- Kız onu sürekli takip edip takipten çıkartıyor, o onu geri takip edene kadar?
- Ustelik başka yerlerde herkesin önünde ‘engeleyi kaldırırmısın lütfen falan yazıyor’
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Erkek engeller bir daha aracı olmadan dönmez bakmaz asla yüzüne...
Kızlarda bilmiyorum. Pek kız arkadaşım olmadı
Kız onu sürekli takip edip takipten çıkartıyor, o onu geri takip edene kadar?
Ustelik başka yerlerde herkesin önünde ‘engeleyi kaldırırmısın lütfen falan yazıyor’
Ya bana neden böyle şeyler yapılmıyor ne var o çocukta at bana takip ben anında GT yaparım. Lütfen boş beleş hayat yaşıyorum. Olmaz kıymet bileni görün az gelmeyecek şeylerin peşinden koşmayın
Zaten ben koşmuyorum, beraber olduğum adama, aşık olduğum adama böyle yazmış.. ayrıldım de çok merak ettim, bu benlik bir şey değil
Ozaman geri bir seferli ği ne takip atıp ,
Bana bir daha takip yaparsan seni tacizden polise şikayet edeceğim yazsın. Bir daha yazmaz. ya da ful engelledim bu kadar şey se
Evet ama adam boş kaldığında geri takıp yapıyor birkaç gün sonra çıkartıyor
Ne cins insanlar var hey allam yarabbim, ya bu kadar boş şeylere takılmayın sallayın gitsin bu nedir gidin daha güzel şeyler var sağa sola bakın dışarıyı görün sosyal medya sadece buluşmak için aracı bir şey isteyen yazar gel der buluşur yok engel yok takip bu ne ya
Ben de anlamadığım için sordum ama siz konudan çıkıyorsunuz, ne yapacağımı biliyorum da soruma cevap istedim
Kusura bakmayın bu entrikalı ve dolambaçlı mevzuya dahil olabilecek kapasite de bir nesil değilim geri kafalıyım ben sosyal medya da o item şu durum GTA lı şeyleri pek anlayan biri değilim
elde edemediği şeyler için savaşırlar elde ed, nce vazgeçerler
Tamam da kız onun peşinde koşuyor, engeleyi kaldır lütfen falan gibi şeyler yazıyor, ve o onu takip edene kadar kız takip edip takipten çıkıyor, hasta gibi.. Demek ki kızı elde etmiş artık ya da istediği şeyler yapabilir.. Bu durum niye böyle devam ediyor merak ettim sadece
Bilemedim geç oldu.
Ne için
Uyumak için 🙂
Saçmalık ona beyin almak lazm😂😂
Kime 😂 kıza mi yoksa adama mı
İkisi nede alalım garanti olsn 😂👍
Ben bu boş adama aşık bile oldum, şimdi her şey görünce deli oluyorum ve çok merak ettim.. bir adam neden böyle saçma şeyler yapsın ki..
Zaten bu saçma kişilere aşık olunuyo bunuda anlams degilm yanlış anlama ama genel bu yani
Çünkü onları başka sanıyoruz galiba..
Sağlam sevmeyi bilen erkekler de yalnız kalıyor bu yüzden
Ama şey merak ediyorum, ben aşktan ölsem de kendimi bu kadar küçük düşüremem, bu kız niye böyle yalvarıyor bu nasıl insanlar böyle, nasıl böyle üçüz davranabiliyorlar
Menfaat vardr işin içinde 😉
Adam boş kaldığında bununla cinselik için görüşüyor olabilir artık eminim, kız biraz fazla rahat, o ne istiyor o da aynı şey mı peşinde..
Erkekler in çoğunluğu evet cinsel obje olarak görüyor kadını maalesef
Ben onun niyetimi anladım de kadın ne istiyor, böyle davranarak ne kazanacak, rezalet yani
Ne istediğini bilmiyo desem daha doğru olur aslında hasta
Hasta evet.. bı yüzden adım bile atamıyorum artık kimseye, yine böyle üçüz hasta insanların peşinde koşuyorlar
Ama inan genelde zıt denk geliyo insanlar seven kişiler sanki üzülmeye mahkum gbi
O kadar kırıldım ki şimdi onu böyle görünce kendime kızıyorum
Hakettinden fazla değer verirsen üzülen hep sen olursn unutma
Bu yüzden artık uzak duruyorum ama yine de kırılıyorum.. göstermeden.. Sevmek sevilmek güzel bir şey ama sevince değirini düşürüyorlar..
Ölçüyü ayarlamak gerek ne fazla ne eksik ama dünya da sevmek sevilmek ten daha güzel bı şey yok gerisi hikaye yani
Yine de yüz de doksan ciddi ilişkiden kacıyor
Bu arada yaşlarınız kaç
27 :)
Sennmi onnmu
Benim, onun 31
Küçük deglsnz ikinzde aynn kaçıyor kesin 😂👍👍👍👍
Anlamadım ne demek istediğini
Xper yeterli değil mesaj atmak için.. Ne düşündüğüni merak ettim, bu ne - aynn kaçıyor kesin
Snn yeterli değil anldm her nyse diğer kız nasıl fiziksel olarak sna göre iyimi
O konu kafama bile gelmedi, fiziğim çok iyi, o da hep aramızda ten uyumu olduğunu söylüyordu, sadece ben daha sakin bir insanım :) ve yalvaramam..
Ve bana öyle kafaya göre gelemez, beni öyle üçüz göremez, kendisi de söyluyordu zaten nasıl bir insan olduğumu
Sen sevmek sevilmek istyosn doğrumu peki niçin kendine şans tanimiyosn ki 😉
Doğru, birine şans verdim de ne oldu :)
Doğru kişi bı anda bulunmuyoki bn yıllardır bulamdm iki yıldır da belki daha fazla oldu yalnzm ama kalbim açık herkeze ne zamn nerede çıkacağını bilememki ama cikacak