+1 yılDeğer verdiği bir kişi ise onu üzmenin vicdan rahatsızlığından kurtulmak için böyle yapıyor ki arkadaş kalamayan o olsun yani git diyen ben olmayayım diye ki bu tutum uzun vadede karşı taraf için daha yıpratıcı oluyor. bu yolu seçen kızlar ya düşüncesiz ya da zayıf.
ilgisinden hoşlandığı biri ise ego tatmini, sevgilisi olana kadar yakın arkadaş ve arada ilgiyi canlı tutma adına umutvari hareketler ama söz ile sürekli sevgili olunmayacağına göndermeler ve sevgili edinildiğinde yeni başlayan ilişkiye çomak olmasın diye gösterilen sivri dişler ile bu arkadaşlık son buluyor ki buradaki kişiler bencil ve acımasız.
maddi açıdan kıza hediyeler vs alan, arabası sayesinde ulaşımını kolaylaştıran veya tipi ile arkadaş çevresinde hava atma unsuru olan biri ise amaç seven kişiyi kullanmak ki buradaki sıfat filan yazmıyorum..
kararsız kızlarımız ise "bu iyi ama acaba daha iyisi var mıdır ki?" merakı ile cebimde dursun iyisini bulamazsam lazım olur mantığı ile bu davranışa sığınıyor. bu arkadaş ise duygusuz ve pragmatist.
ha birde kendi içindeki sıkıntılar yüzünden zamanlama sebebiyle ilişkiye henüz hazır olmayan fakat gelecekte olup olamayacağını da kestiremeyen o yüzden söz vermekten çekinip karşı tarafı oyalamadan ve bu sıkıntılara rağmen içinde o kişiye duyduğu duygular yüzünden gitmesini de istemeyen kızlarımız ki bu tipler korkak oluyorlar ve sayıları oldukça az.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBeğenmemiş bişey hissetmemiş işte çok net yani neyini anlamadın ki. Bu yüzden de arkadaş kalalım demiş geçistirmiş beğense zaten emin ol arkadaş kalalım falan demezdi ve sürekli yazardı
010 Yorumla
Soran+1 yılInstagram'dan niye hikayelerime bakıyor ayrıca beğenmemiş gibi degildi
- +1 yıl
Hikayene bakmasında ne var ki özel olarak açıp bakılan bişey değil sırayla hepsine bakılıyo zaten. Bunu özel bişey olarak görme yani ve yanında seni beğenmedim diyecek hali yok sonradan belli etmiş işte
Soran+1 yılİstemiyorsa çıkarsın madem etkilenmedi ne saçma ya
- +1 yıl
Ya ne alakası var arkadaş kalalım demiş sana adam ee daha ne sonuçta muhabbet etmişsiniz okdr beğenmedi diye illa her yerden silip engellemesi mi gerekiyo senin düşünce çok saçma asıl
Soran+1 yılArkadaslik nedir ya sonuçta başka niyetle konusuyorduk
Soran+1 yılEngellemek değil ama sonuçta başka niyetle konusuyorduk
Soran+1 yılİstemiyorsa çıkartır ben cikaracam bu sefer aşırı tepki vermek istemiyorum
- +1 yıl
Ee madem senin için bu kdr sorun kendin çıkart gitsin ozaman bu kdr basit yani
Soran+1 yılİstek attim
- +1 yıl
Yazdım sana bildirimlerin açıktır inş
İnternet tanışıklıklari buyuzden riskli. Fotoğraftakinden çok farklı olabiliyor insanlar. Önce oyuzden görüntülü konuşmak mantıklısı. İnternetten taniscaksan once görüntülü görüş bundan sonra , ozaman hoşlanma olmazsa karşılıklı gorusulmez. Bunları da yaşamamış olurdun. Yaşadığım bir olayı anlatayım mesela. Bir arkadaşım internetten biriyle goruscekti beni de çağırmisti yanında kız. Buluşmadan önce toplu bir düğün fotoğrafı göndermiş çocuk kiza , fotoğrafta benim diye gösterdiği kişi de kuzeniymiş. Buluştuğumuzda kuzenini kendisi diye gösterdiğini farkedince hicbir şey söylemedik rencide olmasın diye 😂 Bir de işin en komik tarafı 185im demiş 165 vardı yoktu. Gülmemek için zor tutmustuk😂Hiç bulaşmamak lazım internet işlerine:))
07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler haklısın ilk kez yaptım böyle bir şey daha da bulasamam böyle şeylere
- +1 yıl
Güzel yorum 😊👍🏻
Soran+1 yılUmarım öyle olur
Ben şimdiye kadar sadece arkadaş kalmak isteyen birini tanıyamadım ilk gunle öyle görünsede bir kaç ay sonra flört etmeye veya direk sevgili olmak istediğini görüyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgili olmak istemediği için olabilir
00 Yorumla
+1 yılİlginç erkekler genelde arkadaş kalmak yerine kankası ile sevgili olmaya çalışır. Bir erkek arkadaş kalmak istiyorsa net olarak senden hoşlanmamış demektir. Bunun başka bir açıklaması olamaz yani veya gönül ilişkilerini kendine kapatmış olabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Böyle şerfsizlere bakıpta her erkeği aynı sanma.
Bununla olan mesajlarıda sevgilisine at mal gibi kalsın ortada beynsiz.
Harbi ne pislk herifler var ya sevgilin varken başka kızla ne diye muhatap olursun arkadaş hele birde bu şekilde tam karakterszlik23 Yorumla
+1 yılErkeklere güvenmemek lazımmış ne alaka yahu? Nerede fırlama var ciğerci var onu bulur peşinde koşarsız sonra Erkeklere güvenmemek lazim heeee heee sevsinler üzülmeye mahkumsunuz sebebi siz siniz
00 Yorumla
+1 yılAynen erkeklere güvenme. Git bir emperyalistin ya da zenci kölesinin kucağında hopla parti mekanlarında diğer TR kızları gibi. Sonra da cüzzam ebola hiv neyim kap gelip de bize ağlama.
00 YorumlaFlört olarak mı konuşuyordunuz yoksa mesafeli mi? Sonuçta her buluşan karşı cins illa sevgililik ya da flört anlamında görüşecek diye bişey yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki flört anlamında gorusuyorduk
+1 yılSeni beğenmemiş olabilir,, kız arkadaşı varsa neden geldi görüşmeye?
07 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim ben ayrılmışlar benden sonra da barismis iste değişiklik istemiş cani
- +1 yıl
Yalan söylüyor bence beğenmedi seni
Soran+1 yılKendi demediki ben öğrendim stalklayip
- +1 yıl
Neden bunu kabul etmek zor geliyor? Begenseydi bir yolunu bulur seninle gorusmeye devam ederdiiiii
Soran+1 yıltamam seni mi kiracam öyle olsun😂
- +1 yıl
Ah çok naziksin teşekkürler ♥️
Soran+1 yıl🤗
+1 yılŞanslarını denemek için 99%. Diğer 1% ise seni çekici bulmuyordur ve sadece arkadaş kalmak istiyordur.
00 YorumlaArkadaş kalmak lafı geçiştirme olarak kullanılır bu durumlarda, demek ki fiziki veya mental uyuşmazlık var
01 Yorumla
+1 yılUmduğu gibi değilmiş bitirmenin kibarcası arkadaş kalalımı söylemiş sana
04 Yorumla- +1 yıl
Direkten dönmüşsün erkekler diye neden genelleme yapıyorsunuz o çocuk karaktersizse bütün erkekleri mi temsil ediyor
Soran+1 yılSinirlendim ya
- +1 yıl
Evet öyle insan ister istemez hayal kırıklığı ve sinirlerini hakim olamıyor olumlu bak böyle biri ile gereksiz zaman kaybetmeyeceksin inşallah daha iyi insanlarla karşılaşırsın bahtın açık olsun
Soran+1 yılTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki reel buluşmanızdan yeteri kadar etkilenmemiş, hayal kırıklığı yaşamış, boş ve samimiyetsiz bulmuş, yeteri kadar etkilenmemiş senden...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde erkekler arkadaş kalmak istemez ama entersena. İlgisini çekmemeişsindir
013 Yorumla
Soran+1 yılYedekte tutmak için der bu kadar basit aslında
- +1 yıl
Bu da var tabi ama buradan da onun ne kadar kalitesiz bir varlık olduğunu anlıyoruz. Üzülme aksi sevin böyle biri taarfından tercih edilmek bence hakarettir.
Soran+1 yılBir kız olarak düşünceni merak ettim çok güzel konusmussun sence çıkarmalı miyim aşırı tepki gibi mi olur ne yapardin sen hiç bişey olmamış gibi gez toz hikaye at mi
- +1 yıl
Hemen çıkarma kendini bir halt sanar. O yokmuş gibi davran. Her zaman nasılsan öyle stabil davran ona inat paylaşım yapma. Mesaj atacaktır emin ol, atarsa cevap verme görme, 12 saat 1 gün filan geçsin öyle cevap ver ama kısa ve önemsiz geçiştiriyormuş gibi. Bırak o seni çıkarsın listeden. Ona "sen listemdesin ama önemsizsin olup olmaman umurumda değil" algısı gönderiyoruz jdjdjjadj Kendini bir halt sanmasın keko
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim soylediklerinizi uygulicam
- +1 yıl
@Gzz00 hahsahajsjA bize bunları öğretenler utansın 😂🤣
- +1 yıl
@Gzz00 kendi ilişkimde taktiksiz yaşıyorum ama o yüzden kaybediyorum 🙄 Terzi kendi söküğünü dikemiyor işte jdjsjdjaj
- +1 yıl
Sevdim bunu 😂 Teselli oldu ve haklısında
- +1 yıl
Ben taktik beceremiyorum ilişki içindeyken ama ayrılmışsak yaparım. İçim kan ağlarken dışım o yokmuş gibi davranır jdjjdjs Değersiz davranırım. Kendini bir şey sanmasın diye.
Gizli Üye(18-24)+1 yılPeki bende başka bir şey diyeceğim kız beni Instagramdan çıkarttı ama WhatsApp ta halen arkadaşız ve durum paylaşıyor ama Instagram dan neden çıkartı acaba
076 Yorumla
Soran+1 yılDurduk yere mi cikardi
Cevap sahibi+1 yılYok açıldım
Soran+1 yılInstagram çıkarıp Whatsapptan cikarmiyorsa peşinden koşturmak istiyordur
Cevap sahibi+1 yılSınıf arkadaşıydık mezun olduk ve açıldım ama açılmaz olaydım
Cevap sahibi+1 yılPeki ihtimal var mı kabul eder mi
Soran+1 yılKeskin bir şekilde reddetseydi watsaptan da silerdi bir kız istemiyorsa nettir
Cevap sahibi+1 yılŞimdi ben ona fake hesaptan yazdım beni engelledi sonra baktım oda başka bir fake hesaptan benim fake hesaba yazdı işte 4,5 gün konuştuk sonra sıkıldım ve dedim senin kim olduğunu biliyorum oda dedi bende senin kim olduğunu anlamak için yazdım
Cevap sahibi+1 yılKim olduğumu öğrendi ve bu seferde dedi ben kuzeniyim ve ona gidip senin olduğunu söyleyeceğim işte şok olacak felan filan ama bence benle konuşan oydu sonra sabah oldu baktım beni Instagramdan çıkartmış
Soran+1 yılHiç gitmeseydin keşke fake hesap olaylarına o yüzden kızmış çıkarmış biraz beklemede kalmani tavsiye ederim
Cevap sahibi+1 yılArtık okul olmadığı için görüşemiyorduk yazışamıyorduk ve çok fazla seviyordum ve onla konuşmamaktan ölüyordum cesaret edemiyordum kendi hesabımdan yazmaya bende oradan ancak yazabildim
Cevap sahibi+1 yıl1.5 ay oldu hâlen bekliyorum
Soran+1 yılBence sen yoluna bak o zaman gelir pişman olur
Cevap sahibi+1 yılAma ondan başkasını düşünemiyorum hayatımda sadece onla sevgili kalmak istiyorum ve hayatımda sadece onun olmasını istiyorum
Soran+1 yılGecmicekmis gibi geliyor ama inan geçiyor bı bakmışsın unutmussun bu da başka biriyle konuşarak olur
Cevap sahibi+1 yılYa kötü oldum şimdi benim bunla şansım yok mu eğer sorun beklemekse 1.5 yıldır bekliyorum yine beklerim herkesi onun için red ediyorum ve konuştuğum kızlarlada hemen soğuyorum çünkü aklımda sadece o var
Soran+1 yılbenim de 3 senedir sevdiğim biri vardı o da istemedi beni unuttum bir şekilde geciyor aklıma arada geliyor gülüyorum ne canım diye
Cevap sahibi+1 yılGeçiyor diyorsun ama aklına geliyor çok kötü ya keşke sevenler kavuşsa ya
Soran+1 yılGeliyor tabiki ama uzulmuyorsun bu sefer de niye o zmnlar uzuldumki bu kadar diye dertleniyosun
Cevap sahibi+1 yılPeki bu kızgınlığı geçer mi yoksa
Soran+1 yılGeçer hatta sen bı başkasıyla ol pişman olur
Soran+1 yılKizlar böyledir işte kendine geleni istemez kendinden gidince pişman olur
Cevap sahibi+1 yılBir kız var bana aşık ama diğeri yüzünden konuşamıyorum kendisi üniversite okuyor okul öncesi öğretmenliği 2. sınıf
Soran+1 yılŞans ver derim
Cevap sahibi+1 yılAma diğeri şans verirse ona dönerim ve bu bana aşık olanı kırarım ve o çok hassas onun yüzünden bu sefer kendimi affedemem
Soran+1 yılBence ona dönersen canım edersin seni yarı yolda yine birakir
Cevap sahibi+1 yılOffffff Allah'ım ya bari keşke deseydi seni istemiyorum ya da hayatından çıkartsaydı gerçi galiba yavaş yavaş yapıyor
Soran+1 yılHayır o ego tatmini yapiyor
Soran+1 yılKenarda benden hoşlanan biri de var demek icin
Cevap sahibi+1 yılÖyle diyorsa kurban olurum ben ona 🥰
Soran+1 yılBence bu iyi bişey değil
Soran+1 yılSana bişey hissettiginden degil
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm şimdi
Soran+1 yılSen o kızı boş ver derim
Cevap sahibi+1 yılDeniyecem ama hep o aklımda oluyor özellikle geceleri
Soran+1 yılGeceleri aklına gelince başka birşeyle uğraş birileriyle konuş geciyor
Cevap sahibi+1 yılGece 12den sonra ağlıyorum ya gerçekten ilk defa aşk acısı çekiyorum
Cevap sahibi+1 yılEskiden ağlayanlara gülüyordun
Soran+1 yılYok ağla içine atma ama toparlan sonra güçlü ol o kaybetti
Cevap sahibi+1 yılYa 1 hafta öncede Snapchat ten de konumunu açmıştı ama 2 gün önce onuda kapatmış bide WhatsApptan son görülmesini de kapatmış 3 gün öncede açıktı ama dün 2 gün önce onları kapatmış bana
Soran+1 yılDemekki senin görmeni istemiyor salla gitsin fazla üstüne dusme
Cevap sahibi+1 yılBugünden sonra öyle yapmaya çalışacağımda bari WhatsApp tan da silsin umudum kalmasın
Soran+1 yılİşte sen sileceksin o peşine dusecek
Cevap sahibi+1 yılAslında bende bugün dedim onu her yerden çıkartayım ama kıyamıyorum hep ya dönerse diye aklıma geldi çıksrtamadım
Soran+1 yılDönecek olsa inan dönerdi kizlar istiyorsa belli eder illaki
Cevap sahibi+1 yılHaklısın aslında ben galiba artık yavaş yavaş kabullenmeliyim
Soran+1 yılBncede
Cevap sahibi+1 yılPeki unutmak uzun sürer mi
Soran+1 yılValla bn unuttum bile görme bakma stalklama
Cevap sahibi+1 yıl290 fotoğrafı var sileyim mi
Soran+1 yılSil arkadasim ya kendine eziyet etme
Soran+1 yılHer zaman seni sevenle ol
Cevap sahibi+1 yılİyi dileklerin için teşekkürler 🙏 inşallah öyle olur hep karşılıksız sevdim
Soran+1 yılSil gitsin
Soran+1 yılİnşallah dedi dersin buraya da yazıyorum kimseye fazlasini vermeye gerek yok
Cevap sahibi+1 yılGöreceğiz inşallah dediğin gibi olur
Cevap sahibi+1 yılÇoğul konuşmayın benim ne suçum var ben evimde oturmuşum
Soran+1 yılValla erkeklerden nefret eder oldum kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılNeden herkesi aynı görüyorsunuz ki tamam bazıları kötüyse bazılarıda iyi
Soran+1 yılHiç iyisine denk gelmedim
Cevap sahibi+1 yılErkekler bu dünyanın oksijenidir
Soran+1 yılEvet fazla oksijende baş ağrısı yapar
Cevap sahibi+1 yılOda sizin yüzünüzden
Soran+1 yılBiz naptik
Cevap sahibi+1 yılBizi sevmiyorsunuz
Soran+1 yılValla butun erkeklerin derdi cinsellik olmuş sevgi aşk meşk yalan olmuş
Cevap sahibi+1 yılHerkes deme gerçekten öyle değil bende ona katılıyorum ama 10 kişiden 1 tanesi en azından öyle değil Allah belamı versin sevdiğim kızı bir kez olsun bile öyle bir şey için düşünmem düşünmemişimde
Soran+1 yılValla senin gibi düşünen milyonda bir kiz şu an ulaşılmaz olduğu için böylesin emin ol
Cevap sahibi+1 yıl4 yıl arkadaştık öyle olsaydı bir kez bile olsun düşünmezmiydim
Soran+1 yılHiç dusunmemen de garip
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılİnsan sevdiği kişiyle de dusunebilir
Soran+1 yılAmaan kafam karıştı sen bana bakma
Cevap sahibi+1 yılBide erkeklere laf atıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBence öyle değil çünkü düşünürsen bir yerden sonra sıkılırsın ve bana göre eğer cinselik için birliktelik varsa zaten o aşkta gerçek sevgi yoktur
Soran+1 yılO kadar haklisinki senin gibi düşünen olduğunu sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılAhh ahhh keşke bunu bazıları anlasa
+1 yılAyıp sevgilisi varken seninle kahve içip ümit vermesi ayrı bir şerefsizlik.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılYedekte tutmak diyeceğim ama bunu daha ziyade kızlar yapar. :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Sevgilisini terk etmeye değer görmemiş seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYedekte tutmak için olmadı ileride bi agaya ayarlamak için
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler değil kadınlar arkadaş kalmak için can atar kadınlar arkadaş kalmak istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞaka gibi abi insanlar. Niye ciddi güzel bir ilişki isteyenler birbirini bulamıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu anlamıyorum ne kadar ciddi ilişki istiyorsam bir o kadar ciddiyetsizlere denk geldim
Cevap sahibi+1 yılBende öyle laf açıldı evlilik felan döndü kıza baktım iki gün sonra sen çok ciddisin bilmem ne. Cinsellik açsam niyeti kötü olurum evlilik açıyoruz ciddi oluyoruz şaka gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotoğraflarda daha mı çekicisin yoksa elin ayağına mi dolaştı?
020 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka fotolarımda neysem oyum asıl kendi farklıydı bunu da dedim kendisine
Cevap sahibi+1 yılNasil farkli
Soran+1 yılFotoların hepsinde sakalliydi kendi yanıma tıraş olup gelmis gözüme tuhaf gorundu
Cevap sahibi+1 yılAferin sana bunun için mi bozuk attın
Soran+1 yılBozuk atmadım ki şakayla karışık soyledim
Cevap sahibi+1 yılAlıngan bi tipse sorun etmiş olabilir
Soran+1 yılHatta yaşını 30 düşündüm 28mis yok 35 falan yaptı bende inandım ona da bozulmuş olabilir o kadar gosteriyomuyum falan dedi yok dedim sen öyle dediğin için falan yaptim
Cevap sahibi+1 yılTakip ediyor hala demek ki birşeyler çıkar sizden
Soran+1 yılYok ya engelledi beni
Cevap sahibi+1 yılDuygusal davranmiş saçma
Soran+1 yılSonrada bana arkadaş kalalım dedi engelledi
Cevap sahibi+1 yılBu dahada saçma
Soran+1 yılAmaç neydi anlamadim
Cevap sahibi+1 yılAmacı olduğunu sanmıyorum duygusal biriyse alınmış olabilir Allah etmesin boyle biri olmayı
Soran+1 yılAma ben onu sonradan aramıştım sonuçta istemesem aramazdim hala o alinganligi sürdürmesi saçma değil mi
Cevap sahibi+1 yılAçtı mı peki
Soran+1 yılAçtı soğuk konuştu arkadaş şeyine bağladı
Cevap sahibi+1 yılPonçik kalpli duygusal insanlar çekilmez olur iyi olmuş bence
Soran+1 yılSanirim iyi oldu
Cevap sahibi+1 yılTakma rahat ol
+1 yılAçık ve net , beğenmemiş
013 Yorumla
Soran+1 yılHayır beğendi ama o fotolarindan farklıydı kendisine söyledim sanırım orada bozuldu fotolarinda sakalliydi buluşmada sakalsizdi begenmemistim
- +1 yıl
@Gzz00 olsak iyi olur, bu toplumun aslolan gerçeği bağıran birine ihtiyacı var. Yeterince topluma oynayan ve alkış almak için şekilden şekle giren insanlar mevcut onlara normalmiş gibi davranıyorlar evet ben normal değilim olmayada hiç niyetim yok
- +1 yıl
@Gzz00 onun beğenmemesi o kişiyi çirkin yapmaz yalnız, zevkler ve renkler hani... Ayrıca begenmemiş dedim , seni demedim. Bunun farkını biliyor musun? Belki tavrı hoşuna gitmedi belki düşüncelerini beğenmedi belki de bakış açısını doğru bulmadı vs. Neden hemen fiziksel düşündün?
- +1 yıl
İlk buluşma sonrası bahsettiğimiz bir durumsa burada kıstas görüntüdür. İlk buluşmada görünüş dışında neyi ne kadr tanıyıp beğenmeye olursun. İlk görüşme ilk intibadir, ilk intiba da görünüşle alakalıdır. Manevi olan tarafları hoşuna gitmezse şans verebilirsin tanımak için ama fizikselliğe hoşuna gitmeyen bir şey varsa arkdaslik teklif edilir genelde. O anlamda soyledim. Ayrıca beğenmedi güzel olmadığıni elbette ifade etmez. Ama senin birlikte olmak istediğin kişi tarafındansa bu begenilmemek, yterince kırılır insan. Senin beğenmemiş cümlenin altındaki ihtimallerden biri fiziksel görüntü ve hoşlandığın biri tarafından beğenilmemek yeterince üzer insani
- +1 yıl
@Gzz00 poff çok demagoji,, bye
- +1 yıl
Soran+1 yılYok sevgilisi varmış barıştılar şimdi beni de engelledi
- +1 yıl
Sende her seferinde yeni bir bilgi veriyorsun beynimizi yaktın hjsajsws
Başlamadan bitmesi hayrına olmuş
Soran+1 yılAynen başlamadan bitmesi iyi oldu çok şükür
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende buna benzer durum yaşadım bir de üstüne suçlu oldum :)
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl suçlu oldunuz
Cevap sahibi+1 yılOlumsuz bir durum yokken bana göre yoktu en azından aniden devam etmek istemedi
Soran+1 yılBaşka birini bulmustur
Cevap sahibi+1 yılOlabilir bilmiyorum ama aracı olan arkadaş beni suçlu buluyor neden üstelememişim diye.
Soran+1 yılUstelemedigin daha iyi olmuş nasılsa gelecektir
Cevap sahibi+1 yılNasıl gelecek anlamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka bir beklentisi varmış, umut ışığı göremeyince de uzaklaşmış.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Seni beğenmemiş. Olamayacak işe girmemiş. Unut gitsin.
00 YorumlaCünkü arkadasdan fazla beklentisi var, sanzi yoksa en as arkadas kalayim yakinli kayip etmek istemiyor
00 Yorumla
+1 yılamac ya onun basina kalmandan korktu. ya begenmedi ya da evlidir
00 YorumlaSevgililik aşamasına geçebilmek için. Arkadaşlığı bir basamak olarak görürler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah Allah ya
Şu an bu onyarfolaeijiz yuzunden yananci birilerini atoyorum sua halimize bak. Sen okuz ve yalanxi bulduydan bitun eekeklerin sucu ne?00 YorumlaBeğenmemiş seni olabilir yani herkes beğenecek diye bir şey yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Bir ihtimal daha yakalamak sana yakın kalmak için
05 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyoruz ama bakıyorum instagramina öyle çok kızda yok
Soran+1 yılŞunun için dedim umut anlaminda değil kız arkadaşı vardı beni de değişiklik olsun diye mi konustu
Soran+1 yılSevgilisi varmış dediğim gibi engelledi beni şimdi stalklarim sonucu öğrendim
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı cins ile olmuyor arkadaşlık galiba.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen arkadaş olmak istemiyorum etkilenmiştim kesinlikle olmuyor
beğenmemiş seni işde
00 Yorumla
+1 yılDüşünüyordur seni
00 Yorumla
+1 yılBeğenmedim demek açıkça ısınmamışta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geçmiş olsun güncellemeyi okudum :/
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmemiş açık ve net
00 Yorumla
+1 yılarkadaş olmak istediği için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. İstediğini bulamamis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Hoşuna gitmediğin için
00 Yorumla
+1 yılGenelde sevgili olmayı beceremezler ondan
00 Yorumla
+1 yıltanımak istiyor demek
00 Yorumla
+1 yılKullanılıp atilmamak icin
00 Yorumla
+1 yılLazim edilirsen aranirsi n manasi cikiyor sankki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey hissetmiyor demek ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılLazım olunca kullanmak için
00 Yorumla Yedekte tutar
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yedekte tutuyor
+1 yılarkadaşlar kahve içemezmi anlamadım
00 Yorumla
+1 yılVay d*llama ya
00 Yorumla
+1 yılSeni beğenmedi başka hiçbir izahı yok bu durumun
00 YorumlaBegenmemis seni ne olcak başka
00 YorumlaBeğenmemiştir seni
00 Yorumlayedekte dur diyor
00 Yorumla
+1 yılMuhafazakar biri olabilir veya utangaç
00 YorumlaKaybetmek istemezler yedekte tutmak isterler.
00 Yorumla
+1 yılElektrik alamamıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCirkin cikmissin.. bye bye demis
03 Yorumla
Soran+1 yılYa saçmalama beğendi hatta ben ona dedim fotolarindan farklısın diye 😂
Cevap sahibi+1 yılYalandan oyle demis saf misin kizim begense heralde arardi seni
Cevap sahibi+1 yılA. m q muneccim miyiz ne bilelim aranda ne gecti ben genelde begenmediklerime caktirmam sonradan engellerim o da oyle yapmis.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenle isi yokmus.. boş ver onu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbegenmemis
00 Yorumla
+1 yılBeğenmemiştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni beğenmemiştir
00 Yorumla - Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne