi biliyorsun
aklını başına devşir, düzgün bir kişilik haline geş yoksa yorumlarda gördüğüm gibi olumsuz eleştirilere maruz kalırsın sürtük veya o* gibi00 Yorumlavar mauseun kablosunu boynuna dola son gücünle sık. ölürken brakma ama ölünce biter zaten.2 taneymiş biz birini bulamıyoz
40 Yorumla
+1 yılİkisinide bırak kendine reboot at. Şu @Romeooooo yuda şikayet et.
24 Yorumla
Soran+1 yıltamam :)
- +1 yıl
Yav beni engellemiş sinir oldum yoksa bende seviyorum.
- +1 yıl
Halbu ki ben ona eksi verilen yerlerde Trabzon'lu diye yardıma gidiyordum + vermeye.
Bu zamana kadar keyfini sürmüş ikisini bir arada götürmüş simdi duygu somurusu yapiyor kezzy simdi mi kafana dank etti ^^
00 YorumlaAllah senin gibileri.. neyse. Yapacagin tek sey o piril piril insanlarin hayatindan cikip gitmek. sen onlari sevmiyosun sevsen secenek olarak gormezdin.
30 Yorumla
+1 yılHer ikisinden de aynı gün ayrıl. Böylece seni kimseyle göremezler. Uzun bir süre de kimsyle çıkma. Böylece mesele kapanır. ;)
00 Yorumla
+1 yılSevgili bulamayanlarin neden. bulamadigi simdi belli oldu :) saka bir yana neyle tehdit ediliyorsun ki?
00 YorumlaAynı mahallade okadar sene yuh , çapkınsan ayrıl hergün başka biriyle ol kandırma insanları.
05 Yorumla
Soran+1 yılöyle biri değilim
Soran+1 yılyapabilsem
Soran+1 yılOğlak burcum
+1 yılbenimde iki tane var buda resim ispati https://hizliresim.com/3ROXb5
20 Yorumlaevliler bile senden daha fazla erkeği idare ediyor. sen nasıl ikisini idare edemiyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yıloffff
Soran+1 yılyok bişey
+1 yılAllah kolaylığıni versin bacim ne diyim tez zaman da kurtulursun inşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah :(
Bu kadar sene nasıl idare ettin merak etim:d büyük başarı
01 Yorumla
Soran+1 yılbirbirlerini sevmezler o yüzden hiç bir araya gelme durumları olmadı arkadaşları da öyle bundan dolayı kimse kimseye bişey demez ama yine de korkuyorm
Bunlar hep iki yüzlü, münafık ezik güvensiz insan hareketleri. Umarım mesaj yalandır ama eğer böyle ise gerçekten böyle olduğun sürece mutsuzluğa mahküm olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılsaol
@Tefix53 kanka ben tnıyorum bu çok fenaydı uçmuştu artık bizim @ksalper eşeği aldığı gün yani 3.5 yıl önce arada ahır a girerdi flan hmn yanındaki ahır a da at aldık 2.5 yıl önce artık sen anla knka :S dmi kız soran :)
11 YorumlaBirde bunu utanmadan söylüyor, sonra da biz erkeklerin ismi lekeleniyor siz erkekler hep aynısınız diye!!
@ksalper @gokhan389 sizden de yorum alalım beyler05 Yorumla
Soran+1 yılbu işin erkeği kızı yok işte
Soran+1 yılyaa dimi haklısın ne diyim
Soran+1 yılne güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılMillet bitaneyi bulamaz.
Bunlar 2 taneyi birden ayakta uyutur..
Vay anasını sayın seyirciler!!!10 Yorumla Umarım aynı şey senin de başına gelir. senin gibiler yüzünden kızlara ön yargıyla yaklaşır oldu herkes
20 Yorumla
+1 yılBunu zamanında düşünecektin sen son pismanlik fayda etmez sonunda ikisinde sana tekmeyi vuracaktir
09 Yorumla
Soran+1 yıloff :(
- +1 yıl
Sana aynisini erkek yapsa hemen p**evenk olur kendi ismini kendin bul ozaman
Soran+1 yıltamam yeter!
- +1 yıl
Gerçekler acidir hanimefendi
Soran+1 yılben herşeyin farkındayım hakaret etmeyin
- +1 yıl
Hakaret etmiyorum ben ama sana bir cikis yolu solrmrk isterim kendini temizlemek istiyosan
Soran+1 yıltabi önerin nedir?
- +1 yıl
İkisininde birak kendini önce vijdanen rahatlat sora yasamina düzgünce devam et
Soran+1 yılanladım
ikiside aynı mahalleden birbirlerinden haberi yok ama ayrılınca seni tehdit ediyorlar birbirimize söyleriz diye müptezel misiniz siz
11 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimize söyleriz diye bişey yok nerden çıkardın
- Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılhelal olsun aynı mahallede ve biri 3.5 yıldır diğeri de 2.5 yıldır var ve hala birbirlerinden habersizler
17 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Bravo valla... Eminim taparcasına da seviyordur ikisi de..
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bak işte ihanet eden yarıyor
Soran+1 yılNe alakası var
- +1 yıl
bir tane olsaydı eğer ve sen gerçekten sevseydin, şu an burada bu soruyu sormak yerine, salya sümük ağlayarak, sevgilim beni sevmiyor mu, sevgilim bana hakaret etti veya sevgilim bugün görüşmek istemedi gibi anlamsız sorular soruyor olacaktın.
Soran+1 yılHımm
+1 yılondan sonra erkekler şöyle erkekler böyle, bunun gibiler yüzünden işte, rahat ol kevaşe ikiside aynı amaç için senle, kullanmalık.
11 Yorumla
Soran+1 yıltabi
Olan olmus tek care ikisindende ayrilmak bence kanki. birinden ayrilsan digeriyle gezerken illa ki goruleceksin gerek yok bir hata yapmissin artik. bende sana bisey sorucam kanki ya
05 Yorumla
Soran+1 yılSor tabi
Soran+1 yılHayır
+1 yılSizin gibiler yüzünden erkekler her kızı aynı sanıyor , yapacağın en doğru şey ikisiylede ayrılman olur azıcık karakterin varsa tabi
00 YorumlaHangisini bırakmak istiyorsan, ona vermeyi kes, o seni terkeder zaten.
11 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik yok!
+1 yılYıllarca iki kişiyi idare et sonra çok utanıyorum de ve vicdan yap anlamak imkansız gerçekten seni
21 Yorumla
Soran+1 yılanlamadığın belli
+1 yılİkisi de baskasıyla evlenip sana davetiyelerini yollasa efsane olur yalnız.
13 Yorumla
Soran+1 yılbende bekliyorum böyle bir atak onlardan
- +1 yıl
İnşaallah bacım inşallah.
Hem Aynı mahalleden hemde 3,5 yıl : D
Kezban seni başka soru buLamadınmı : D Sıf bana kaşar desinler diye böyle birşey yaptın Inandırıcı gelmedi :D02 Yorumla
Soran+1 yılSen bilirsin arkadasım
+1 yılSizin gibiler Yüzünden Güven Kalmıyor Sonrada Doğru Dürüst Erkek Bulamadık Diyolar Maşallah Pekte Genişmişsin 3 Üncüsü Ne zaman :)
118 Yorumla
Soran+1 yılSanane
- +1 yıl
Yazık Sana Genç :)))
Soran+1 yılNedenmiş o
- +1 yıl
Sana Yazacağım Yoruma Yazık Yoluna Bak En İyisi :)
Soran+1 yılDefol git
- +1 yıl
Kaybol..! :)
Soran+1 yılUğraşamam seninle
- +1 yıl
Bir Zahmet Öyle Yap Sevgililerin Beklemesin :))))))))
Soran+1 yılOf yeter ama
- +1 yıl
Yazma ozaman Git Hadi :))))))))
Soran+1 yılSalaksın başka bişey demiyorum
- +1 yıl
Bak Hala Konusuyorsun 3 üncü Sevgilin Ben Olurum Bak Gizli Aşkom :P :d
Soran+1 yılCevap bile vermeye değmezsin gerizekalı :)
- +1 yıl
Sende Öylesin Kutlarım Denk Etmiş Demekki :D
Soran+1 yılEvet evet
- +1 yıl
Yazmıyorum Kaybol :P :d
Soran+1 yılDefol
- +1 yıl
Son Lafı Ben dedim Uzatma Kaybol :P :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılaferin ya nasıl idare ediyorsun ki. nasıl buluşuyorsun yada. için rahat mı onu sorayım önce. birinin söylediği kelimeler yetmiyor mu? ikiside aynı kelimeleri söyleyince daha çok mu tatmin ediyorsun kendini. ne güzel ya. yüzlerine nasıl bakıyorsun.
05 Yorumla
Soran+1 yılutanarak hatta bazen yanlarında ağlıcak gibi oluyorum moralim bozuluyo kaldıramıyorum anlamıyosunuz ama beni
Cevap sahibi+1 yılyazık be o çocuklara. bence bir son ver bu duruma... kandırma daha fazla
Soran+1 yılbana yazık değil dimi psikolojim bozldu benim de
Cevap sahibi+1 yılyoo sana yazık değil bence. hatanın büyük kısmı sende... oğlanları yazık. bence hemen bitirmelisin bu durumu.
Soran+1 yılAnladım
+1 yılUmarım bir gün yakalanırsın ikisi birden ağzını burnunu kırar.
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen artı bir kanka
+1 yıl'iki de yetmez 7 tane ver ver ver Allahım ver kafasında' devam et hayatını yaşa dalgana bak.
20 Yorumla
+1 yılinşallah onların da2 şer tane daha vardır öyle hep birlikte takılırsınız artık =)
22 Yorumla
Soran+1 yıl:)₺
- +1 yıl
dicek bişi bulamadım başka =)
' biriyle 3.5 yıldır diğeriyle de 2.5 yıldır beraberim' yuhhhh!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılOf 😔
+1 yılSeni duydum sanırım sosyal hayatta. dur sen neler olcak gör şimdi, ara bakalım çocuğu :)
11 Yorumla
Soran+1 yılne olcakmış
Biriyle kavga ettiğinde diğerine nasıl gülümsüyordun
22 Yorumla
Soran+1 yılzaten vicdanım rahat değil üstüme gelmeyin dışardan bakılınca nasıl bir durum olduğunu biliyorum
- +1 yıl
En iyi cevap olmali bence
+1 yılbirine analdan ver birine vajina ama aynı anda yap senın namusun buna müsade eder Allah bın belanı versın kul hakkı yıyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılkes
sacma bir durum. hemde kac yildir devam ediyor. sende yurek var kizim. kesinlikle birini kendinden sogutmalisin
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ama
Soran+1 yılişte o zaman biterm
- Devamını Gör (198)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım