Arkadaslar şimdi fps oyunundan biri ile tanıştım baya hersey çok iyi ufaktan flortlesiyoruz sesli olarak neyse sonra artık dedik tanıyalım birbimizi instagramdan falan takiplestik instagram da abimin motoruyla fotograflarim vardi abimin motorunu bende suruyorum ama cocuga motor abimle benim dedim çocuk pendikte ben bagcilarda oturuyorum Bi ara gezdiririm falan dedim abim 900cc lik 300k lık motoru bana asla vermez versene boyum yetmiyo ya kırmızı ışıkta nasıl durdurcam neyse orasını hallederim ben abime ne dicem de alicam motoru lütfen yardım çok kötü hissediyorum kendimi yalan söylemiş gibi...
Güncellemeler
+1 yıl
Başlık ben Bi tamam olcakti
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ah ah yalancının mumu yatsıya kadar yanar demişler. Bir yerden sonra gitmiyor dimi.😅
Ya oyundan sanaldan nasıl bulunuyo yardım etsene knk banada
Kanka oyunda tanıdığım abilerim vardi 1 sene falan oyuna girmemistim Bi girim dedim Bunlarda oyunu bırakmıştı sonra Bi baktım hepsi oyunda dediler para yatır oyuna beraber oynarız para yatırdım beraber oynarken dediki Birileri var onların takımına gidek ordan tanistim bu çocukla adı semih bayadir flortlesiyoruz bu önceki abilerimle de 2 3 sene beraber oyun oynadık baya yakınız yani öyle
Sanaldan bende bulmak isterim de burturlu bulamadım shsdjk
Abim motoru vermiyor de
Ama motor genelde bende dedim ve suruyorum dedim okula gidiyorum dedim ya gidiyom ama abimle abim tek yollamaz beni agzimasicar ahahahahaha