Buraya bir çukurdan çıkmak istediğim için yazıyorum.
Sürekli uzun-kısa ayrılıklar yaşayıp birleştiğim 5 sene beraberlik sürdüğüm ve sonunda çeşitli sorunlar artı aile anlaşmazlıklarıyla söz attığım eski sevgilim 10 ay sonra tekrar döndü ve beni yine ikna etmeyi başardı.
Döndüğünde ise hayatına birilerini aldın mı diye sorduğumda sen yoksun diye geri birleşeyemeceğimizi düşünerek tek gecelik birçok ilişki yaşadım dedi. Zaten uzaktan takip ettiğim kadarıyla kendini dağıttığını biliyordum Instagram dan hergün kızları ekleme vs ama başka bir kadının tenine dokunabilecek kadar, ruhunu, bana olan sevgisini başka bendenlerde öldürecek kadar pisliğe bulaşmış bir zaman yaşadığını tahmin etmiyordum. Resmen yıkıldım.
Sordukça sormaya devam ettim birlikte olduğun kişiler hayat kadınları mıydı dedim ilk evet öyle kadınlardı dedi sonra hepsi genç üniversiteli kızlardı ama cinsel birlikteliğe açık kızlardı dedi. Sonra acaba her biriyle bir kere mi yoksa bir kişiyle sürekli mi birlikte oldu diye aklıma geldi yine kavga sonucu ağzından şunu alabildim, ilk birlikte olduğu kişiyle 4 kez birlikte olduğunu söyledi ilkinde seni düşünüp yapamadım dedi.
Öğrenmek istediğim şuydu duygusal anlamda biriyle bağ kurup devamında flört ettiği birileri oldu mu diye bu detayı sormuştum çünkü bana kadınları obje olarak gördüm demişti. Neyse onu da geçtim artık, kaldıramadığım şey iradesizliği ve zevki için kendini bu şekilde düşürmesi ve ona özellikle sorduğum, benim için sınır olan diğer bir şey, bir kızın ahını aldın mi onun ilki oldun mu masum birinin günahına girdin mi? Çünkü benim de günahıma girmişti çektiğim acıyı ben biliyorum yeniden hayata tutunmam kolay olmadı ama başarmıştim.
Evlenip kendi ailemi kurmak çocuk sahibi olmak istiyordum o yüzden ben de ayriyken gelen ısrarlı talepler üzerine iki kişiyle görüşme yaptım ama onurlu şerefli görüşmelerdi, mesajlaşma ve konuşmadan ibaret olan görüşmeler. Biri iki hafta, biri bir ay sürdü. İletişim ve sevgi bağı kuramayacagim insanlar olduğu için görüşmeyi bitirdim. Hatta içlerinden birisi eski sevgililerimden biriydi bana 5 senelik ilişkimin bitmesini beklediğini her şeye baştan başlamak istediğini söyledi onunla bir yaşanmışliğim olmadığı için belki kaçırdığım şeyler vardır diye tekrar deneyebiliriz gözüyle baktım. Hatta o 5 senelik ilişkimde cinsel birliktelik yaşamak zorunda kaldım diye dürüst davrandım yine tamam dedi o kisi ama sonunda başka sebeplerden olmadı. şu an o geri dönen 5 senelik sevgilime de her şeyi anlattığimda ben senin gibi masum görüşme yapmadm birçok hatayla her şeyi batırdım ama senden de vazgeçemedim diyor.
Çok büyük bir çıkmazdayim ve güvensizlik bütün ruhumu sardı. Gözümün önünde sürekli nasıl başka bedenlere dokundu diye içimden atamıyorum. Neden çünkü hala beni sevdiğini çok acılar çektiğini söyleyerek geldi o zaman bunu nasıl yaptı diyorum. Tamam ben hayatında yoktum ama bu erkekler için normal durum mu gerçekten geçmişini bırakıp mi geldi Ve ben de bu kişiyi seviyorum. Ltf öneri🙏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer