Üniversitede okuyorum ama maalesef ki büyük bir şehir değil biraz asosyalim ve bence kendimi beğenmediğim için birazda ya beni yargılarlarsa vs diye anksiyete yaşıyorum bunu yavaş yavaş yenicem
Ama flört sevgili ilişkiler falan nasıl yapılır hiç bilmiyorum birazcık yardımcı olur musunuz? ❤️
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gel sana adam gibi ders vereyim herseyi ogreteyim
Önce şu aşko kuşko konuşmaları bırak sonra git spora yazıl, bakımlı ol, farklı branşlara yönel, klüplere katıl, ama önce vücuduna yatırım yap kendinde olan değişimi görünce özgüven de depolamış olursun
Ne varmış konuşmamda 😂
Aşko kuşko bahar candan gibi tipleri anımsatıyor
Farklı branşlar ne gibi mesela
Bide kulüplere hiç gitmedim nasıl bir şey oluyor napıyolar yani saçma gelecek ama yani hiç gitmediğim için bilmiyorum
Ayy hayır ya öyle biri değilim ben hatta ketumluktan çıkarsam iyi olur asosyal yaşam bana göre değil ikizler burcu enerjimi yerden yere vuruyor
İlk branş spor mesela özgüven kazanmak için bire bir bunun yanı sıra hobiler edin hoşuna giden şeyleri yap pısırık görünme, dik yürü, giyimine önem ver, yaptığın iyi şeylerin listesini yap ayrıca üniversitelerde bir sürü kulüp olur genelde gezi kulüpleri , sinema film kulüpleri, müzik kulüpleri, tiyatro kulübü gibi
Ayrıca burçlara fazla kendini kaptırma genelde yalan yanlış şeyler anlatıyorlar kişiliğini kendin oluşturur yıldızlara bel bağlama
Günlük burç yorumuna falan bakmam sadece eğlence olsun diye ve genel özellikleri aynı oluyor bence aynı burçtan olan kişilerin buna inanıyorum yani
Yaptığım iyi şeyleri bilmiyorum çünkü baya depresyon yaşadım 3 senedir yani şimdi değişmek istiyorum
Biraz insanlarla konuşmakta sorun yaşıyorum ama sevgilim olsun çevrem olsun beğenileyim istiyorum ben de her insan gibi
İşte yaptığın iyi şeyleri bir kenara not tut, veya kendine bir süre ayır örneğin bir yıllık üniversite hayatında hedefler koy o hedefleri not al ve hepsini yapmaya çalış
Mantıklı aslında genelde bir iki hedef koyardım ben çok az bence
şu an en çok istediğim şey özgüven
Özgüven oturarak veya kötü düşünerek oluşacak bir şey değil
Haklısın biliyorum
Uzun süredir kendimle ilgilenemedim bu yüzden henüz alışmış değilim buna ama işte yavaş yavaş olur bence
Yavaş yavaş toparlanacaksın zor bir şey değil ama kendine ve vücuduna yatırım yap sonrası kendiliğinden gelir üniversite bu dediğim şeylerin yapman için en iyi ortam
içinden nasıl geliyorsa öyle davrancaksın belli bir yolu yok bunun
🤭içimden nasıl geliyorsa mı öyle davranırsam bu kız deli derler herhalde
haha ne geliyor ki
Yani çocuk gibiyim 19 yaşım var ama
Konuştum mu susmam saçma şeyler de konuşabilirim karşımdaki kişiyle alakalı yine de sessiz biriyse kendimi kötü hissederim
Yalancı biriyse daha da kötü
Sadece eğlenip kafayapımda biri olursa harika bir ilişkim olabilir bence
içinden geldiği gibi davranırsan sana uygun birini bulursun bu sayde harika bir ilişkin olabilir evet
Hmm denerim o zaman
Mantıklı geldi aslında bu dediğin
e tabi boşa konuşmuyoruz :D
Bakalım yapabilecek miyim biraz dediğim gibi anksiyete var bende bunları düşünmeyip özgüvenli olursam iyi olur bide ne istediğimi tam olarak bilemiyorum bunun için bir tavsiyen var mı
Yzsna sen bana ya
Burdan olmuyosa Instagram "bumbarada"
Burdan yazcam eve gelince yazarım
Geldim
Bende de anksiyete var aşko. Bu arada aşko diyen dillerini dudaklarını yerim.
😑
Bilmiyorum ki