Güncellemeler
+1 yıl
Kendi borç batağında kalacak yeri yok boşanırsam sığınacak yeri yok günde 10 kişi borcunu istemeye arıyor
Kocamı kocamın kuzeni ile aldattım benim konuşmamı mesajımı görmüş ama belli etmemiş şehir dışına gidiyorum diye 2 gün gelmedi eve gizli kamera yerleştirip gitmiş ama onu altadacagımı bilerek gittiş kendisi kumarbazın teki evi arabayı arsaları herşeyi saatı bitirdi kumarda şimdi babamın evinde oturuyoruz babamın durumu iyi. Boşanırsam benim o videomu babamın oturduğu mahallede oturan herkese sahte hesapla atacağını söylüyor tehtid ediyor sizce ne yapmalıyım
Kimse böyle birini aldattığınız için size laf edemez. Buna kuzeni de izin vermez. Madem böyle bir delili var, hala neyin kafasını yaşıyor da işte tehdit, işte kumar borçlarım öde derse yarın bunları, ne babanızın serveti yeter, ne de sizin ömrünüz. Evet madem olan oldu, sevgiliniz ile olan biteni görüşün ve kurtulun bu hayırsızdan. Boşanın, korkmayın ve boyun eğmeyin...
Bunu yapması, seni tehdit ederek daha kötü şeyler. yapmasindan veya yaptırması DNA daha iyi olabilir
Örneğin bunu bilen ses etmeyen para için evi de senden talep edebilir, seni başkalarına da satmaya kalkabilir her şeyi yapabilir
Cevap
3Cevap
Çocuk var mı
E ne istiyor
ne zaamandr
Senden ne istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?